Acıdan Öleceğim

Merak ettiğim için soruyorum, eşime bunu söyleme ihtiyacı hissetmedim demişsiniz, eşiniz bu durumu öğrendiğinde tepkisi ne olur?
Bir de tam tersi bir durum olsa, bunu eşiniz yapsa sizin tepkiniz ne olur?

Merak ettiğim için soruyorum, eşime bunu söyleme ihtiyacı hissetmedim demişsiniz, eşiniz bu durumu öğrendiğinde tepkisi ne olur?
Bir de tam tersi bir durum olsa, bunu eşiniz yapsa sizin tepkiniz ne olur?
Mesajları silmedim, eşim isterse okuyabilir, telefonumda şifre falan yok. Öğrenirse ve kızarsa eşime açıklarım, gerekirse arkadaşımla da bir araya getiririm. Ici rahat etmezse, bir daha gorusmem cok basit. Eşim herkesten ve herseyden önemli tabii ki.

Eşim yapsa tepkim ne olur konusu cok objektif degil bence. Bir kadının hisleriyle erkegin hisleri ayni degil diye düşünüyorum. Açıkçası eşimin, bosanan eski sevgilisini aramasında "sadece yardım etmek" saflığına inanmayabilirim. Dedigim gibi esime sonsuz güveniyorum, bu inanmama durumu kadin ve erkek farkindan kaynaklanıyor.

7 yıldır nokta kadar bile fire vermeyen eşimi tek bir hatasindan dolayi harcamam. Bu uzun vadeli birsey bence. Ama ufak tefek kaçamakları, ortadan kaybolmalari, şüpheli durumlari varsa o başka, o sorgulanmasi gereken birşey

guclu ve saglıklı durusunuzdan dolayı sızı tebrık ederım
toparlanırsınız merak etmeyın ınsanlar boyle seyler yasaya yasaya tecrube edınıyor bence bastan kangren parmagı kestıgınız ıcın sanslısınız bıle
zaten herseyden once mevzu saklaması baskasından duymus olmanız sızı o duruma dusurmesı

ınsallah cok mutlu olursunuz

Peki arkadaşınız da bi erkek olduğuna göre, onun "sadece bana yardım ediyor" saflığından nasıl emin olabiliyor sunuz ? İlginizi yanlış anlama ihtimali yok mu sizce ?

Sordum ve verdiği cevap ‘unutmuşum’ oldu.
Nasıl inanabilirim ki

Unutmuşsa nasıl hal hatır sormuş?

Eğer insan gibi üzülüp özür dileseydi şans verin derdim, ama normal adam eskisini merak edip diyalog kurmaz. Net..
Demek ki hala aklında kalanlar bitiremediği şeyler var. Bundan öte adam yüzsüz.

Ayrıca merak etmeyin geçer o acı. Dünyada ne acılar var yaşayamam diyorsun da devam ediyorsun. Aşk acısı ne ki?

Peki arkadaşınız da bi erkek olduğuna göre, onun "sadece bana yardım ediyor" saflığından nasıl emin olabiliyor sunuz ? İlginizi yanlış anlama ihtimali yok mu sizce ?

O beni aramadi, ben onu aradım. Beğendiği bir kiz var ve ben 15 senedir tanıyorum kızı, onunla ilgili de konuşuyoruz.

Ayrica bir kadin olarak, benim yardim amacimi yanlis anlasa; bunu da ben anlarım.

Yaptigim sey illa dogru diye bir iddiam yok. Ama her eski sevgiliyle konuşmanın altında illa etkilesim, illa aldatma var diye bir genelleme yok demek istiyorum. Benim yaptığım da bir çoğu nezdinde yanlış olabilir, saygi duyarım

İlgi kırıntısı bile yok demişsiniz ama bence yaptığınız ya da uyguladığınız terapi çok gereksiz bir hareket..

Kendinize reva görmediğinizi eşinize yapmamalısınız.
Bir çok konuda kadına pozitif ayrımcılıktan yanayımdır. Ama sadakat konusunda değil. Tabi bu benim fikrim..

Anladım. Saygı duyuyorum tabi doğru ya da yanlış demek haddim değil. Teşekkürler cevap için.

Bu adamla olan ilişkinizdeki "acabalar" sizi yer bitirir, her anı sorgulamakla mutlu olunmaz.
Akışına bırakıp, güvenemeyecekseniz de uzatmayın

Eski eşle görüşülür/görüşülmez tartışılır. Kişiden kişiye değişir. Ama ortamlarda nasıl bahsediyor olabilir ki insanlar gelip size "eski eşine kaptırabilirsin" gibi yorumlar yapmış. Ben buna takıldım.

Eğer arada çocuk olsaydı belki ilerde barışabilirdim arada konuşuyoruz demiş.. sanki ben yokmuşum gibi..

Eğer arada çocuk olsaydı belki ilerde barışabilirdim arada konuşuyoruz demiş.. sanki ben yokmuşum gibi..
Yok artık !
Hayatında biri varken böyle bi şey söylemesi çok saygısızca. Güvenmemekte haklısınız bence. Ayrılmanız isabet olmuş. Üzmek istemem ama sanki karşı taraftan bi adım bekliyor ama sizi de yedekte tutuyor gibi. Şimdi üzülmeniz ilerde üzülmenizden iyidir. Umarım çok daha iyilerle karşılaşırsınız.

eski eşiyle arasında bir şey vardır yoktur bilemem ancak evlenseydiniz de sonradan olaylar büyüseydi daha mı iyiydi?ayrılık acısından kimse ölmez bu kadar dramatize etmeyin Allah gerçek acı yaşatmasın.hıhh engelledim her yerden moduna girmektense, insanlar konuşa konula anlaşır, açın konuşun.duyduklarım bunlar, gördüklerim bunlar ben devam etmek istemiyorum içime bir kere şüphe yerleşti daha da iflah olmaz deyin olgunca bitirin.

Onu düşündüm aslında ama psikiyatriste gidip ilaç kullanmak istemiyorum. Siz psikologtan mı destek almıştınız?
Ben pskolog ve psikiyatri bir süre de yatırmak istediler ağır depresyon geçiriyordum size o kadar ağır bir tedavi uygulamazlar diye düşünüorum ama zaten ilaç tedavisimi yoksa terapimi orda karar veriyolar konuşup ilaç diye de korkmayın gerçekten faydası var engelleme olaını çok iyi düşünnmüşsünüz ben de engellemiştim benim ki aldatma filan değildi aslında ilişkimiz çok iyiydi iyi bir insandır güvenimde sonsuzdu ona ama işte farklı dinler farklı kültürler olmayınca olmuyor biz severek ayrıldık mecbur kaldığımız için ben yoluma devam ettim ama o hala çok kötü bir durumda inşallah düzelir oda ne diyim kısmet değilmiş

Ara mesajlarınızı da okuyunca en doğru kararı verdiğiniz zaten anlaşılıyor. Çocuk olsaydı ileride barışabilirdim falan ne demek. Sanki hayat sadece onun diğer her şey bir seçenekten ibaret gibi.

arkadaş kalmışlardır.

Herşeyin ilacı zaman zamanla geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…