nesro Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2012 61 0 46 İzmir 24 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nesro #1 selam arkadaslar oğluma kulaga hoş gelen pek fazla duyulmamış güzel ism bulmama yardım eder misinz pek fazla kmsede olmayan anlamlı modern isim arıyorum lütfen yardım edin
selam arkadaslar oğluma kulaga hoş gelen pek fazla duyulmamış güzel ism bulmama yardım eder misinz pek fazla kmsede olmayan anlamlı modern isim arıyorum lütfen yardım edin
P pinkitinki Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2013 7 0 16 İstanbul 24 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nesro #2 Benimde 6 ay sonra bir erkek bebeğim olacak inş. :) isim konusu çok zor bi olaymıs gerçekten... benmim begendiğim isimler Emir,Eren,Mert,Ozan
Benimde 6 ay sonra bir erkek bebeğim olacak inş. :) isim konusu çok zor bi olaymıs gerçekten... benmim begendiğim isimler Emir,Eren,Mert,Ozan
A abuksabuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2012 55 1 26 İstanbul 25 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi nesro #3 bende isim arıyorum ogluma bı kac tane var paylasayım sızınlede ;egemen-doğukan-asil-arda-eymen ama hala karar veremedık
bende isim arıyorum ogluma bı kac tane var paylasayım sızınlede ;egemen-doğukan-asil-arda-eymen ama hala karar veremedık