- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Çok sağ olun, daha geçen yine ateşi çıktı da ailecek hop oturduk hop kalktık. Neyse ki ilaçlarla düştü. Allah tüm hastalara acil şifalar versin.Çok geçmiş olsun babanıza. Ne zor şeyler yaşamış
Sagolun serum taktilar en azindan suan kivranmiyorum. Agri hala varAybı haftalarda ben se taş yüzünden çok sancılanmıştım. Serumla rahatlamıştım. Bebeğin her hareketi sancı yapar.Allah şifa versin çok zor bir durum.
Babam da ve kardesimde var tas. Kardesimi kivranirken cok gordum bende. Allahtan babanizinki kadar ileri boyutta degildi. Insallah tekrarlamaz gecmis olsun. Serum taktilar agrim baya hafifledi. Hala var ama kivrandirmiyo en azindanBir önerim yok ama inşallah sancın hemen geçer, ilaç iyi gelir inşallah.. Çok zor bir şey babamdan biliyorum. 30 yıldır çekiyor bu derdi.. Olmadığı ameliyat çeşidi kalmadı, denemediği kür, ilaç kalmadı. Böbrek üretip duruyor. Ameliyatla alınamayan kıvrımlardaki parçalar sürekli enfeksiyon üretiyor ve daha kötüsü evrim geçirip duruyor bu bakteriler.. Ateşini düşüremiyorlar öyle durumda, 1 yıl boyunca sabah akşam serum ile ateşi bitti. İnşallah tekrarlamaz diye dua ediyoruz. Taş dersen hala duruyor.
Babam da ve kardesimde var tas. Kardesimi kivranirken cok gordum bende. Allahtan babanizinki kadar ileri boyutta degildi. Insallah tekrarlamaz gecmis olsun. Serum taktilar agrim baya hafifledi. Hala var ama kivrandirmiyo en azindan
Hem babamda hem kardesimde var benimde. Amcalarimda ve dedemde de var. Genetik yatkinlik benimkisi. Kardesimide cok orladigina sahit olmustum gecenlerde lazerle kirdilar butun taslarini onunda. Kanama dun vardi bugun yapmadi allaha sukur. Enfeksiyonum ust duzeydeydi tahlilimi gorwn 2 doktorda ouuv demisti. Acile gittim serum taktilar. Agrim cok hafifledi. Hala var ama artmadigi surece problem yok iyiyim. Esimde gececi akli bende kaldiBenim esimde doktu tas ordan biliyorum. Kardesimde gecirdi. Kardesime serum verildi bol su icti o sekilde dusurdu diye tahmin ediyoruz ama mahvoldu o da. Esinde ole o da alkolsuz bira icti..
Kanamada yapabiliyor hemen panikleme ama doktora git bence
Cok sagolunTeşekkürler. Sizin adınıza da sevindim, çok şükür acınız hafiflemiş en azından..
Cok tesekkur ederim. Denicem mutlaka. Daha iyiyim suandaCanim cok gecmis olsun bobrek agrisini bilirim suan bende hamileyim 12 haftalikken bobreklerim cok agriyordu ve sprite ve limon berqber ic demislerdi icmistim devamli idrara cikardigi icin cok rahatlamistim sende dene bi istersen tekrar gecmis olsun .
Aman canim dikkat et bn hamile kalmadan da hamileligim surecinde de yasiyorum arada hal oluyor bn kasildikca bebegimde kasiliyor seninde oyle oluyordur eminim ve bol bol su tuket idrara cikman senin atmani kolaylastirir .Cok tesekkur ederim. Denicem mutlaka. Daha iyiyim suanda
Hamilelikte sicak dus onerilmiyo yoksa benimde aklima ilk sicak su geldi. Ayaklarimi soktum sicak suya. Adet agrisi gibi basladi bu aksam ustu ama simdi efsane agriyo
Cok sevindim gecmis olsun. Normaldede sor ama gebeyken rahatsizliklar daha zor maalesefHem babamda hem kardesimde var benimde. Amcalarimda ve dedemde de var. Genetik yatkinlik benimkisi. Kardesimide cok orladigina sahit olmustum gecenlerde lazerle kirdilar butun taslarini onunda. Kanama dun vardi bugun yapmadi allaha sukur. Enfeksiyonum ust duzeydeydi tahlilimi gorwn 2 doktorda ouuv demisti. Acile gittim serum taktilar. Agrim cok hafifledi. Hala var ama artmadigi surece problem yok iyiyim. Esimde gececi akli bende kaldi
Zaten tastan dolayi enfeksiyon var en gec yarim saatte bir tuvaletteyim idrara cikiyorum. Sabah yine bel agrisiyla uyandim umarim siddetlenmezAman canim dikkat et bn hamile kalmadan da hamileligim surecinde de yasiyorum arada hal oluyor bn kasildikca bebegimde kasiliyor seninde oyle oluyordur eminim ve bol bol su tuket idrara cikman senin atmani kolaylastirir .
Doktorun verdigi ilaclari ictim. Ustune bide dun serum yedim. Daha fazla ilac almam ne kadar dogru bilmiyorum. Doktorun verdiklerinide icmekte tereddut ediyorum :/Öncelikle geçmiş olsun ilaç adı vermek doğru mu bilmiyorum ama rowatinex diye bir ilaç var tabii gebelikte kullanılır mı doktorunuz bilir. Benim eşim ameliyatlık denilen taşı onunla düşürdü. Ben de aynı şekilde. Doktorların çoğu bilmiyor bu ilacı bize bir uzman tavsiye etmişti. Hem kumda hem taşta çok faydasını gördük. Umarım bir an önce iyi olursunuz.
Sagolun. Evet malesef oyle. Bi ara doguruyorum galiba dedigimi hatirliyorum icimden. Uzmanlara gore dogumdan sonraki en siddetli agriymis bobrek tasi agrisi. Bi yandan kendi kendime konusuyodum dogumun provasi gibi dusun falan diyodum kendimeCok sevindim gecmis olsun. Normaldede sor ama gebeyken rahatsizliklar daha zor maalesef
Yok bi teyze var tas dusurmus o da.. dogum agrisindan kotu oldunu soylemisti.,Sagolun. Evet malesef oyle. Bi ara doguruyorum galiba dedigimi hatirliyorum icimden. Uzmanlara gore dogumdan sonraki en siddetli agriymis bobrek tasi agrisi. Bi yandan kendi kendime konusuyodum dogumun provasi gibi dusun falan diyodum kendime
Prova niyetine cektim dun agriyi kendimi sakinlestirip karnimi kasmamak icin. Doguma kadar hamileligime problem yaratmadan duser insallahYok bi teyze var tas dusurmus o da.. dogum agrisindan kotu oldunu soylemisti.,
Insallah canimProva niyetine cektim dun agriyi kendimi sakinlestirip karnimi kasmamak icin. Doguma kadar hamileligime problem yaratmadan duser insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?