Acıbadem tüp bebek fiyat ?

Bende 2. Negatif denememden sonra maslak Acıbadem Bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan var mıdır acaba?
Bende acıbademde tedavi görüyorum şuan transfer bekliyoruz. Bende pcos var eşimde ileri sprem 0 morfoloji 2 yumurta topladık donduruldu bekliyoruz. Hepimizin hakkin hayırlısı olsun insallah. Fiyatlar baya ucuk ama labaratuvar bakımından iyi olduklarını düşüyorum.

Bende acıbademde tedavi görüyorum şuan transfer bekliyoruz. Bende pcos var eşimde ileri sprem 0 morfoloji 2 yumurta topladık donduruldu bekliyoruz. Hepimizin hakkin hayırlısı olsun insallah. Fiyatlar baya ucuk ama labaratuvar bakımından iyi olduklarını düşüyorum.
Siz ne kadar vericeksiniz hayırlı olsun 🤗

Siz ne kadar vericeksiniz hayırlı olsun 🤗
Allah razı olsun canım. Biz ilk muayene ücreti 910 tl ödedik yumurta toplama + mikroçip 10350 ödedik başta 11500 dediler sonra fiyat indirimi yaptılar ilaçlar 7 bin civarı tutuyordu bulunduğumuz şehirdeki eczacı tanıdıktı ilaçları yazdırma konusunda yardımcı oldular sağolsunlar 750 tl ödedik transfer olur ise 2655 yumurta çözdürme 2655 te kalanları dondurmak icin ucret odememiz gerekiyormus. Yani genel olarak 25 30 bin civarı ödememiz olcak. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲

Allah razı olsun canım. Biz ilk muayene ücreti 910 tl ödedik yumurta toplama + mikroçip 10350 ödedik başta 11500 dediler sonra fiyat indirimi yaptılar ilaçlar 7 bin civarı tutuyordu bulunduğumuz şehirdeki eczacı tanıdıktı ilaçları yazdırma konusunda yardımcı oldular sağolsunlar 750 tl ödedik transfer olur ise 2655 yumurta çözdürme 2655 te kalanları dondurmak icin ucret odememiz gerekiyormus. Yani genel olarak 25 30 bin civarı ödememiz olcak. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲
İnşallah canım aminn aminn
Raporlumu aldıniz ilaçları. Bu civarları tutması bı nebze daha iyi tabi kişiye göre değişiyor demekki inşallah güzel haberi alırsınız.. bende 2nci tedavime başlayacağım da ordaki fiyatları merak ediyordum teşekkür rderim.

İnşallah canım aminn aminn
Raporlumu aldıniz ilaçları. Bu civarları tutması bı nebze daha iyi tabi kişiye göre değişiyor demekki inşallah güzel haberi alırsınız.. bende 2nci tedavime başlayacağım da ordaki fiyatları merak ediyordum teşekkür rderim.
İnşallah herşey gönlünce olur çok zor bi süreç maddi manevi baya yıpranıyor insan. Evet canım normalde raporla alma durumumuz yoktu ama eşimin kuzeni sağlıkçı olduğu için yardımcı oldu. Evet iğneleri kullanma süresine göre verilen ilaçlara göre değişiyor. Bende pcoolduğu için 7 gun iğne kullandım sadece eşimde vitamin kullandı birde ohss oldun 2 ay rahim dinlendirme oldu işte transfer öncesi lucrin iğne oldum adeti bekliyorum nasip olursa tranfer olcak bekliyoruz. Inşallah hepimiz güzel haberleri alırız. ❤🌸

İnşallah herşey gönlünce olur çok zor bi süreç maddi manevi baya yıpranıyor insan. Evet canım normalde raporla alma durumumuz yoktu ama eşimin kuzeni sağlıkçı olduğu için yardımcı oldu. Evet iğneleri kullanma süresine göre verilen ilaçlara göre değişiyor. Bende pcoolduğu için 7 gun iğne kullandım sadece eşimde vitamin kullandı birde ohss oldun 2 ay rahim dinlendirme oldu işte transfer öncesi lucrin iğne oldum adeti bekliyorum nasip olursa tranfer olcak bekliyoruz. Inşallah hepimiz güzel haberleri alırız. ❤🌸
Varsa imkanınız bence acıbadem labaratuvar olarak çok iyi. Tüp bebek tedavileri genel olarak aynı prosedürde ilerliyo çoğunluk ama önemli olan sanki labaratuvar ve emriyolaglar diye düşünüyorum ben 🤷‍♀️

• Beğen
Reactions: H M
Uçuktan kastınız normal hastanelerin 2 katı gibi mi?

• Beğen
Reactions: H M
Benim ankarada tedavim de 20-25 bin bandında tuttu buradaki doktorum Bülent hocanın asistanıymış o önerdi konuşup tüm süreci anlatıcam dedi benim tercih etme sebebim bu

Indirimi neye göre yapiyorlar hic anlamiyorum bizde saglıkcıydık 11550 tl paket ucretiydi muayene de 950 tl ödedik kötü hissettm kendimi😅

Uçuktan kastınız normal hastanelerin 2 katı gibi mi?
Yani şöyle soylıyım kuzenim diyarbakır memoril da yaptı bu saydıklarım hepsi paket içerisinde 7 bin tl muayyen ücreti 300 tl falan şuan maşallah 4 aylık oldular ilaçlar zaten hemen hemen aynı acı badem biraz daha pahalı bide genetik test falanda girince devreye

Valla dilek hanım var orda eşim bi pazarlığa girdi kadına gına geldi herhalde artık 😂
Yaa dilek hanım benim hemsiremdi valla biz bisey demeye korktuk cok asık suratlı bir insan esinizi tebrik ediyorum gercekten hala ilaclarımı danısıcam nasıl yazsam ki aceba diyorum😅

Yaa dilek hanım benim hemsiremdi valla biz bisey demeye korktuk cok asık suratlı bir insan esinizi tebrik ediyorum gercekten hala ilaclarımı danısıcam nasıl yazsam ki aceba diyorum😅
Bana cana yakın geldi herhalde iyi günündeydi o gün bilemiyorum eşim konuşmayı sever işi gereği 🤦‍♀️😂 bülent hocada biz odadan çıkarken bile tembihledi yardımcı olun diye onunda sebebi olabilir bilemedim 🤷‍♀️

Hem
Bana cana yakın geldi herhalde iyi günündeydi o gün bilemiyorum eşim konuşmayı sever işi gereği 🤦‍♀️😂 bülent hocada biz odadan çıkarken bile tembihledi yardımcı olun diye onunda sebebi olabilir bilemedim 🤷‍♀️
Hem onun işi bu bi zahmet hastayla ilgilensinler tonla para veriyor insanlar oraya ilaç için bi iki mesaj attım bende dönüyor vakit bulunca

Hem

Hem onun işi bu bi zahmet hastayla ilgilensinler tonla para veriyor insanlar oraya ilaç için bi iki mesaj attım bende dönüyor vakit bulunca
Ay sorma esimde en cok ona gıcık oluyor kac lira para döktük bulent hoca da o ego yok diyor😅bilmiyorum siz ne asamadasınız simdi

Ya zaten demişti genelde erkekler beni hiç sevmez sigara içmeyin dediğim için meğer sebebi o değilmiş 😂😂
Transferi bekliyorum bende bi kaç güne adet olcam geçen hafta lucrin iğne oldum sonra transfere hazırlicam dedi doktor adetin ikinci günü gidicez bakalım inşallah temmuz ortaları gibi transfer olcak 😍 sizde durumlar nasıl

Transferi bekliyorum bende bi kaç güne adet olcam geçen hafta lucrin iğne oldum sonra transfere hazırlicam dedi doktor adetin ikinci günü gidicez bakalım inşallah temmuz ortaları gibi transfer olcak 😍 sizde durumlar nasıl
Ayy hadi insallah bende lucrin vurmustum adetin gecikirse endiselenme 10 güne kadar gecikme normal demisti adetin 7.gunu estrofeme baslatti 25.günü transfer oldu 1 hafta gecikti adetim cok sükür pozitif😊🙏darısı sizlere insallah

5.denememiz hic tutunma olmuyordu zaten 3 tanesi de bozuk geldi 3 saglam geldi esimin ameliyati 6000 civarıydi galiba ilaclar 6000 sonra cözme parasi 2650 kalanı dondurma parasi 2650 paket fiyat 11550 ydi genetik tarama cok tutuyor 17 bin sadece ona verdik sonra ekstra islemler giriyor gebelik asısı embriyo yapistirici kasilma ignesi hepsi pahalı ama cok sükür degdi en azindan Allah ım saglıkla dogmasını da nasip etsin kimsenin kucagı bos kalmasın insallah
Canım kasılma iğnesi gebelik aşısı nedir. Kortizon verdiler mi sana

Canım kasılma iğnesi gebelik aşısı nedir. Kortizon verdiler mi sana
Yok kortizon kullanmadım gebelik aşısı basarıyi arttırıyor hoca tavsiye ediyor istiyor musunuz dediler size bırakıyorlar aslında transferden 5 gün once yapılıyor aynı transfer gibi embriyo degilde ilac veriyorlar ordan kasilma ignesi de son muayenemde kasılma gördü banada gosterdi gercekten cok belliydi embriyoyu atar bu dedi o yüzden ignesi yapıldı malum 4 de basarisiz debemem vardı belki bu yüzden tutmuyordu dedik som care ne dedilerse yaptık valla

Back
X