Canim bosanacaksan soyle yoksa sakin soylemeMalesef ki allah kahretsin evliyim 2 tane çocuğum var nefret. Ediyorum bu adamdan sabah çıkıp gitmeyi düşünüyorum şimdi o kadar sinirliyim ki sinirden konuşamam
Sence ne anlatir kocasi. Sonbaharda dokulen yapraklari mi ? Sikildim bunalimdayim mi ? Yoksa benim haberim yok bana komplo kurmus kgb mi der?Öfkeyle kalkan zararla oturur. Önce dinlemeyi dene.
Sence ne anlatir kocasi. Sonbaharda dokulen yapraklari mi ? Sikildim bunalimdayim mi ? Yoksa benim haberim yok bana komplo kurmus kgb mi der?
İnsan hayat arkadaşının açıklamasını dinlemeye bile tahammül edemiyorsa artık vay halimize diyorum o zaman ben sana...Sence ne anlatir kocasi. Sonbaharda dokulen yapraklari mi ? Sikildim bunalimdayim mi ? Yoksa benim haberim yok bana komplo kurmus kgb mi der?
Kavga ettim 2 gundur kilim tum erkek soyuna sopuna :) en iyisi 9 oturakta can versin mode onKız sen hayırdır çok sinirlisin noldi sana böyle :)
İnsan hayat arkadaşının açıklamasını dinlemeye bile tahammül edemiyorsa artık vay halimize diyorum o zaman ben sana...
Çalışıyo musunuz?Malesef ki allah kahretsin evliyim 2 tane çocuğum var nefret. Ediyorum bu adamdan sabah çıkıp gitmeyi düşünüyorum şimdi o kadar sinirliyim ki sinirden konuşamam
Ne mesaj atmış kızlara çok merak ettim. Bu aldatan denyolar ne konuşuyor acaba
Kavga ettim 2 gundur kilim tum erkek soyuna sopuna :) en iyisi 9 oturakta can versin mode on
Simdi mesela kocani bi kadinla yatakta bastin. Anlat kocacim dinliyorum mu dersin ? Kocani dinliycegin durum var, tepicegin durum var. Ha sirf meraktan, o panikle ne zirvaliycak ben de dinlerim. Ama ipler miyim ? Cikİnsan hayat arkadaşının açıklamasını dinlemeye bile tahammül edemiyorsa artık vay halimize diyorum o zaman ben sana...
Bence kafasindan asagi dok bi kova suyu uykusunda. Atesini sondurmeye geldim de sonra daBebeğimmm çok güzelsinnnn buraya gelsenee ateşimi söndür tatlımmm vs vs bunu +18e uyarlamak gerekiyo tabi..
Bebeğimmm çok güzelsinnnn buraya gelsenee ateşimi söndür tatlımmm vs vs bunu +18e uyarlamak gerekiyo tabi..
Bi kova buzlu soğuk su olsun, ya da kaynar su. Haşlasın iyice.Bence kafasindan asagi dok bi kova suyu uykusunda. Atesini sondurmeye geldim de sonra da
Simdi mesela kocani bi kadinla yatakta bastin. Anlat kocacim dinliyorum mu dersin ? Kocani dinliycegin durum var, tepicegin durum var. Ha sirf meraktan, o panikle ne zirvaliycak ben de dinlerim. Ama ipler miyim ? Cik
Kuzum yaz arada ozelden. Aman iyi ol ya nolursun, seviyoruz seni cok.Abow. Sen benim başıma gelenleri bi duysan oturur haline şükür eder namaz kilarsin nabeeer :)
Takma kuzum vallaha da billaha da degmezleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?