? Acıdan öleceğim :( 5 aylık İkizlerimden biri alınırsa diğeri yaşar mı ??

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
20 haftalık hamileyim . çift yumurta ikizlerimden birinin beyninde su toplanması ve bi sürü anomali var

aranızda 5 aylık çocuğunu aldırıpta diğerini sağlıklı dünyaya getiren var mı ?? ya da yakınlarınızda örnek var mı ?

Dr devamda etsen riskli aldırmassanda riskli dedi.

nolur bana yardımcı olun... diğer bebeğim yaşar mı ????

Ben görmüştüm
ikizi olup birini aldiran
digerinin yasadigi durumlar
Icini ferah tut

yaşayan çok örnek var ama herkesin kimyası farklıdır .
allah sabır versin .

Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm.

Ben anlamadım şimdi birini neden aldırıyorsunuz ölmüş mü karnınızda yoksa hasta doğacağı varsayıldığı Yada hasta doğacağı için mi aldırıyorsunuz

Allah yardımcın olsun. Çok üzüldüm.

Allah razı olsun gülüm... burdan biri çıkıpta bende 5 aylıkken aldırdım diğerini sağlıklı dünyaya getirdim dese biraz olsun yüreğimdeki yangınım hafifleyecek...

Rabbim yardımcın olsun..bende duydum ikizlerin birinin yaşayıp diğerinin alındığını...başka doktorlarada git danış..herşeyin hayırlısı dua et hep...ben dua edicem sana...

En sağlıklı bilgiyi doktorlardan alabilirsiniz. Herkesin durumu farklıdır, birinde olur sizde olmaz, başkasında olmaz sizde olur...
Allah kolaylık versin. Diğeri sağlıkla doğsun.

allah yardımcın olsun kardesım.cok zor cok...

Rabbim yardımcın olsun..bende duydum ikizlerin birinin yaşayıp diğerinin alındığını...başka doktorlarada git danış..herşeyin hayırlısı dua et hep...ben dua edicem sana...

Allah razı olsun canım... benim ve dr.un korkusu 20 haftalık yani 5 aylık olmam 5 aydan sonrası tehlikeli Adanada bi kadın ölmüş...

spına bıfıda dıye olan bır anomalı var ondan mı acaba? cnm hıdrosefalının caresı var kı hem bebegın daha kucuk belkı ılerıkı zamanlarda anne karnında duzelebılır de

anomalisi olan bebeği nasıl alacaklar peki?

Allah razı olsun canım... benim ve dr.un korkusu 20 haftalık yani 5 aylık olmam 5 aydan sonrası tehlikeli Adanada bi kadın ölmüş...

Allah korusun..böyle şeyler aklına getirme..izleme dinleme...herşey çok güzel olacak...nasibinde bir tane evlat varmış öyle düşün..dediğim gibi gibi iyi birkaç doktora git danış..

Allah acil şifalar versin inşallah ikiside sağlıklıca yaşar çok üzüldüm..

Ben anlamadım şimdi birini neden aldırıyorsunuz ölmüş mü karnınızda yoksa hasta doğacağı varsayıldığı Yada hasta doğacağı için mi aldırıyorsunuz

biri sağlıklı biri sağlıksız beyninde su birikmesi var kalp anamolisi ve farklı hastalıkları var

doğsa bile yaşamaz diyor... böyle devam etsem diğeri için sorun anne için sorun

aldırsam 5 aylık olduğumdan diğer sağlıklı olanı kaybetme riskim var...

hasta olan bebeğime kesin tanı kondu beyni su topluyo devamlı kafası büyüyo... dünyaya getirsem yaşamaz ölür diyor dr

anomalisi olan bebeği nasıl alacaklar peki?
kalbine kimyasal gönderecekler iğne ile bedenim bebeğime mezar olcak... o kenarda yassılaşacak büyük olduğundan vucudumda kaybolmıycak....
bu durum diğer bebeğimi ve anneyide etkilermiş riski varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…