canım Allah yardımcın olsun, Allahım seni ve yavrunu korusun, öteki yavrunun da bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş demek ki..kalbine kimyasal gönderecekler iğne ilebedenim bebeğime mezar olcak... o kenarda yassılaşacak büyük olduğundan vucudumda kaybolmıycak....
bu durum diğer bebeğimi ve anneyide etkilermiş riski varmış...
canım kusura bakma nolu kafam çok dağınık şu sıralar yazılanları düzgün okumuyorum..20 haftalık hamileyim . çift yumurta ikizlerimden birinin beyninde su toplanması ve bi sürü anomali var
aranızda 5 aylık çocuğunu aldırıpta diğerini sağlıklı dünyaya getiren var mı ?? ya da yakınlarınızda örnek var mı ?
Dr devamda etsen riskli aldırmassanda riskli dedi.
nolur bana yardımcı olun... diğer bebeğim yaşar mı ????
20 haftalık hamileyim . çift yumurta ikizlerimden birinin beyninde su toplanması ve bi sürü anomali var
aranızda 5 aylık çocuğunu aldırıpta diğerini sağlıklı dünyaya getiren var mı ?? ya da yakınlarınızda örnek var mı ?
Dr devamda etsen riskli aldırmassanda riskli dedi.
nolur bana yardımcı olun... diğer bebeğim yaşar mı ????
şu an 25 yaşında sağlıklı olan kuzenim, düşün bundan 25 sene önce teyzem aynısını yaşamış dediğim gibi kuzenimde gayet sağlıklı ve yakışıklı bir delikanlı içini ferah tut sakın sıkma canınıAllah razı olsun gülüm... burdan biri çıkıpta bende 5 aylıkken aldırdım diğerini sağlıklı dünyaya getirdim dese biraz olsun yüreğimdeki yangınım hafifleyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?