- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
hayiiir distan birsey yok boyle bagirsak mi ne icten birsey ne o yaaDoğum lekesidir.
goremiyorum icinde ic organ yani gogusun hemen alti gogus arasinda boyle yuvarlak hissediliyorNasil bisey olduğunu goremedigim icin yorum yapamiycam neye benziyor
leke felen yok nasil anlatsam parmagimi gogus arasinin assagisina koydugumda minik serce parmagin ucu kadar yuvarlak birsey hissediliorCanim ice cokme gibimi?
Yada leke gibimi?
Leke ise dogum.lekesidir faekli bi durumsa mutlaa doktora gotur
kaburga ne bilmiorum yani gogus arasi varya he onun tam alti 1 cm bile yok arada yaniKaburgalarının birleştiği düzlüğeün en altında çıkıntı mı?
ayyy umut oldun insAllah ya kaburga nerde bilmiyorum internetten bakacam hemen aglamak istiyorumKaburgadır herhalde ortası top gibi olur ya bebekde yağda yoktur kemikler ele gelir. Yani umarım öyledir korkmamaya çalışın inşllh bir sıkıntı yoktur. Yarn dr gidip bir gösterin rahatlamş olursunz
Bi doktora goster bakalim allah allah yag bezesi dicem de küçücük bebekte de olmaz ki içten gelen sert biseyse doktora gosterin bencegoremiyorum icinde ic organ yani gogusun hemen alti gogus arasinda boyle yuvarlak hissediliyor
Kaburgaların birleştiği noktadır cnm korkma anladım tam anlatmak istediğini 4 yaşndaki kızımda hayla var okaburga ne bilmiorum yani gogus arasi varya he onun tam alti 1 cm bile yok arada yani
Cnm muhtemelen onemsiz biseydir ic organda olabilir fazla kurcalama yarin mutlaka dra gotur.leke felen yok nasil anlatsam parmagimi gogus arasinin assagisina koydugumda minik serce parmagin ucu kadar yuvarlak birsey hissedilior
Oy kıyamam cnm ya gerçekten minicik anneymiyşsin:) kaburgayı nasıl bilmezsn:) endişenlenme allahın izniyle bir sıkıntı yoktur kaburgaların birleştiği nokta göğüs kafesinin altında olur top şeklindedir:)ayyy umut oldun insAllah ya kaburga nerde bilmiyorum internetten bakacam hemen aglamak istiyorum
sanirim orasi yaaaGöğüs kemiği. İman tahtası derler ya. Onun en altında ise normal. Her Bebekte olur.
aynen icim rahat etmicek yaaaBi doktora goster bakalim allah allah yag bezesi dicem de küçücük bebekte de olmaz ki içten gelen sert biseyse doktora gosterin bence
ciddimisiiinnn!??? babam gosterdi ilk bana simdi takinti yaptimKaburgaların birleştiği noktadır cnm korkma anladım tam anlatmak istediğini 4 yaşndaki kızımda hayla var o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?