Tüp Bebek Merkezleri Acıbadem Prof.Bülent Tıraşa Gidenler

canım ne yaptın test yaptırıcaktın bugün bize şu mübarek cuma gününde hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle canım

canım ne yaptın test yaptırıcaktın bugün bize şu mübarek cuma gününde hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle canım

malesef negatif canım...6. günde lekelenme başlamıştı 7. gün test yaptık 0,01 çıktı bugün yeniledik merkezde sonuç aynı negatifffffffffff....

malesef negatif canım...6. günde lekelenme başlamıştı 7. gün test yaptık 0,01 çıktı bugün yeniledik merkezde sonuç aynı negatifffffffffff....

canımmm yaaa çok çok üzüldüm gerçekten yaa rabbim hayırlısını nasip etsin yaa inşallahh en kısa zamanda kendiliğinden gelir bebişin

Canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah en kısa zamanda umarım tedavisiz verir bebeklerimizi diyecek hiç bişey bulamıyorum hepimiz aynı sonuçları yaşadık hepimiz biliyoruz bunun acısını bizimde bu dünyadaki sınavız buymuş Allaha tevekkül etmekten başka elimizden bişey gelmiyor canım

canımmm yaaa çok çok üzüldüm gerçekten yaa rabbim hayırlısını nasip etsin yaa inşallahh en kısa zamanda kendiliğinden gelir bebişin

teşekkür ederim arkadaşlar kısmetten öteye gidilmiyor malesef...

ben yeni üye oldum 2010 aralık ayında ankaradayken gittim bülent hocaya başladım tedaviye ve ocak 2011 de transfer yapıldı.ve hamile kaldım şuan 4 aylık bir oğlum var.bülent hoca başarılı bir doktor tedaviye gidenlere allah yardım etsin umarım istedikleri olur . ben 11 yıl sonrasında evladıma kavuştum ..herkeze geçmiş olsun...

slm hanımlar bende bülent beyin ankaradan hastasıyım. bir kızım oldu sayesinde şimdi dört aylık. seneye 2. bebişimide bülent beye gitmek istiyorum ama acıbadem kelimesi korkutuyor beni. kaç lira acaba oradaki fiyatı? ssk sız özel fiyatı? yardımcı olursanız çok sevinirim. darım bulaşsın hepinize inşallah.

canım 3750 tl ayrıca ilaçlar

bende 2010 aralıkta ordaydım benimde kızım oldu

Son düzenleme:
arkadaşar merhaba,

ben yeni üye oldum siteye. Ben de bu ay bülent beye gideceğim. Doktora giderken önceki tahlillerinizi götürdünüz mü? yoksa götürseniz bile tekrar istiyor mu? Şu an benim ve eşimde bir problem yok dedi doktorlar. Ben adanadan geleceğim, rahim filmi çektirmedim ama bülent bey ona gerek yok dedi telefonda.. Çok heyecanlıyım...

Bülent beye giden arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?

evet canım ne kadar tahlilin varsa götür...rahim filmine nasıl önemli değil demiş anlamadım.açıkcası doktorların sordukları ilk şey bir rahim filmi iki spermiyogram...bülent bey pozitif insan ,,,ilgili sıcak kanlı...ilk görüşme yani muayene ücretli 250 tl ...rahim filmi v e diğer testler acıbademde çok pahalı ayrıca...gelişmiş bir merkez ama kalabalık...ben mersinden gittim. ilaç takiplerini mersinde yaptırdım...transfer ve yumurta toplamaya gittim...başka sorun olursa yardımcı olurum...inşallah mutlu haberlerle dönersin...

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. malesef benimde sizin gibi derdim var, 1.5 yıllık evliyim bizimde çocuğumuz olmuyor. eşimden kaynaklanan sorun fakar sorunun nedeni belli değil. varikosel yok,hormanlar iyi fakat sperm hareketsiz sayısı 20 milyon. medical park,yaşam ve medicana hastanelerinde farklı testler yaptırdık. 4 aydır doktor doktor geziyoruz. en son medicana da zafer beye gitti doktor bey "" vemax,kolemn ve selenyum çinko vitaminleri içeren ilaçlar verdi. 3 ay kullan mutlaka çocuğun olur demiş. bende bu sitede okudum ama sanırım çok fayda gören olmamaış,hem zaman hem para kaybı. ne yapıcamızı bilmiyorum,nerden başlıcamızıda. direk tüp bebekmi yaptırsam. cumartesi günü bülent beye gitmeyi düşünüyorum,acaba tüp bebek ne kadara yapılıyor bilgisi olan varmı? birde eğer tüp bebek yapılırsa sizce tutma ihtimali nasıl?

canım geçmiş olsun ama tüp olunca mutlaka tutucak diye bişi yok benim 3.denemem olucak ama burada ilk denemede tutanda çok oluyo benim eşiminde ileri hareket sorunu var arginmax men kullanıyo artık başka bişi kullanmıyo ama daha yeni evli sayılırsın keçiboynuzu krü yap pekmezini yedir tozunu al daha tüp için erken hem maddi hem manevi yıpratıyo bilgin olsun kuzum

.................
önerilerin için sağol cnm, kasımdan beri keçiboynuzu kürü yapıyorz. 3 ay bitti,harketlilikle % 5 gibi bir ilermele oldu. keçiboynuzu tozunu nasıl tüketiyor eşin balla felan karıştırarakmı? birde polen yiyır eşim. bakalım bülent bey ne önerecek. sendemi bülent beyin hastasısın? nerde yaptırdın,olmadıysa neden olmadığı yönünde bir fikir üretebiliyorlar mı?

.......................
slm menekşe. ben seni tüp bebek sayfasında yazılarını okumuştum sanırım yakın zamanda başaldın sen tedaviye. süreç nasıl gidiyor?bülent hocadan mennunmusun

kuzum ben bülent beyde ilk tüp bebeği yaptım ama ben pek memnun kalmadım ama çok rakadaşım memnun kaldı ben kafanı bulandırmayayım benim eşimde ileri hareket problemi vardı en son balla keçi boynuzu tozunu karıştrdım yed bide arginmax men içiyo bülent hoca preseed verir canım ben almadım çok pahalı diye ben 2.denememi beylikdüzü medicanada yaptım ozman benim yumurtalarda kalite bozukluğu olduğu söylendi ilk tüptede varmış bana kimse bilgi vermedi ben çok üzülmüştüm bana deselerdi bozukluk var dye ona göre hareket ederdim dün bi arkadaşla konuştum bi embriyolog arkadaşı varmış türkiyede en ii embriyologlar bahçecide imiş ama inan en ii doktor hamile bırakan doktor güvendiğin doktor bülent ise olur kuzum allah bahtını açık etsin inş.

.......................
slm menekşe. ben seni tüp bebek sayfasında yazılarını okumuştum sanırım yakın zamanda başaldın sen tedaviye. süreç nasıl gidiyor?bülent hocadan mennunmusun

yakın zaman denmez canım bu yaptıracağım 5. sefer olacak....acıbademde yaptırdım 4. olmadı ama ben memnun kaldım...doktor histereskopi ve rahim filmi istei bir de co-cültür yapılacak...bülent hocadan bi sıkınıtm yok açıkcası olmadığı zaman olmuyor işte ....ama denmeye devam...sen neler yaptın? başkadın mı tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…