- Konu Sahibi umutluyum1
-
yakın zaman denmez canım bu yaptıracağım 5. sefer olacak....acıbademde yaptırdım 4. olmadı ama ben memnun kaldım...doktor histereskopi ve rahim filmi istei bir de co-cültür yapılacak...bülent hocadan bi sıkınıtm yok açıkcası olmadığı zaman olmuyor işte ....ama denmeye devam...sen neler yaptın? başkadın mı tedaviye
.....................
ben hafta içi ilk defa gidicem cnm,ilk kez denicem yani,haklısın aslında olmayınca olmuyor,buda bizim imtihanımız galiba kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum,umarım herşey senin içinde bizler içinde yolunda gider,tedaviye başladığımda süreç hakkında bilgi veririm...görüşmek üzere
.....................
ben hafta içi ilk defa gidicem cnm,ilk kez denicem yani,haklısın aslında olmayınca olmuyor,buda bizim imtihanımız galiba kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum,umarım herşey senin içinde bizler içinde yolunda gider,tedaviye başladığımda süreç hakkında bilgi veririm...görüşmek üzere
merhaba arkadaşlar bende bugün bülent hocaya kontrole diye gittim ama hemen başalayalım dedi. bu suni menopoz iğnesini vermişti onu bile kullanmaya gerek yok dedi anlamadım kafam çok karıştı thorbank canım sende heralde tekrar başladın canım benden hiç rahim filmi falan istemedi bu ofis histereskopisi falanda bu co cültürü çok duyuyorum ama ondanda bahsetmedi ya acayip karıştım ben ya bugün ilk iğnemi vuruldum bile Allah hayırlısını versin bu 3. umarım son olur. herkesin Allah yardımcısı olsun....
merhaba arkadaşlar bende bugün bülent hocaya kontrole diye gittim ama hemen başalayalım dedi. bu suni menopoz iğnesini vermişti onu bile kullanmaya gerek yok dedi anlamadım kafam çok karıştı thorbank canım sende heralde tekrar başladın canım benden hiç rahim filmi falan istemedi bu ofis histereskopisi falanda bu co cültürü çok duyuyorum ama ondanda bahsetmedi ya acayip karıştım ben ya bugün ilk iğnemi vuruldum bile Allah hayırlısını versin bu 3. umarım son olur. herkesin Allah yardımcısı olsun....
Ahmet Faruk Baş... Bu ismi bir arkadaşımdan duydum. emekli bir din görevlisi, Bursa'da yaşıyor.Bitkilerle tüm hastalıklara deva olduğunu söylemişler arkadaşım da duyup gitmiş. 12 yıldır çocuk için görmediği tedavi, kullanmadığı ilaç hatta uygulamadığı bitkisel tedavi kalmayınca bir de bunu deneyeyim deyip gitmiş.( ve orada kendine inanamayan ama hamile kalıp hatta doğurup bebeğiyle teşekkür etmeye gelenler varmış.) başarısız tüp bebek tedavileri, profesörler neler neler... sebepsiz infertilite demişler açıklanamıyor demişler. Ahmet Faruk Baş'ın uyguladığı bitkisel tedavi sayesinde 2. ayında hamile kaldı, tam bir mucize...
beni diğer başlıklardan bilen arkadaşlar vardır. 3 yıldır ben de aşılama tedavisi, tüp bebek ve çeşitli kürler uyguladım ama sonuç hep negatif. hatta en son İstanbul Acıbadem Prof. Dr. Bülent Tıraş ile başarısız bir tüp bebek denemesi yaşadım 3 ay önce. sonrasında Bülent Hocanın istediği genetik tahlilller sonucu kan pıhtılaşma sorunun var dendi. Şimdi coraspin ve yumurtalık güçlendirmek için Biosteron DHEA 25 kullanıyorum, eşimde proxeed plus kullanıyor. Mart ayında tekrar tüp bebek niyetindeydim. ama bu yukarda anlattıklarımı duyunca arkadaştan bir arayayım Ahmet Bey'i dedim.
telefonda bana eşimin sperm değerlerini ve benim hormon değerlerimi okumamı söyledi. ve bugüne dek hiç bir doktorun yapmadığı acayip yorumlar yaptı. e2 değerin 18-19-20 olmalı dedi. benim 30'du. e2 değerin 20'nin üzerinde olursa eğer rahminde hiç bir canlı yaşayamaz dedi, tüp bebekle sağlıklı bir embriyo bile verilse e2 yüksek olması zehirler yaşayamaz dedi. prolaktinim 19,5 ona da yüksek dedi. 7-8-9 olmalıymış :44: bitkisel bir karışım yollayacağım adresine doktorun verdiği tüm ilaçları bırak en geç 3 aya hamilesin dedi. ehh umut işte. sonra araştırdım. internette devalokman.net diye internet sitesi de var adamın. ama çok kararsız kaldım. şimdi koskoca Prof.un verdiği ilaçları bırakıp hiç örmediğim bu adamın sözüne güvenmek saçma gibi gelse de çooook kararsızım.
şimdi bir tarafta 12 yıl her yolu deneyip hamile kalamamış arkadaşımı 2. ayında hamile bırakan bu mucize karışım, bir tarafta 2. tüp bebek hazırlığı ve Prof.un verdiği ilaçlar.
sizce ben ne yapayım bana bir akıl fikir verin ya nolur????
Ahmet Faruk Baş... Bu ismi bir arkadaşımdan duydum. emekli bir din görevlisi, Bursa'da yaşıyor.Bitkilerle tüm hastalıklara deva olduğunu söylemişler arkadaşım da duyup gitmiş. 12 yıldır çocuk için görmediği tedavi, kullanmadığı ilaç hatta uygulamadığı bitkisel tedavi kalmayınca bir de bunu deneyeyim deyip gitmiş.( ve orada kendine inanamayan ama hamile kalıp hatta doğurup bebeğiyle teşekkür etmeye gelenler varmış.) başarısız tüp bebek tedavileri, profesörler neler neler... sebepsiz infertilite demişler açıklanamıyor demişler. Ahmet Faruk Baş'ın uyguladığı bitkisel tedavi sayesinde 2. ayında hamile kaldı, tam bir mucize...
beni diğer başlıklardan bilen arkadaşlar vardır. 3 yıldır ben de aşılama tedavisi, tüp bebek ve çeşitli kürler uyguladım ama sonuç hep negatif. hatta en son İstanbul Acıbadem Prof. Dr. Bülent Tıraş ile başarısız bir tüp bebek denemesi yaşadım 3 ay önce. sonrasında Bülent Hocanın istediği genetik tahlilller sonucu kan pıhtılaşma sorunun var dendi. Şimdi coraspin ve yumurtalık güçlendirmek için Biosteron DHEA 25 kullanıyorum, eşimde proxeed plus kullanıyor. Mart ayında tekrar tüp bebek niyetindeydim. ama bu yukarda anlattıklarımı duyunca arkadaştan bir arayayım Ahmet Bey'i dedim.
telefonda bana eşimin sperm değerlerini ve benim hormon değerlerimi okumamı söyledi. ve bugüne dek hiç bir doktorun yapmadığı acayip yorumlar yaptı. e2 değerin 18-19-20 olmalı dedi. benim 30'du. e2 değerin 20'nin üzerinde olursa eğer rahminde hiç bir canlı yaşayamaz dedi, tüp bebekle sağlıklı bir embriyo bile verilse e2 yüksek olması zehirler yaşayamaz dedi. prolaktinim 19,5 ona da yüksek dedi. 7-8-9 olmalıymış :44: bitkisel bir karışım yollayacağım adresine doktorun verdiği tüm ilaçları bırak en geç 3 aya hamilesin dedi. ehh umut işte. sonra araştırdım. internette devalokman.net diye internet sitesi de var adamın. ama çok kararsız kaldım. şimdi koskoca Prof.un verdiği ilaçları bırakıp hiç örmediğim bu adamın sözüne güvenmek saçma gibi gelse de çooook kararsızım.
şimdi bir tarafta 12 yıl her yolu deneyip hamile kalamamış arkadaşımı 2. ayında hamile bırakan bu mucize karışım, bir tarafta 2. tüp bebek hazırlığı ve Prof.un verdiği ilaçlar.
sizce ben ne yapayım bana bir akıl fikir verin ya nolur????
canım hikayeni okudum benzer şeyleri yaşamışız...bende 4 defa denedim martta yeniden başlayacağım...bülent hocada...bugün faydası olur diye akapuntura bile gittim...yapacağı ilaç ne kadar canım...ve ne kadar kullanacaksın...
canım hikayeni okudum benzer şeyleri yaşamışız...bende 4 defa denedim martta yeniden başlayacağım...bülent hocada...bugün faydası olur diye akapuntura bile gittim...yapacağı ilaç ne kadar canım...ve ne kadar kullanacaksın...
Bugün yolladı ilacı yarın elimde Ilıcak ayrıca esime de verdi bir karşım hiç bir problemimiz olmamasına rağmen en geç 2-3 ay sonra sonuc alırsın dedi. Esimin ve benim ilaç toplam 150tl. Bunu da deneyeyim dedim aklımda kalmasın. Sanki tüp bebek için o kadar kullandığımız ilaç çok mü faydalı sisirdi balon gibi her yerimi. Ve bir sürü yan etkileri var. Hiç olmazsa bu bitki yani. Arkadasıma sordum o kadar aşılama tüp bebekten sonra vücut enfeksiyon da kapıyormuş zaten ve bu karışımı kullanmaya başlayınca idrarının rengi bile değişmiş müthiş bir rahatlama olmuş. Vücut iltihaplari atmış. Ve cogu kadinda özellikle bizim gibi işlemler gören kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu olan da çok. Ve bu da büyük bir engel hamile kalmaya. Arkadas da zaten 2. Ayında hamile kaldı 12 yıldan sonra:) 3 ay kullanılıyor sanırım en fazla. Zaten adam acayip bisey kanserli hastaları bile tedavi etmiş bitkilerle neler neler daha. Deneyeyim dedim ben de. Ve adet gunünün önemi yok hemen başla dedi karışıma
inşallah fayda verir tatlım...evet ilaçların yan etkisi oldukça fazla...bende dün sen yazdıktan sonra netten biraz inceledim...yolladığı karışım 1 aylık mı canım içinde hangi bitkiler var
Bugün karışım ve çay geldi. Sanırım kestane balı ve icinde bitkiler var. Tadı çok güzel. Sabah ac karnına 1 tatlı kasığı sonra 2-3 saate bir bir tatlı kasığı dedi. Sonra çaydan da demleyip günde 3 kez falan içilecekmis. Ehh bakalım sonuc nasıl Olucak. Hamile kalsan bile müthiş faydası olduğunu özellikle sürekli düşük yapanlar 6. Aya kadar kullandığında çok faydalı olduğunu söyledi. Valla ben başladım durumu size bildiririm. Cayın tadı da güzel bu arada sanırım onda da karanfil falan bişeyler var o da vucuttaki iltihabı sokuyormuş. Zaten karışım ve cayın üzerinde etiket var ve pek çok hastalığa deva olduğu yazıyor.
canım inşallah şifa olur bende siteyi inceledim...yarın aramayı düşünüyorum...hakkımızda hayırlısı...o kadar çok karışım filan satıyorlar ki insan hangisine inanacağını şaşırıyor...sen ne zaman tüpe başlayacaksın canım belli mi
ahmet faruk baş... Bu ismi bir arkadaşımdan duydum. Emekli bir din görevlisi, bursa'da yaşıyor.bitkilerle tüm hastalıklara deva olduğunu söylemişler arkadaşım da duyup gitmiş. 12 yıldır çocuk için görmediği tedavi, kullanmadığı ilaç hatta uygulamadığı bitkisel tedavi kalmayınca bir de bunu deneyeyim deyip gitmiş.( ve orada kendine inanamayan ama hamile kalıp hatta doğurup bebeğiyle teşekkür etmeye gelenler varmış.) başarısız tüp bebek tedavileri, profesörler neler neler... Sebepsiz infertilite demişler açıklanamıyor demişler. Ahmet faruk baş'ın uyguladığı bitkisel tedavi sayesinde 2. Ayında hamile kaldı, tam bir mucize...
Beni diğer başlıklardan bilen arkadaşlar vardır. 3 yıldır ben de aşılama tedavisi, tüp bebek ve çeşitli kürler uyguladım ama sonuç hep negatif. Hatta en son istanbul acıbadem prof. Dr. Bülent tıraş ile başarısız bir tüp bebek denemesi yaşadım 3 ay önce. Sonrasında bülent hocanın istediği genetik tahlilller sonucu kan pıhtılaşma sorunun var dendi. şimdi coraspin ve yumurtalık güçlendirmek için biosteron dhea 25 kullanıyorum, eşimde proxeed plus kullanıyor. Mart ayında tekrar tüp bebek niyetindeydim. Ama bu yukarda anlattıklarımı duyunca arkadaştan bir arayayım ahmet bey'i dedim.
Telefonda bana eşimin sperm değerlerini ve benim hormon değerlerimi okumamı söyledi. Ve bugüne dek hiç bir doktorun yapmadığı acayip yorumlar yaptı. E2 değerin 18-19-20 olmalı dedi. Benim 30'du. E2 değerin 20'nin üzerinde olursa eğer rahminde hiç bir canlı yaşayamaz dedi, tüp bebekle sağlıklı bir embriyo bile verilse e2 yüksek olması zehirler yaşayamaz dedi. Prolaktinim 19,5 ona da yüksek dedi. 7-8-9 olmalıymış :44: Bitkisel bir karışım yollayacağım adresine doktorun verdiği tüm ilaçları bırak en geç 3 aya hamilesin dedi. Ehh umut işte. Sonra araştırdım. Internette devalokman.net diye internet sitesi de var adamın. Ama çok kararsız kaldım. şimdi koskoca prof.un verdiği ilaçları bırakıp hiç örmediğim bu adamın sözüne güvenmek saçma gibi gelse de çooook kararsızım.
şimdi bir tarafta 12 yıl her yolu deneyip hamile kalamamış arkadaşımı 2. Ayında hamile bırakan bu mucize karışım, bir tarafta 2. Tüp bebek hazırlığı ve prof.un verdiği ilaçlar.
Sizce ben ne yapayım bana bir akıl fikir verin ya nolur????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?