- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Kum dokerken agri yasamamisyim ama tas fenaymis. Acile gidicem kesilmezse. Buscopan belki etkisini gosterir diye bekliyorumÇok geçmiş olsun bende hamileyken kum döktüm iyi bilirim ağrısını, bulabilirseniz gilaburi suyu için çok iyi geliyor hergun 3 bardak falan içtim ben 3 günde ne ağrı kaldı ne sizi çok faydasını gordum
Hamilelikte sicak dus onerilmiyo yoksa benimde aklima ilk sicak su geldi. Ayaklarimi soktum sicak suya. Adet agrisi gibi basladi bu aksam ustu ama simdi efsane agriyobende adet sancısı sanmıştım ama meğersem kum döküyomuşum. bilirim o ağrıyı. o zamanlar bana serum takmışlardı. biraz olsun rahatlamıştım. ve sonrasında bol ağrı kesici. hamile değildim o yüzden sorun olmadı.
verebileceğim tavsiye var mı diye düşündüm ama yok maalesef. genel olarak ağrım olduğunda banyoya girip sıcak duş alıyorum. çok sıcak ama. bebeğe zararlı olur mu bilemedim.
çok geçmiş olsun
Soylediklerinizin hepsini duydum. Yeni dokmeye basladigim icin hic birini denemedim. Ama onlar dusmesine yardimci kani slandiriyo. Agriya iyi gelir mi bilmem. Buscopan vermisti doktor ictim kayaklarim sicak suda suan kesilmezse gidicemGecmis olsun.. canim ne kadar dogru olur verecegim tavsiyeler bilmem ama.. ev yapimi yogurdun suyunu ic bolca.. bol bol su ic..bira tavsiye ediyolar. Yuzde sifir alkol olanlar var ama ben insnmiyorum oyle olduguna.. birde hamilesin nasil olur bilmem. Misir puskulunu kaynatip ic diyolar ama sanirim taze olmasi gerek. Birde pirasa yemeyi tavsiye ediyolar canim. Bol egzersiz yuruyus diyolar..Haricinde maydonoz kaynatip suyunu icin diyolar ama sen hamilesin dusuk riski yapiyor o da. Cok gecmis olsun canim tekrardan
Umarım gösterir acil şifalar versin rabbimKum dokerken agri yasamamisyim ama tas fenaymis. Acile gidicem kesilmezse. Buscopan belki etkisini gosterir diye bekliyorum
Buscopan vermisti doktor onu ictim belki etki eder diye bekliyorum. Ayaklarimida sicak suya soktum. Bi 10 dkya kesilmezse gidicem acileAğrıyla hem kendinize hem bebeğinize yazık oluyor bence şuan , zaten hamilesiniz size zarar verecek ekstra birşey vermezler ... acile gidin , Allah korusun bu ağrıyla kendinizi kasarsınız , başka sıkıntılarınız olur
Bebeğe zarar verebilirÇok geçmiş olsun bende hamileyken kum döktüm iyi bilirim ağrısını, bulabilirseniz gilaburi suyu için çok iyi geliyor hergun 3 bardak falan içtim ben 3 günde ne ağrı kaldı ne sizi çok faydasını gordum
Amin insallahİlaç kullanma bence çok iyi anlıyorum seni acile git serum rahatlatır biraz inşallah bebeğini sağ sağlim alırsın kucağına ..
Amin cok sagolunUmarım gösterir acil şifalar versin rabbim
Amin insallah cok sagolunBen de hamileyken kum dokmustum. Cokkk zor Allah yardimcin olsun.Her gece acilde serumla rahatlayıp ancak ondan sonra uykuya gecebiliyordum.Sabahlara kadar agladigimi bilirim.Çok geçmiş olsun.Bol şu için insaAllah atlatirsiniz
Iste dedim ya hamilesin.hepsi sana gelmez muhtemelen. bolca su ic canim iyi gelecek eminim. Zaten tas az su ictigimiz icin oluyomus.. yedigimiz tuzlardan olusuyomus. Ha birinin vucudu daha hizli yapar birininki yapmaz.Soylediklerinizin hepsini duydum. Yeni dokmeye basladigim icin hic birini denemedim. Ama onlar dusmesine yardimci kani slandiriyo. Agriya iyi gelir mi bilmem. Buscopan vermisti doktor ictim kayaklarim sicak suda suan kesilmezse gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?