- Konu Sahibi umutluyum1
-
Kızlar dün başladık tedaviye ilk iğneyi vuruldum kalçadan ve yeri çok ağrıyor. İlk tedavimde göbekten kendim yapıyordum iğneleri ve çok acımıyordu. Bu sefer iğneleri kalçadan yapacaklar ve daha ilk iğnemde bile yeri çok acıyor. daha 10 tane daha iğne var ve nasıl dayanacağımı bilmiyorum. Nisanın 17 si veya 18i kesin istanbuldayım. 2. denememiz ama niyeyse moralmen çok kötüyüm sürekli ağlayasım geliyor.
menagonmu vuruluyon canım,,benim menagondu ve çok yakmıştı,ama sonra geçiyor yaa dert etme o kadar,en fazla 1 hafta ağrı yapar ondan sonra geçiyor,moralini düzelt ,umutlu ol,Bülent beyemi geliceksin?
Tedavide olan bütün arkadaşların Allah yardımcısı olsun tedavileri hayırlı uğurlu olsun 3 deneme yaptım üçünüde bülent tıraş yaptı. İlki ankara anatolida idi diğer ikisi maslakta maslak acı badem gerçekten çok güzel bir hastane ve bütün ekip çok ilgili her an herkesi arayabilirsiniz 24 saat her soruya cevap veriyorlar. benimde yardım edebiliceğim birşey olursa sorularınızı cevaplayabilirim. Hepinizin Allah yardımcısı olsun...
Tedavide olan bütün arkadaşların Allah yardımcısı olsun tedavileri hayırlı uğurlu olsun 3 deneme yaptım üçünüde bülent tıraş yaptı. İlki ankara anatolida idi diğer ikisi maslakta maslak acı badem gerçekten çok güzel bir hastane ve bütün ekip çok ilgili her an herkesi arayabilirsiniz 24 saat her soruya cevap veriyorlar. benimde yardım edebiliceğim birşey olursa sorularınızı cevaplayabilirim. Hepinizin Allah yardımcısı olsun...
turginur bende menagon kullanıyorum ve bülent beye gidicem inş. senin bebişin oldu mu merak ettim.
Uzulme demek kolay Allah sabirversin kardesim! Bizim de imtihanimiz buymus, ne desem bos, ben de ayni yerde 2. Ivf ama 3. Transferimi yasadim birkere de dondurulmuslari denemistim, hic iki cizgiyi gorememmekte cok zor! Cocugu olan ailelerle gorusmek istemiyorum bana aciyacaklar ya da benim onlari kiskanacagimi zannedecekler diye. Simdi 3. Denemede test gunune1 hafta kaldi adet sancisi gibi agrim var bu da olmadibuyuk ihtimalle, neden bilmiyorum? Artik durmali miyim bilmiyorum! Bu sefer oyle cok agrili oldu ki yumurta toplandiktan sonra ne yapmaliyim bilmiyorum?Bebeğimi kaybettim dün kontrole gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi doktor. Hala inanamıyorum nekadar acıymış bir kere içine düştünmü artık eskisi gibi olmuyormuş....canım çok yanıyor bunu ikinciye yaşıyorum
Uzulme demek kolay Allah sabirversin kardesim! Bizim de imtihanimiz buymus, ne desem bos, ben de ayni yerde 2. Ivf ama 3. Transferimi yasadim birkere de dondurulmuslari denemistim, hic iki cizgiyi gorememmekte cok zor! Cocugu olan ailelerle gorusmek istemiyorum bana aciyacaklar ya da benim onlari kiskanacagimi zannedecekler diye. Simdi 3. Denemede test gunune1 hafta kaldi adet sancisi gibi agrim var bu da olmadibuyuk ihtimalle, neden bilmiyorum? Artik durmali miyim bilmiyorum! Bu sefer oyle cok agrili oldu ki yumurta toplandiktan sonra ne yapmaliyim bilmiyorum?
Kızlar acıbadem maslak ta tedavi görüpte aşağıdaki sorularıma cevap verebilecek olan var mı başka bir merkez de 2 basarısız tüp bebek denemem var
histeroskopi kac tl ?
embriyo dondurma için ücret alıyorlar mı?
IMSI ile micro enjeksiyon yontemini standart olarak uyguluyorlar mı yoksa normal tüp bebek dölleme yöntemini kullanıyorlar?
Embriyoskop (embriyo izleme yöntemi, hiç açmadan kamera ile takip ediyorlar embriyo gelişimini) var mı?
Teşekkür ederim canım cvp için:) Ben daha önce 2 tüp 1 de dondurulmuş transferim var Umut tüp te dondurma ücretsiz İMSİ standart yapıyorlar extra ücret istemiyorlar burda dondurma çözme ücretliymiş
Ama eminim Umutta birsuru tahlil istemislerdir onlarda tutmustur bayagi. Ben cok pahali bir yer diye duydum. Ben ilk deneme icin Cider uyesi oldugum icin 3600 ikinci deneme icin de 3600 verdim. 3. kere de orada denersen 3200 aliyorlarmis. Dondurmak icin de 990 TL aliyorlar. Kisa protokol oldugum icin ilac da 1500 TL civarinda tuttu. Sen Umutta ne kadar harcadin?
dün bülent hocaya muayene oldum 15 mayısta tekrar baslıyoruz zaman kaybetmeyelım dedı maslak acıbadem bülent tıraş yenı bır umut yolu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?