Tüp Bebek Merkezleri ACIBADEM MASLAK PROF.DR.BÜLENT TIRAŞ İLE TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRENLER

Güncel canım. deneyimlerini bizlerle de paylaşırmısın?
Şu ana kadar herşey yolunda ve olumlu geçiyor benim için, ilk kontrolümüzün olduğu gün bekleme yaşamadık, evet merkez çok yoğun ama bence planlamaları gayet iyi ilerliyor! Saat 09.00 da ki randevumuza erken gittik ve erkenden Ayle hıca muayeneye aldı bizi, 10 olmadan işimiz bitmişti! 150 ml gonal f ile başladı Bülent hoca, bir önceki tedavimde başka bir merkez 375 ml gonal ile başlamıştı bu dikkatimi çekti, dayanamadım hemşire hanımı aradım ve bir yanlışlık olup olmadığını sordum, Bülent hocanın az dozlarla başladığını, yüksek dozların yumurta kalitesini bozduğunu söyledi! Belkide bir önceki denenemin tutmama sebebi buydu! Şindilik bu kadar, umuyorum hepimiz yavrularımıza kavuluruz!

Şu ana kadar herşey yolunda ve olumlu geçiyor benim için, ilk kontrolümüzün olduğu gün bekleme yaşamadık, evet merkez çok yoğun ama bence planlamaları gayet iyi ilerliyor! Saat 09.00 da ki randevumuza erken gittik ve erkenden Ayle hıca muayeneye aldı bizi, 10 olmadan işimiz bitmişti! 150 ml gonal f ile başladı Bülent hoca, bir önceki tedavimde başka bir merkez 375 ml gonal ile başlamıştı bu dikkatimi çekti, dayanamadım hemşire hanımı aradım ve bir yanlışlık olup olmadığını sordum, Bülent hocanın az dozlarla başladığını, yüksek dozların yumurta kalitesini bozduğunu söyledi! Belkide bir önceki denenemin tutmama sebebi buydu! Şindilik bu kadar, umuyorum hepimiz yavrularımıza kavuluruz!

Amin canım. umarım herşey yolunda gider ve Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmaz :)

Amin canım. umarım herşey yolunda gider ve Rabbim emeklerimiz boşa çıkarmaz :)

ben pko yum son tedavimde 150 ve 125 gonal vuruldum. ve yumurta sayım ona rağmen fazla olmuştu. senin yumurta gelişimin nasıl canım. yumurta sayısı az olunca genelde ilaç dozunu arttırıyorlar. bir de acıbadem de her gittiğin muayenede kan veriyormusun? ne sıkılıkla gidiyorsun?

ben pko yum son tedavimde 150 ve 125 gonal vuruldum. ve yumurta sayım ona rağmen fazla olmuştu. senin yumurta gelişimin nasıl canım. yumurta sayısı az olunca genelde ilaç dozunu arttırıyorlar. bir de acıbadem de her gittiğin muayenede kan veriyormusun? ne sıkılıkla gidiyorsun?
Merhaba canım, sağda 5 solda 2 tane koordineli büyğten yumurta var, başlangıçta her iki taraftada 5-6 tane idiydi. Gonal 150 ile devam ediyoruz, 3 er gün arayla kontrole gidiyoruz, her gittiğimde e2 hormonuna bakıyorlar, daha önceki merkezde bakmamışlardı! Her merkezin kendine göre bir tarzı var, yarından itibardn çatlamayı engelleyici ilaca da başlayacağım, haftaya toplanır sanıyorum!

Anladım canım Allah yardımcın olsun inşaallah rabbim hayırlı zamanda rabbim hepimize nasip etsin. Eşimle genetik test yaptırmıştik dün sonucunu öğrendik Allaha şükür genetikte de sorun çıkmadı. Embiryolar gelişimi geriden geliyor ya bizim genetik test önermişti drlar. O konuda kafamız rahatladı. yumurta rezervi iyi eşimin değerleri iyi hala anlamıyorum nasıl bir tane bile kaliteli embiryo olmuyor. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin inşasllah bazen çok üzülüyorum çevremde herkesin çocuğu oldu oluyor bizim boynumuz bükük kalıyor. Off allahım sen büyüksün bu yolda mücadele eden bebek isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

canım merhaba, nasılsın? uzun zaman oldu görüşmeyeli. transferin oldu mu?

canım merhaba, nasılsın? uzun zaman oldu görüşmeyeli. transferin oldu mu?
Canım selam senden nbr nasıl gidiyor. Tatlım benim transfer oldu tutmadı ya baya oldu hatta ondan sonra zaten uç kere başımıza aynı şeyler geldiği için tüp bebek tedavisinden vazgeçtik. En son genetik test yaptırdık eşim ve ben Allaha şükür normal çıktı. Normal yolla bekleyecez canım. Bizim için tıbbi birşey kalmadı artık çaresi yokmuş. Sen başladın mı tedaviye

Canım selam senden nbr nasıl gidiyor. Tatlım benim transfer oldu tutmadı ya baya oldu hatta ondan sonra zaten uç kere başımıza aynı şeyler geldiği için tüp bebek tedavisinden vazgeçtik. En son genetik test yaptırdık eşim ve ben Allaha şükür normal çıktı. Normal yolla bekleyecez canım. Bizim için tıbbi birşey kalmadı artık çaresi yokmuş. Sen başladın mı tedaviye

bende iyiyim canım çok saol. yok bende başlamadım. beklemediğim. bende biraz alternatif tıbba yönelicem. bir de bol bol dua edeceğim. beklemediğim. sana özelden mesaj atıcam birazdan. tabi becerebilirsem :)

bende iyiyim canım çok saol. yok bende başlamadım. beklemediğim. bende biraz alternatif tıbba yönelicem. bir de bol bol dua edeceğim. beklemediğim. sana özelden mesaj atıcam birazdan. tabi becerebilirsem :)
Aynen canım. Bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Drlara neden kısırlık bu kadar arttı diye sorunca nerdeyse hepsi sağlıksız beslenme olarak açıklıyor. Eskiden annelerimiz dedelerimiz hep sağlıklı doğal şeylerle beslenirlerdi. Şimdi bizler o doğal ürünler yerine çoğu sağlıksız gıdalar yiyoruz vücutta yapıcı birşey girmiyor tam tersine yıkıcı şeyler yiyoruz. O yüzden canım doğal beslenmeye çalış sende

Merhaba transferi gerçekleşen arkadaşlar bişey sorucam bu lucrin iğneden kaç defa vuruldunuz.Ben bu ay vuruldumda tekrar kullanacak mıyım diye merak ettim

Merhabalar, benim de transferim bugün yapıldı, 3. Gün 8 ve 10 hücreli iki enbriyo transfer edildi, artık gerisi allaha kaldı, hakkımızda hayırlısı olsun, bu progestan iğneler mahvetti beni, iğnelere çözüm bulan var mı aranaızda?

Merhabalar, benim de transferim bugün yapıldı, 3. Gün 8 ve 10 hücreli iki enbriyo transfer edildi, artık gerisi allaha kaldı, hakkımızda hayırlısı olsun, bu progestan iğneler mahvetti beni, iğnelere çözüm bulan var mı aranaızda?
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonucu görürsün,sizde lucrinden bir tane mi kullandınız

Merhaba canım nasılsın test gününe az kaldı bişey hissediyomusun,emeklerinin karşılığını Rabbim etsin inşallah

Back
X