• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiiilll gidip vurcam bu adamı

Allah yaşatmasın ya ben olsam herhalde tekmeyi basıp yataktan atar,mesajları gösterir gecenin bir yarısı kapının önüne koyardım. :kızgın:

Rüyamda görsem sinirden çatlıyorum şu sıra,sabaha kadar duramazdım sanırım.

Ama dayanabilirsem toplarım kanıtları sabahta cehennemin dibine kadar yolun var der eşyalarını kapıya bırakırdım defolsun. Soğukkanlı,kararlı ve emin olmak daha iyi olur her zaman :KK14: Ama yok dayanamazsam bilemiyorum :63:

Konuyu bir idrak edemeyen benmiyim

diZzYy00 dedi:
Arkadaşlar ne zamandır şüphe vardı doğru çıktı kendine başka bi face açmış orda bi sürü orospuya mesaj atmış ne olur. Akıl verin bide mışıl mışıl uyuyor uyandırsam mı şerefsizi sabahı mı beklesem

Hangi alintiyi? Valla bende öyle anladim :KK57:
Yada anlamadim bilmiyorum :ruh:

Mesaj buymuş yukarda..

diZzYy00 dedi:
Arkadaşlar ne zamandır şüphe vardı doğru çıktı kendine başka bi face açmış orda bi sürü orospuya mesaj atmış ne olur. Akıl verin bide mışıl mışıl uyuyor uyandırsam mı şerefsizi sabahı mı beklesem

Mesaj buymuş yukarda..

Haaa :KK70:

Bide sevgi icin deil sadece cinsel degisiklik icin tercih ediyolarmisya erkekler ..uzmanlar bile orospuysa cinselllik icin diyip dogal gormeye baslamis arkadasimdan biliyorum.psikologu nerdeyse kizi suclamis seni yeterli gormuyor mu beklentileri neler karsilanmiyorsa bu yolu tercih ediyolar falan.ay bu erkek milletine zerre guven olmaz.bunlari okuya okuya paronayak oldum kocam bosiycak yakinda beni surekli sıkbogaz etmemden :)

Psikolog değildir o. Bir ara saçma sapan laflarla ortaya çıkan aile danışmanları(!) vardı onlardandır. Sibel Üresin diye bir arat ne demek istediğimi anlarsın.

Back
X