Acidan kivraniyorum

Minikanneyimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2018
1.726
1.108
83
Konumum yeri burasi degil biliyorum. Ama gercekten acidan kivraniyorum. 30 haftalik hamileyi

Dun kum dokme suphesiyle acile gittim. (daha once kum doktum ve benzer belirtiler vardi) Serum takildi idrar tahlili yapildi ve yarin urolojiye git dendi.

Bugun gittim urolojiye. 1 bobregimde tas varmis. Ama inanin agridan hangi bobregim hatirlamiyorum. Sag diye hatirliyorum ama soldada feci bi agri var. Doktor hamile oldugum icin mudahale edemeyecegini. Her ilacida yazamadigini soyleyerek buscopan ve enfeksiyon icin bi ilac yazdi.

Agrim aksam saatlerine kadar yoktu. Ancak aksam ustu belimin sag tarafi hafif agrimaya basladi. Simdi komple bel agrisindan kivraniyorum. Hatta sol tarafim daha fazla.

Buscopan ictim bi 10 dk once ama ben bu agriyi kesebilcegine inanmiyorum. Hastaneye gitsem bisey yapabilirler mi. Cok ilac yukleyip bebegede zarar vermek istemiyorum. Napicam inanin bilmiyorum. Odada bi yere oturuyorum bi duvara ellerimi dayiyorum sekilden sekile giriyorum ve gercek anlamda kivraniyorum.
Bana bu agriyi hafifleticek tavsiyeleriniz var mi acile gitmeli miyim? Zaten agri kesici icmisken bi ilac verirler mi? Bu agriyla bosunada gitmek istemiyorum sagliklida dusunemiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacim var.

Çok geçmiş olsun bende hamileyken kum döktüm iyi bilirim ağrısını, bulabilirseniz gilaburi suyu için çok iyi geliyor hergun 3 bardak falan içtim ben 3 günde ne ağrı kaldı ne sizi çok faydasını gordum

İlaç kullanma bence çok iyi anlıyorum seni acile git serum rahatlatır biraz inşallah bebeğini sağ sağlim alırsın kucağına ..

bende adet sancısı sanmıştım ama meğersem kum döküyomuşum. bilirim o ağrıyı. o zamanlar bana serum takmışlardı. biraz olsun rahatlamıştım. ve sonrasında bol ağrı kesici. hamile değildim o yüzden sorun olmadı.
verebileceğim tavsiye var mı diye düşündüm ama yok maalesef. genel olarak ağrım olduğunda banyoya girip sıcak duş alıyorum. çok sıcak ama. bebeğe zararlı olur mu bilemedim.

çok geçmiş olsun

Kum dokerken agri yasamamisyim ama tas fenaymis. Acile gidicem kesilmezse. Buscopan belki etkisini gosterir diye bekliyorum

Gecmis olsun.. canim ne kadar dogru olur verecegim tavsiyeler bilmem ama.. ev yapimi yogurdun suyunu ic bolca.. bol bol su ic..bira tavsiye ediyolar. Yuzde sifir alkol olanlar var ama ben insnmiyorum oyle olduguna.. birde hamilesin nasil olur bilmem. Misir puskulunu kaynatip ic diyolar ama sanirim taze olmasi gerek. Birde pirasa yemeyi tavsiye ediyolar canim. Bol egzersiz yuruyus diyolar..Haricinde maydonoz kaynatip suyunu icin diyolar ama sen hamilesin dusuk riski yapiyor o da. Cok gecmis olsun canim tekrardan

Hamilelikte sicak dus onerilmiyo yoksa benimde aklima ilk sicak su geldi. Ayaklarimi soktum sicak suya. Adet agrisi gibi basladi bu aksam ustu ama simdi efsane agriyo

Reactions: KV_
Ağrıyla hem kendinize hem bebeğinize yazık oluyor bence şuan , zaten hamilesiniz size zarar verecek ekstra birşey vermezler ... acile gidin , Allah korusun bu ağrıyla kendinizi kasarsınız , başka sıkıntılarınız olur

Soylediklerinizin hepsini duydum. Yeni dokmeye basladigim icin hic birini denemedim. Ama onlar dusmesine yardimci kani slandiriyo. Agriya iyi gelir mi bilmem. Buscopan vermisti doktor ictim kayaklarim sicak suda suan kesilmezse gidicem

Buscopan vermisti doktor onu ictim belki etki eder diye bekliyorum. Ayaklarimida sicak suya soktum. Bi 10 dkya kesilmezse gidicem acile

Çok üzüldüm, o ağrıyı çok iyi bilirim. Derin derin nefes alıp acile gidin hemen. Bu arada kadın doğum doktorunuzu da arayın, hangi ilaçları alabileceğinizi sorun mutlaka. Acildeki doktorlar sorumluluk almak istemedikleri için bazen müdahale etmiyorlar hamile hastalara. Doktorunuz sakıncası olmayan ilaçları, müdahaleleri söylerse onların da sizin de içiniz rahat eder.

Ben de hamileyken kum dokmustum. Cokkk zor Allah yardimcin olsun.Her gece acilde serumla rahatlayıp ancak ondan sonra uykuya gecebiliyordum.Sabahlara kadar agladigimi bilirim.Çok geçmiş olsun.Bol şu için insaAllah atlatirsiniz

Limonata için, gerçekten iyi geliyor.
Çok geçmiş olsun. Benim de böbrek taşı 3 aylık hamileyken çıkmıştı, 6 aylıkken düşürdüm, doğuruyorum sanmıştım.

Soylediklerinizin hepsini duydum. Yeni dokmeye basladigim icin hic birini denemedim. Ama onlar dusmesine yardimci kani slandiriyo. Agriya iyi gelir mi bilmem. Buscopan vermisti doktor ictim kayaklarim sicak suda suan kesilmezse gidicem
Iste dedim ya hamilesin.hepsi sana gelmez muhtemelen. bolca su ic canim iyi gelecek eminim. Zaten tas az su ictigimiz icin oluyomus.. yedigimiz tuzlardan olusuyomus. Ha birinin vucudu daha hizli yapar birininki yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…