Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Canım bugün test yaptırdım sıfır çıktı maalesef olmadı:KK43:
Canım diyecek bir söz bulamıyorum sizin Canınız sağolsun hiç belli olmaz bakarsın kendiliğinden olur sebepli yada sebepsiz ben bunlara pek takılmıyorum Rabbim nasip ettimi bütün engeller kalkıyor ama etmedimi ne yaparsan yap olmuyor.Sen 13 bin lirayı diyorsun bizim olmazsa 30-35 bin liramiz pul olacak napalım hakkımızdan hayırlısı olsun inşAllah

Canım diyecek bir söz bulamıyorum sizin Canınız sağolsun hiç belli olmaz bakarsın kendiliğinden olur sebepli yada sebepsiz ben bunlara pek takılmıyorum Rabbim nasip ettimi bütün engeller kalkıyor ama etmedimi ne yaparsan yap olmuyor.Sen 13 bin lirayı diyorsun bizim olmazsa 30-35 bin liramiz pul olacak napalım hakkımızdan hayırlısı olsun inşAllah
Aynen canım ne diyelim maddi manevi yipraniyoruz rabbim istedikten sonra hiç birşey engel olmaz. valla bizim bu üçüncü deneme kaç 13 binler gitti ne yapalım artık sağlık olsun elimizden geleni yapmak zorundayız .

Aynen canım ne diyelim maddi manevi yipraniyoruz rabbim istedikten sonra hiç birşey engel olmaz. valla bizim bu üçüncü deneme kaç 13 binler gitti ne yapalım artık sağlık olsun elimizden geleni yapmak zorundayız .
Doğrudur canım on senedir uğraşan biri olarak bende emin ol rahat 100 bin lira harcamışızdır.Rabbim isteyen herkese tez Zaman'da nasip etsin inşAllah

Doğrudur canım on senedir uğraşan biri olarak bende emin ol rahat 100 bin lira harcamışızdır.Rabbim isteyen herkese tez Zaman'da nasip etsin inşAllah
Rabbim inşallah doğal yollardan nasip eder , kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah.sorun nedir neden olmuyor acaba

bebişi tutunmayan anne adayları EŞİNİZ VE KENDINIZ ARISUTU BAL POLEN ZEYTINYAGINDA BEKLETILMIS INCIR YYN. ÇİDERDE FALAN COOK OKUDUM 5,6, TRANSFERI TUTANLAR MI DERSINIZ YILLAR SONRA DOGAL HAMILE KALANLAR MI . BIZ SPARISIMIZI VERDIK BAKALIMM GELCEK BASLIYCAZ INSALLAH 3 AY KULLANCAZ NORMAL OLURSA YUPPİİ DUNYANIN EN MUTLU KADINI OLURUM YOK OLMAZSA BULENT TIRASA VEYA BAHCECIYE GİDERZ. HIC OLMAZSA KALITELI EMBRIYOLAR CIKAR

Canım kromozon analizi eşine ve kendine bunu mutlaka yaptır
Canım bugün genetik kromozom testı verdik sonucu bir ay sonra çıkacak. Diyelim kromozom da sorun çıktı... tekrar yumurta sperm döllenme oluyor ilk önce embiryo oluyor ondan sonra pgt ya da cgh yapılıyor. yani bizim pgt ya da cgh yapılacak konuma gelmiyor ki embiryolar yavaş gelişim gösteriyor yavaş gelişim gösterdiği için pgt ya da cgh yaptırmak için ya embiryo 3. Gune gelecek pgt olacak ya da 5. Güne gelecek cgh olacak. Bunların yapılması için embiryolar ilk önce normal bi şekilde gelişim göstermesi gerekiyormus yani bizim embiryolar normal gelişim göstermiyor ki pgt ya da cgh yapılıp tutunması en muhtemel embiryo seçilsin. Tüp Bebek defteri bizim için kapandı anlayacağın sizleri takip edecem. Embiryolarin gelişimine bi katkı bi yöntem yokmuş. Bugün iki ayrı doktorla görüştüm. Şans bu diyor sürekli deneyip normal bölünme olduğu zamanını yakalarsaniz ancak öyle olur diyor. Genetik sorun çıkmazsa yine aynı yine care yok :(

Amin Canım inşAllah.Bizim sebepsizdi canım hiçbirşey bulamadılar şimdide doğal olarak artık yaştan dolayı yumurta rezervim azalmış durumda.
Rabbimin bize bahşettiği bir Zaman vardır inşallah o Zaman'ı bekleyelim sabırla.yaşınız kaçtı 40 tan sonra zor diyorlar

Ben Bülent hocamda iki kez tüp bebek denemesinde bulundum. İlkinde cgh ten sağlıklı embriyolarimiz gelmemişti transfer aşamasına gelmeden tedavimiz iptal edildi ikincisinde iki sağlıklı embriyo transferi gerçekleşti ve su an 28 haftalık ikizlere hamileyim umarım benim gibi sizlerin de tedavileri güzel sonuçların müjdeli haberler alirsiniz
Canım geçmişe göz atarken senin bana verdiğin cevabı gördüm. Ilk tüp bebek denemende cgh giden embiryolarin 5. Gün blostosist embiryo muydu? Yani embiryo gelişimleri nasıldı cgh den sağlıklı embiryo gelmemiş ya? Bizim embiryo gelişiminde problem var cgh yapılması lazım diyorlar fakat şöyle bi durum var embiryolara cgh yapılması için embiryonun gelişimi normal bi şekilde 5. Gün embiryosuyla uyumlu halde olmasi lazim ki cgh yapılsın.benim embiryom cgh yapılacak duruma gelmiyorken bana nasıl cgh öneriyorlar anlamadım.embiryolarinin gelişimini merak ettim canım. Benim de transferim olmuştu maalesef tutmadı araştırma yapıyorum . Benim gibi başına gelip gebelik elde eden var mı nasıl bi yöntemler denenmiş diye.. Rabbim inşaallah ikizlerini sağ saglim kucağına almani nasip eder canım ...

merhaba bende ilk muayenemi oldum, eylül ayı gibi tedaviye başlayacağız, bizim sorunumuz sperm morfolojisi olduğu için micro chip uygulaması yapılacak, rahimde 3 adet miyomum var bunlarında bakılanması için ayrı iki tedavi uygulayacak hoca, aşağı yukarı 12.000 tl gibi bir fiyat çıktı ortaya, bende durumlar böyle, dilerim hepimiz bebelerimize kavuşuruz;)

Canım bugün genetik kromozom testı verdik sonucu bir ay sonra çıkacak. Diyelim kromozom da sorun çıktı... tekrar yumurta sperm döllenme oluyor ilk önce embiryo oluyor ondan sonra pgt ya da cgh yapılıyor. yani bizim pgt ya da cgh yapılacak konuma gelmiyor ki embiryolar yavaş gelişim gösteriyor yavaş gelişim gösterdiği için pgt ya da cgh yaptırmak için ya embiryo 3. Gune gelecek pgt olacak ya da 5. Güne gelecek cgh olacak. Bunların yapılması için embiryolar ilk önce normal bi şekilde gelişim göstermesi gerekiyormus yani bizim embiryolar normal gelişim göstermiyor ki pgt ya da cgh yapılıp tutunması en muhtemel embiryo seçilsin. Tüp Bebek defteri bizim için kapandı anlayacağın sizleri takip edecem. Embiryolarin gelişimine bi katkı bi yöntem yokmuş. Bugün iki ayrı doktorla görüştüm. Şans bu diyor sürekli deneyip normal bölünme olduğu zamanını yakalarsaniz ancak öyle olur diyor. Genetik sorun çıkmazsa yine aynı yine care yok :KK43:
Canım bugün genetik kromozom testı verdik sonucu bir ay sonra çıkacak. Diyelim kromozom da sorun çıktı... tekrar yumurta sperm döllenme oluyor ilk önce embiryo oluyor ondan sonra pgt ya da cgh yapılıyor. yani bizim pgt ya da cgh yapılacak konuma gelmiyor ki embiryolar yavaş gelişim gösteriyor yavaş gelişim gösterdiği için pgt ya da cgh yaptırmak için ya embiryo 3. Gune gelecek pgt olacak ya da 5. Güne gelecek cgh olacak. Bunların yapılması için embiryolar ilk önce normal bi şekilde gelişim göstermesi gerekiyormus yani bizim embiryolar normal gelişim göstermiyor ki pgt ya da cgh yapılıp tutunması en muhtemel embiryo seçilsin. Tüp Bebek defteri bizim için kapandı anlayacağın sizleri takip edecem. Embiryolarin gelişimine bi katkı bi yöntem yokmuş. Bugün iki ayrı doktorla görüştüm. Şans bu diyor sürekli deneyip normal bölünme olduğu zamanını yakalarsaniz ancak öyle olur diyor. Genetik sorun çıkmazsa yine aynı yine care yok :KK43:
Canım genetik sonuçların çıksın Bülent hocaya yollarsin peki embryolara ilgili ne dedi nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor Allah sabır versin öde biraz borçlarını tekrar yeni bir umutla baslarsin başlarız Allah olmayacak bir şeyin hayalini kurdurmazmiş

Canım genetik sonuçların çıksın Bülent hocaya yollarsin peki embryolara ilgili ne dedi nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor Allah sabır versin öde biraz borçlarını tekrar yeni bir umutla baslarsin başlarız Allah olmayacak bir şeyin hayalini kurdurmazmiş
Amin canım hoca ile görüşme yapmadık. Hemşiresi cgh önerdi Ama cgh nin embiryo gelişimine katkısı yokmuş. O yüzden tüp bebek defterini kapattık canm

Arkadaşlar içinizde endometrium kalınlaşma sorunu yaşayan varm?endometrium kalınlığım şuan 6.4 civarı kalinlasmiyor.bulent hoca salı gününe kadar estrofem e devam dedi.ne olacak bilmiyorum.transfer surecindeyim.nisanda histeroskopi olmuştum sonrasındaki rahim filmi temiz çıkmıştı.ayni sorunu yaşayan ve cozebilen varmı?
Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.

Back
X