- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
insAllah oyledir:-/görmeden yorum yapmak zor internettede zor bulursun bence tecrubeli birine danıs annene sor hemen yarın ona göre doktora götürürsün canım hemen ağlama normaldir diye tahmin ediyorum kucucuk bebek
heh o iste herhalde insAllah odur hafif dokununca aglamiyorda hic bilmiyorumOy kıyamam cnm ya gerçekten minicik anneymiyşsin:) kaburgayı nasıl bilmezsn:) endişenlenme allahın izniyle bir sıkıntı yoktur kaburgaların birleştiği nokta göğüs kafesinin altında olur top şeklindedir:)
hmmm oyle yukari dogrumu cikik o distan hic gorunmuor cikinti felen yok dokundugumda oluyoorBak eline gelen bu.
Korkutma kendini bende onemli bisey olduğunu düşünmüyorum. Zaten onemli bisey olmus olsa cocuk aglardi rahatsiz olurdu vs..yinede bi.doktora gosterirsinaynen icim rahat etmicek yaaa
tamam aynen oyleKorkutma kendini bende onemli bisey olduğunu düşünmüyorum. Zaten onemli bisey olmus olsa cocuk aglardi rahatsiz olurdu vs..yinede bi.doktora gosterirsin
aynen 3 gun sonra asisi var bakalim insAllah yorumlariniz rahatlatti.yoksa acile gidicektimKorkulacak bir sey degildir Allahin izniyle ama burda gormeden yaptigimiz yorumlarla dr a gostermeyi ihmal etme sakin
yok gorunmuyor ama dokununca hissediluyorYandan bak hafif tümsek tir. Tombik bebekse pek görünmez. Benim 3 çocuğumda da bariz görünüyordu
oda nasil hafif bastirinca yoksa hemen elinede gelmiyor babam dedi sizofren etti beniyok gorunmuyor ama dokununca hissediluyor
tamam aynen oyle yapacammAşıya gidince ebeye sor. Acile gidilecek birşey yok. Bazı kişilerde burası hafif çökük gamzeli görünür. Kimisinde de elleyince ele gelir..
babam heryerini inceliyor karisiyor felen kaynana gibi resmen zayif degilim dokununca aglamiyor sakin bebek yani imsAllah dediginiz gibidir:))Baban da orasına mı bakmış :) Ne garip bir adam. Aslan dede. Annen bilirdi sorsaydın keşke. ZayıfSan yatınca kendine de bak. Eline gelir.
Minik diyor. Kunduracıda bariz gözle görülür eğriliği olur.Kunduracı göğsü olabilir mi ?
O NE???? kotu birseymi??Kunduracı göğsü olabilir mi ?
Büyüdukçe genişler o ztn eğer böyle bişiyse ergenlikte tavan yaparMinik diyor. Kunduracıda bariz gözle görülür eğriliği olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?