- Konu Sahibi umutluyum1
-
thorbank sıra sen de..... hadi kızlar güzel sonuçlarla gelin. iz hamile kaldıkça bizlerinde umutları artıyor....
amin canım inşallah salı günü transferim var ....sen hangi aşamadasın ?
çok heyecanlı...5. gün embriyosu olucak di mi ? ben daha başlamadım 2 hafta sonra regl oldunca başlıycaz....ama sizi takip ediyorum:) bende de hem rezerv az hem de çikolata kisti var. bakalım hayırlısı inşalllaahh...
canım çok geçmiş olsun 5.gün embriyosu yarın transferim var hayırlısıyla...bende de rezerv azlığı vardı 6 yumoş toplandı 4 döllendi....bende de çikolata kisti var. ve inanamadığım nokta 5 yumoş çikolata kisti olan yumurtalıktan toplandı....:))))) inşallah hepimizin son denemesi olur da umutlarımıza kavuşuruz....
thorbankk canım benimmm senin adına çokk mutluyumm ve umutluyummm..Bizim durumumuzdaa bu kadar az yumoşla blast transferii pek az rastlanan birr durummm inşş. pozitifi görürsünn canımmm..Sana bir şeyy sormak istiyorumm??? Bülent Bey den memnunmusun???? Rezerv azlığı ile ilgili neler önermişti sana?? Merkezz nasılll??? İyi olduğunu okudumm ama birde sendenn teyit almak istiyorumm..Öpüyorumm çok..
merhaba kızlar bayadır giremedim siteye dilek çok sevindim canım hamile olmana maşallah inşallah hep böyle güzel değerler devam eder
thorbank bugün trasferin var heralde canım umarım herşey yolunda gider senin adına çok sevindim umarım bu sefer Allah istediğini verir canım hepimize Allah yardımcın olsun.b öyle okuyunca bende hemen başlamak istiyorum ama şu ara mümkün değil.
slm kızlar; ben de önümüzdeki ay 2. tüp bebeğimize başlıcaz kısmetse, acıbadem maslak bülent tıraş mı en iyisi ??? ben anadolu yakasında oturuyorum gidip gelmem sorun olmaz sanırım ama burdaki mi daha iyi yoksa maslak mı karar veremedimkadıköy acıbademde hangi doktor var ?
canım nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır sakın stres yapma canım stres bizim düşmanımız kendini ham,le olarak düşün hep 12gün böyle geçsin mutlu mesut Allah yardımcın olsun canım umarım herşey gider.
valla ben toplamda 2 defa gördüm ilaç takibi mersinde yapıldı.çok aşırı umut vermedi ama yapılabilecekleri söyledi.ellerinden geleni yapacaklarını gelişmiş labaratuvarları olduğunu söyledi.rezerv azlığı için bir şey demedi açıkcası...sadece pıhtılaşma testi istedi...merkez oldukça ilgili her şey dakik....ama kalabalık diyebilirim...para konusunda mesela o an yanında yok ben 1-2 saate kadar havale yaparım diyorsun tamam sorun değil diyorlar...bülent hocanın tecrübesine ve gelişmiş labaratuvarlarına güvendim açıkcası...iyi dileklerin için çok teşekkürler canım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız....eğer istanbulda yaşıyorsan veya kalacak yerin varsa orada dene derim canım...
merhaba arkadaşlar ben de bu ay mersinden doktorumun tavsiyesiyle gittim bülent beye ve inşallah olumlu sonu almayı bekliyorum..
daha önce 2 kez mersin tüp bebek merkezinde aşılama 2 kez de tüp bebek yaptırdım. iki aşılamamda olumsuz sonuçlandı ve sonraki tüp bebekte pozitif sonuç aldım..
hamileliğim çok kötü geçiyodu ama geçecek diye bekliyodum 22. haftamda 6 kilo verdim ve hiç kalkmadan yatmama rağmen doktorum kan ulandırıcı verme gereği duymadı ve 22. haftamda bebeğe giden besleyen damarlar tıkandı tabi biz bunu 24. haftada anladık ve bunu kendi doktorum değil bebek büyümüyo diye gittiğim diğer doktorlar anladı 1 hafta daha bekledik ama hiç üyüme olmayımca 25. haftamda sezeyanla bir erkek çocuk dünyaya getirdim ve hayatımda gördüğüm en güzel şeydi .... ama 46 gün sonra oğlumu kaybettim...
daha sonra tekrar denedim aynı yerde niye tekrar orda denediğimi hala anlamıyorum ama olmadı... doğumumu yaptıran doktorda bülent beyi tavsiye etti...
kontrollerimi burda yaptırdık ve ayın 18 inde yumuşlarım toplandı ve 23. de transfer oldum bugün 7. günüm ve idrar testinde çift çizgi gördüm inşallah kan testindede görüp mutlu haberi alacağım...
acıadem maslak iyi bir merkez di ve misafirhanesinin olması avantajdı.....
rabbim inşallah burdaki tüm arkadaşların bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder uzun ömürlü sağlıklı vicdanlı evlatlarınız olur...
sağlıkla kalın....
bende ekim ayında başladım bülent beye gitmeye,9 kasımda transferim oldu,19 kasımda pozitifi gördük çok şükür her şey yolunda gitti,çok memnun kaldım bülent hocadan ve ekibinden..bende de yumurta rezervi az ve çikolata kistim vardı,ve sadece 1 tane yumurta toplandı,ama tuttu çok şükür.şuan 9.haftama girdim,herkese tavsiye edebilirim
merhaba arkadaşlar ben de bu ay mersinden doktorumun tavsiyesiyle gittim bülent beye ve inşallah olumlu sonu almayı bekliyorum..
daha önce 2 kez mersin tüp bebek merkezinde aşılama 2 kez de tüp bebek yaptırdım. iki aşılamamda olumsuz sonuçlandı ve sonraki tüp bebekte pozitif sonuç aldım..
hamileliğim çok kötü geçiyodu ama geçecek diye bekliyodum 22. haftamda 6 kilo verdim ve hiç kalkmadan yatmama rağmen doktorum kan ulandırıcı verme gereği duymadı ve 22. haftamda bebeğe giden besleyen damarlar tıkandı tabi biz bunu 24. haftada anladık ve bunu kendi doktorum değil bebek büyümüyo diye gittiğim diğer doktorlar anladı 1 hafta daha bekledik ama hiç üyüme olmayımca 25. haftamda sezeyanla bir erkek çocuk dünyaya getirdim ve hayatımda gördüğüm en güzel şeydi .... ama 46 gün sonra oğlumu kaybettim...
daha sonra tekrar denedim aynı yerde niye tekrar orda denediğimi hala anlamıyorum ama olmadı... doğumumu yaptıran doktorda bülent beyi tavsiye etti...
kontrollerimi burda yaptırdık ve ayın 18 inde yumuşlarım toplandı ve 23. de transfer oldum bugün 7. günüm ve idrar testinde çift çizgi gördüm inşallah kan testindede görüp mutlu haberi alacağım...
acıadem maslak iyi bir merkez di ve misafirhanesinin olması avantajdı.....
rabbim inşallah burdaki tüm arkadaşların bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder uzun ömürlü sağlıklı vicdanlı evlatlarınız olur...
sağlıkla kalın....
Swanson hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
thorbank inşallah sende hamilelik haberini verirsin
mersinde takiplerinizi hangi doktor yaptı bende mersin tüp bebekte denedim ama olmadı
arayış içindeyim ve korkuyorum sizlerin tedaviniz nasıl oldu istanbula çok sık gittiniz mi ilaçları kendiniz mi yaptınız
Mersin'de tup bebek yaptirilir mi arkadaslar? Bu isler icin en iyi merkezler secilmeli. Laboratuvar, calisan kalitesi cok onemli. Bence Istanbul'da birkac merkez var baska yerlerde yaptirmak sadece zaman ve para kaybi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?