yaşayan çok örnek var ama herkesin kimyası farklıdır .20 haftalık hamileyim . çift yumurta ikizlerimden birinin beyninde su toplanması ve bi sürü anomali var
aranızda 5 aylık çocuğunu aldırıpta diğerini sağlıklı dünyaya getiren var mı ?? ya da yakınlarınızda örnek var mı ?
Dr devamda etsen riskli aldırmassanda riskli dedi.
nolur bana yardımcı olun... diğer bebeğim yaşar mı ????
Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm.
doktor yaşar diyomu
Rabbim yardımcın olsun..bende duydum ikizlerin birinin yaşayıp diğerinin alındığını...başka doktorlarada git danış..herşeyin hayırlısı dua et hep...ben dua edicem sana...
Sağol canımInsalah yasar. Allah herseye muktedir. Bu guzel cuma vaktinde insallah yasar
anomalisi olan bebeği nasıl alacaklar peki?20 haftalık hamileyim . çift yumurta ikizlerimden birinin beyninde su toplanması ve bi sürü anomali var
aranızda 5 aylık çocuğunu aldırıpta diğerini sağlıklı dünyaya getiren var mı ?? ya da yakınlarınızda örnek var mı ?
Dr devamda etsen riskli aldırmassanda riskli dedi.
nolur bana yardımcı olun... diğer bebeğim yaşar mı ????
Allah razı olsun canım... benim ve dr.un korkusu 20 haftalık yani 5 aylık olmam5 aydan sonrası tehlikeli Adanada bi kadın ölmüş...
Ben anlamadım şimdi birini neden aldırıyorsunuz ölmüş mü karnınızda yoksa hasta doğacağı varsayıldığı Yada hasta doğacağı için mi aldırıyorsunuz
kalbine kimyasal gönderecekler iğne ileanomalisi olan bebeği nasıl alacaklar peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?