aciiiiiilll

Canim ice cokme gibimi?
Yada leke gibimi?
Leke ise dogum.lekesidir faekli bi durumsa mutlaa doktora gotur

Kaburgadır herhalde ortası top gibi olur ya bebekde yağda yoktur kemikler ele gelir. Yani umarım öyledir korkmamaya çalışın inşllh bir sıkıntı yoktur. Yarn dr gidip bir gösterin rahatlamş olursunz

Kaburgadır herhalde ortası top gibi olur ya bebekde yağda yoktur kemikler ele gelir. Yani umarım öyledir korkmamaya çalışın inşllh bir sıkıntı yoktur. Yarn dr gidip bir gösterin rahatlamş olursunz
ayyy umut oldun insAllah ya kaburga nerde bilmiyorum internetten bakacam hemen aglamak istiyorum

Göğüs kemiği. İman tahtası derler ya. Onun en altında ise normal. Her Bebekte olur.

görmeden yorum yapmak zor internettede zor bulursun bence tecrubeli birine danıs annene sor hemen yarın ona göre doktora götürürsün canım hemen ağlama normaldir diye tahmin ediyorum kucucuk bebek

ayyy umut oldun insAllah ya kaburga nerde bilmiyorum internetten bakacam hemen aglamak istiyorum
Oy kıyamam cnm ya gerçekten minicik anneymiyşsin:) kaburgayı nasıl bilmezsn:) endişenlenme allahın izniyle bir sıkıntı yoktur kaburgaların birleştiği nokta göğüs kafesinin altında olur top şeklindedir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…