? Acıdan öleceğim :( 5 aylık İkizlerimden biri alınırsa diğeri yaşar mı ??

Anladığım kadarıyla eğer onu alsalar da almasalar da diğerinin yaşamı da riske giriyor.

Çok zor karar ama eğer hasta olanı aldırmaz da sağlıklı olanı da Allah korusun kaybederseniz daha çok üzülürsünüz diye düşünüyorum. Hangisinde sağlıklı olanı kurtarma olasılığı fazla ise o yolu tercih edin. Rabbim yardımcınız olsun.

bekleseniz doğsa ikisi de? engelli olacak denen yaşar mı yaşamaz mı bilemem ama diğeri için riskli mi onun rahimde kalmaya devam etmesi? doğduktan sonra ömrü yoksa ölür zaten. yani ben aldırmamanız için demiyorum da diğer sağlıklı etkilnecekse hiç ellenmese? ne diyor doktorunuz bu durumu sordunuz mu hiç?

okudum da şimdi devam etmeniz de diğer bebek için riskliymiş. hangisindeki risk daha azsa onu seçip dua etmekten başka yapacak bi şey yok sanırım. öncelikli olan sağlıklı bebeğin olsun rabbim şifa versin diğeri de inşallah sağlıklıdır da ikisini da sağ salim alırsın kucağına

Son düzenleme:
Çok üzüldüm ne desek boş Rabbim yar ve yardımcın olsun cumalar yüzüne inş yavruların sag salim dogar tüm kalbinle rabbime tevekkül et biliyorum çok zor ama Rabbim ne dilerse o olur tam teslimiyetle yaradana sızın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…