- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
Allah yardımcınız olsun,şu yazınızı okuyana kadar kendimi tuttum ama okuduktan sonra dayanamadım. Biz böyle oluyorsak sen nasıl durumdasın kimbilir. Çok zor bir karar ama dr.çok iyi araştırmanı tavsiye ederim,küçücük bir yanılma ihtimali varsa üzerine git derim. Hangi ildesiniz,İstanbulda çok iyi bir dr.önerebilirim size. Gittiğimiz sayısız doktorun içinde kızımın doğduktan sonra ameliyat olma ihtimalini tek o söylemişti.Biz de tavsiye üzerine gitmiştik. Lütfen belirli bir doktora bağlı kalmayınkalbine kimyasal gönderecekler iğne ilebedenim bebeğime mezar olcak... o kenarda yassılaşacak büyük olduğundan vucudumda kaybolmıycak....
bu durum diğer bebeğimi ve anneyide etkilermiş riski varmış...
ankaradayim. O kadar cok dr gittimki... Pazartesi kurul toplanacakmis kizimAllah yardımcınız olsun,şu yazınızı okuyana kadar kendimi tuttum ama okuduktan sonra dayanamadım. Biz böyle oluyorsak sen nasıl durumdasın kimbilir. Çok zor bir karar ama dr.çok iyi araştırmanı tavsiye ederim,küçücük bir yanılma ihtimali varsa üzerine git derim. Hangi ildesiniz,İstanbulda çok iyi bir dr.önerebilirim size. Gittiğimiz sayısız doktorun içinde kızımın doğduktan sonra ameliyat olma ihtimalini tek o söylemişti.Biz de tavsiye üzerine gitmiştik. Lütfen belirli bir doktora bağlı kalmayın
Vareğer ikizlerden birini kaybederseniz diğerinin de düşme riski var mı?varsa çok büyük bir ihtimal mi? doktor neyi öneriyor?
İnsallah ama tukendim artikFarklı doktorlara da gidin alanının en iyilerine gidin hatta.Doğru da olabilir tabi ama burada bir konu açılmıştı aylar önce sağlam bebeğe öldü diyip alacaklarmış az daha para kazanmak için. Ne acı.
Çok geçmiş olsun umarım bunlar bir yanlış teşhis çıkar ve iki bebeğinize de sağlıkla kavuşursunuz
nolur. cevap yazarmisin kacinci haftanda alindi 3.bebegin????bizim 3 bebeğimizden (ayrı yumurta tüp bebek olması sebebiyle) bir tanesi gelişmediği için alındı diğer ikisi için normal süreç devam etti doğum gerçekleşti.
allah sizin de bebeklerinizin de yardımcısı olsun.
peki bu şekilde devam etseniz??Varkizim alininca oglumun dusme riski var ,dayanamiom artik agkamaktan gozlerim sizliyo dr asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik diyo
İste zekai tahirde down dediler su aldir dediler hep dr arastrdim hacettepede iyi dr buldum... O burnuda var ense kalinligida iyi dedi ama 1 ay sonra bu ciktikonu sahibi 29 aralıkta ki bir msjında bebeğimin sağlığı iyi yazmışsın,peki sonradan mı görüldü bu durum?
acaba başka bi doktora daha mı gitsen,ondan sonra kesin kararını versen?
Amin,.... Canim dua edin nolurAllahım şu mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine seni feraha çıkarsın çok üzüldüm haline
Ama kac aylikti canim ? Benim 5 aylikBen görmüştüm
ikizi olup birini aldiran
digerinin yasadigi durumlar
Icini ferah tut
İste zekai tahirde down dediler su aldir dediler hep dr arastrdim hacettepede iyi dr buldum... O burnuda var ense kalinligida iyi dedi ama 1 ay sonra bu cikti
Epey buyuktu hatirladigim kadariylaAma kac aylikti canim ? Benim 5 aylik
İstanbulda göründünüz mü peki?ankaradayim. O kadar cok dr gittimki... Pazartesi kurul toplanacakmis kizimnasil kiycam kizima.... Elini ayagini gordukten sonra.... Nefes alamiom suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?