Aciiiilll gidip vurcam bu adamı

in
Bence hemen uyandır ve açıklama yapmasına izin ver yoksa sen uyuyamazsın

Hayir o degilde
O bayanlarin O. Oldugu hukmune neye gore karar verdiniz.

Sinirden bence. Şu anda bunun icin gercekten ustune gitmeyin. Herkese ve herseye gicik olmasi normal an itibariyle.

Bi kadin olarak anliyorum konu sahibinide.
Kocasi tutup milleti eklediyse
Kadinlar egerki farkli sekilde resim veya msjlar atmadiysa
Bunu ozellikle belirtiyorum.
Sadece listede takip ediliyorsa

O kufuru kadin kadina yapiyorsa
Vay halimize ...

Sinirden bence. Şu anda bunun icin gercekten ustune gitmeyin. Herkese ve herseye gicik olmasi normal an itibariyle.

Vay halimize ...

Ben rahat yatamıyorum adam mı yatacak de kaldır adamı, yerde yatsın yada itekle düşsün

Vay halimize ...
Kadinlarin buyuk ihtimal sucu ve hberi yoktur adamin evli oldugundan zaten. Ama bi nevi desarj iste herkese saydiriyo su an sanirim.

nasil yapmayan varmi
face den flort etmeyenmi yok diyorsun
biraz agir deilmi bu yani butunn erkekleri içine almasi bakimindan
Evet yani flört olmasa da o sayfalara bakmayan var mı demek istedim. Muhakkak var ama bence bakanlar azımsanmayacak kadar çok, inanın face hesabım varken kendi halimde ve kilitli bir hesap olmama rağmen elin 55 yaşındaki evli barklı adamı bile ahlaksız şeyler yazıyodu mesaj atıyodu. İğrenççler

Kimse kimseyi boşuna aldatmıyosa sorun yok senin için adamı öldürmeye de gerek yok insanlara küfürler yağdırmaya da gerek yok. Senin derdin kendinle önce bi onu çöz

Sence ne anlatir kocasi. Sonbaharda dokulen yapraklari mi ? Sikildim bunalimdayim mi ? Yoksa benim haberim yok bana komplo kurmus kgb mi der?
Bide sevgi icin deil sadece cinsel degisiklik icin tercih ediyolarmisya erkekler ..uzmanlar bile orospuysa cinselllik icin diyip dogal gormeye baslamis arkadasimdan biliyorum.psikologu nerdeyse kizi suclamis seni yeterli gormuyor mu beklentileri neler karsilanmiyorsa bu yolu tercih ediyolar falan.ay bu erkek milletine zerre guven olmaz.bunlari okuya okuya paronayak oldum kocam bosiycak yakinda beni surekli sıkbogaz etmemden :)

Nasıl sabrediyorsun ki??? Herifi yatağa çoktan gömmüş olman lazımdı...

Şimdiye kafayı yemiştim çoktan...

Cem yilmaz gecende bir showunda sunu diyodu

" hala varmi face den,sosyal medyadan kiz dusurmek,kaldimi,?
Yapan varmi diye"

Demekki varmis

Psikolog erkek miymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…