Sordum ve verdiği cevap ‘unutmuşum’ oldu.Sormadınız mı bu ne diye?
Benimle ilişkisi varken bir tanıdığım ‘eski karısına kaptıracaksın dikkat et’ gibi absürt bir yorum yaptı ilk önce ben anlam veremedim. Sonradan öğrendim ki eski eşiyle konuşmuş ve bunu ulu orta anlatmış. Oysa ben telefonunu kurcaladığımda mesaj falan yoktu, silmiş. Sorduğumda hal hatır için konuştuk son kez vedalaştık minvalinde birşeyler dedi ve sonra bir sosyal medya hesabında da ekli olduğunu gördüm eski eşinin.. ve anlattığı şeylere inanmıyorum artık. Yani anlattıkları doğru olsa bile ne tepki vereceğimi bildiği halde eski eşiyle konuşmasını, benden saklamasını ve orda burda gereksizce anlatıp beni düşürdüğü konumu affedemiyorumDaha önceki konunu bilmiyorum ama neden kandırılmış oluyorsun cok sevseydi bosanmazdi Konunun içeriği ne ?
Çok mesaj attı sonrasında, çok üzüldü farkındayım ama içime şüphe girdi bir kere.. yani benden sakladığı için yarın birgün tekrar konuşmayacağını nereden bileceğim ki? Çünkü zamanında gayet gizli gizli konuşmuş. Bunu aşamıyorumBır kuru unutmusum mu?
Su hayatta yapılan hatalara yanlıslara pek uzulmem ben. Bende insanım benimde hatalarım yanlıslarım oluyor derim hep.
Affedemediğim tek sey, salak yerine konmak.
Yapılan hata karsısında mahcup olmayan o insan. Affetmeme sebebım hep bu olur. Tavırlar.
Kimseyi vucudunda sigara sondurur gibi acıtarak sorgulamam, insan gibi sorarım isterim ki karsımdaki farkettıgımı gorsun yaptıgı seyi. Mahcup olsun. Ozur dılemese de olur, mahcubiyetı görmek isterim. Göremeyince de eskisi gibi asla olamam o kısıye karsı.
Keske boyle umursuz, sız herseye inanacak salakmıssınız gibi davranmak yerine azcık yuzu kızarsaymıs adamın.
Ne desem bos. Bundan sonra olacakları siz belirleyeceksınız.
Bu adam sevgilinizse takın sepeti koluna herkes kendi yoluna.
Kocanızsa karar sizin.
Not: acıdan ölünmüyor hepimiz hayattayız Gordugunuz gibi.
Kendinizi uzmeye değmez yol yakınken ne olduğunu ogrenmessiniz ışteTekrar merhaba.. dün buraya bir konu açmıştım sevgilinizin/eşinizin eski eşiyle konuşması normal mi diye belki hatırlayanınız vardır..
Ben bu konuşma olayından sonra bir de benim pek takip etmediğim bir sosyal medyada hesabında eski eşinin ekli olduğunu gördüm maalesef.. Olayların detayını anlatamıyorum ifşa olmamak için ama canım çok yanıyor. Yazın evlenmeyi düşünüyorduk. engelledim kendisini her yerden. Belki bazılarınız için normaldir ama benim için ortada çocuk yokken hal hatır sorulması dahi affedilemez bir şey. Özellikle benden saklandıysa ve başkasından duyduysam.
İçim şüphe dolu.. sanki her şey yalanmış ve kandırılmışım gibi hissediyorum.. tek başıma kalmış çaresizmişim gibi. Geçecek diyorum ama ruh halim öyle değil.
Böyle hayal kırıklıklarını nasıl atlattınız?
Nasıl toparlandınız? Ne kadar sürdü?
çok kötüyüm..
Bırak ya, kafanda hep acaba olacak saglıklı ılıskı veya evlilik yurutulmez acabalarla.Çok mesaj attı sonrasında, çok üzüldü farkındayım ama içime şüphe girdi bir kere.. yani benden sakladığı için yarın birgün tekrar konuşmayacağını nereden bileceğim ki? Çünkü zamanında gayet gizli gizli konuşmuş. Bunu aşamıyorum
Aslında normal birşey çok samimi ve sürekli olmadığı takdirde burda sevgilinizin kötü niyetli olduğu bunu sizden saklamasıyla anlaşılıyordu aslında tabi birde sosyal medya durumu çıktı bence çok iyi yaptınız pskolojik destek alma imkanınız varsa hemen bir uzmanla görüşün ben evlenmeme 1 ay kala ayrılınca öyle yapmıştım 6 aya toparlandım valla ama kişiden kişiye değişir tabiTekrar merhaba.. dün buraya bir konu açmıştım sevgilinizin/eşinizin eski eşiyle konuşması normal mi diye belki hatırlayanınız vardır..
Ben bu konuşma olayından sonra bir de benim pek takip etmediğim bir sosyal medyada hesabında eski eşinin ekli olduğunu gördüm maalesef.. Olayların detayını anlatamıyorum ifşa olmamak için ama canım çok yanıyor. Yazın evlenmeyi düşünüyorduk. engelledim kendisini her yerden. Belki bazılarınız için normaldir ama benim için ortada çocuk yokken hal hatır sorulması dahi affedilemez bir şey. Özellikle benden saklandıysa ve başkasından duyduysam.
İçim şüphe dolu.. sanki her şey yalanmış ve kandırılmışım gibi hissediyorum.. tek başıma kalmış çaresizmişim gibi. Geçecek diyorum ama ruh halim öyle değil.
Böyle hayal kırıklıklarını nasıl atlattınız?
Nasıl toparlandınız? Ne kadar sürdü?
çok kötüyüm..
Onu düşündüm aslında ama psikiyatriste gidip ilaç kullanmak istemiyorum. Siz psikologtan mı destek almıştınız?Aslında normal birşey çok samimi ve sürekli olmadığı takdirde burda sevgilinizin kötü niyetli olduğu bunu sizden saklamasıyla anlaşılıyordu aslında tabi birde sosyal medya durumu çıktı bence çok iyi yaptınız pskolojik destek alma imkanınız varsa hemen bir uzmanla görüşün ben evlenmeme 1 ay kala ayrılınca öyle yapmıştım 6 aya toparlandım valla ama kişiden kişiye değişir tabi
Sen gereken herseyi yazmissin bnde bunu yazayim bari dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?