- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Son 10 haftam 7 ayligim. Doguma kadar problem yaratmaz insallahLimonata için, gerçekten iyi geliyor.
Çok geçmiş olsun. Benim de böbrek taşı 3 aylık hamileyken çıkmıştı, 6 aylıkken düşürdüm, doğuruyorum sanmıştım.
Buscopan iyi bir ilaç serum ada genelde onun ampulunu koyarlar.Kum dokerken agri yasamamisyim ama tas fenaymis. Acile gidicem kesilmezse. Buscopan belki etkisini gosterir diye bekliyorum
Kontrollerimi devletteki doktor yapiyo ve numarasi yok bendeÇok üzüldüm, o ağrıyı çok iyi bilirim. Derin derin nefes alıp acile gidin hemen. Bu arada kadın doğum doktorunuzu da arayın, hangi ilaçları alabileceğinizi sorun mutlaka. Acildeki doktorlar sorumluluk almak istemedikleri için bazen müdahale etmiyorlar hamile hastalara. Doktorunuz sakıncası olmayan ilaçları, müdahaleleri söylerse onların da sizin de içiniz rahat eder.
Bende hamileyken kullandım hiç bı zararını görmedim hatta doktorumun verdiği ilaçta gilaburi meyvesinden elde edilen bir ilaçtı icmeme gerek kalmamıştı o ilacı. Ve çok araştırmıştım o meyve eskiden düşük önleyici olarak ta kullanılırmışBebeğe zarar verebilir
10 dk falan oldu iceli ayaklarim sivak suyun icinde. Dayanirim agriya ama butun gece uyutmaz agriBuscopan iyi bir ilaç serum ada genelde onun ampulunu koyarlar.
Yeni mi içtin inşallah güzel etki eder.
Bende hamile iken yaşadım bilirim. Doğum sancısı başladı sanmıştım. O kadar sancı çekmiştim ki.
Ayağının altına sıcak su torbası koysan bide bol bol su iç.
Rabbim ağrını dindirsin.
Dayanamıyorsan gidin acile olmadı.
Hamile birine tavsiye verirken korkarım. Size bir şey yapmayan şey ona zarar verebilir. Ihlamurun bile 2 bardaktan fazlası zararlıyken hiç bir takviyeye güvenemem hamileyken.Bende hamileyken kullandım hiç bı zararını görmedim hatta doktorumun verdiği ilaçta gilaburi meyvesinden elde edilen bir ilaçtı icmeme gerek kalmamıştı o ilacı. Ve çok araştırmıştım o meyve eskiden düşük önleyici olarak ta kullanılırmış
Genetik yatkinliktan benimki. Dedemde amcalarimda babamda ve kardesimde vardi. Beni hamilelikte bulduIste dedim ya hamilesin.hepsi sana gelmez muhtemelen. bolca su ic canim iyi gelecek eminim. Zaten tas az su ictigimiz icin oluyomus.. yedigimiz tuzlardan olusuyomus. Ha birinin vucudu daha hizli yapar birininki yapmaz.
Haklı olabilirsiniz ama ben sadece tecrübe ettiğim bı konuda tavsiye verdim hiç kimse istemez bebeğe zarar gelmesini. Umarım bian önce ağrısı dinerde hiç birşeye gerek kalmazHamile birine tavsiye verirken korkarım. Size bir şey yapmayan şey ona zarar verebilir. Ihlamurun bile 2 bardaktan fazlası zararlıyken hiç bir takviyeye güvenemem hamileyken.
Biraz zorlanacaksınız. İnşallah hemen döker, bir daha da yaşamazsınız. Hamilelikten beri 5 yıldır yılda 2 kere düşürüyorum. Hatta birini bugün yaşadım. Güçlü ağrı kesiciler iyi geliyor biraz ama düşene kadar çektiriyor.Son 10 haftam 7 ayligim. Doguma kadar problem yaratmaz insallah
Doktorunun dedigine uy canim, elbet gececek.. ya safi cek bol bol icinden difa Rabbimden.Genetik yatkinliktan benimki. Dedemde amcalarimda babamda ve kardesimde vardi. Beni hamilelikte buldu
Amin insallahBiraz zorlanacaksınız. İnşallah hemen döker, bir daha da yaşamazsınız. Hamilelikten beri 5 yıldır yılda 2 kere düşürüyorum. Hatta birini bugün yaşadım. Güçlü ağrı kesiciler iyi geliyor biraz ama düşene kadar çektiriyor.
Agri zamani ne yapmaliyim soylemedi. Sadece mutlaka bayramdan sonra kontrole gel dediDoktorunun dedigine uy canim, elbet gececek.. ya safi cek bol bol icinden difa Rabbimden.
O zaman doğum acile gidin. Oraya bu şikâyetle gelenler oluyordur. Onlar ne yapılacağını normal acillerden daha iyi bilir bence.Kontrollerimi devletteki doktor yapiyo ve numarasi yok bende
Arkadas demis bencede acile gidin datanilmazsa en azindan gozetim altinda tutulursun. Dusururken yapilcak birsey yokki!! Dusurnek icin bahsettigimiz yontemler var.. buarada tas kac tane? Buyuk mu kucuk mu mesela? Bi lazimlik gibi birsey varsa ya da kova vs idrarini oraya yapki duserse gorebilesinAgri zamani ne yapmaliyim soylemedi. Sadece mutlaka bayramdan sonra kontrole gel dedi
Agri cok yukarda suan bobrekte buyuk ihtimal tas. Doktor tas var dediginde boyutunu sormayi akil edemedim. Tas var dedi sadece daha once dokmedigim icin sayi boyut sormak aklima gelmediArkadas demis bencede acile gidin datanilmazsa en azindan gozetim altinda tutulursun. Dusururken yapilcak birsey yokki!! Dusurnek icin bahsettigimiz yontemler var.. buarada tas kac tane? Buyuk mu kucuk mu mesela? Bi lazimlik gibi birsey varsa ya da kova vs idrarini oraya yapki duserse gorebilesin
Benim esimde doktu tas ordan biliyorum. Kardesimde gecirdi. Kardesime serum verildi bol su icti o sekilde dusurdu diye tahmin ediyoruz ama mahvoldu o da. Esinde ole o da alkolsuz bira icti..Agri cok yukarda suan bobrekte buyuk ihtimal tas. Doktor tas var dediginde boyutunu sormayi akil edemedim. Tas var dedi sadece daha once dokmedigim icin sayi boyut sormak aklima gelmedi
Çok geçmiş olsun babanıza. Ne zor şeyler yaşamışBir önerim yok ama inşallah sancın hemen geçer, ilaç iyi gelir inşallah.. Çok zor bir şey babamdan biliyorum. 30 yıldır çekiyor bu derdi.. Olmadığı ameliyat çeşidi kalmadı, denemediği kür, ilaç kalmadı. Böbrek üretip duruyor. Ameliyatla alınamayan kıvrımlardaki parçalar sürekli enfeksiyon üretiyor ve daha kötüsü evrim geçirip duruyor bu bakteriler.. Ateşini düşüremiyorlar öyle durumda, 1 yıl boyunca sabah akşam serum ile ateşi bitti. İnşallah tekrarlamaz diye dua ediyoruz. Taş dersen hala duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?