- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam karısını aldatmış uyurken kadın yakalamış naptin ar bilmiyoruzKonuyu bir idrak edemeyen benmiyim
Bi de benim herhaldeKonuyu bir idrak edemeyen benmiyim
adam nutuk atmıs facebookta ben anlamadım nerden cıkardınız aldattıgınıAdam karısını aldatmış uyurken kadın yakalamış naptin ar bilmiyoruz
Alintiyi gormesem face acti edep yahu diye mesajlar atti diye anlayacagim![]()
Hangi alintiyi? Valla bende öyle anladim
Yada anlamadim bilmiyorum![]()
diZzYy00 dedi: ↑
Arkadaşlar ne zamandır şüphe vardı doğru çıktı kendine başka bi face açmış orda bi sürü orospuya mesaj atmış ne olur. Akıl verin bide mışıl mışıl uyuyor uyandırsam mı şerefsizi sabahı mı beklesem
Mesaj buymuş yukarda..
Hesabı olup ta yapmayan erkek var mı diye sormuş biri o da yazıvermiş kızmayınKadin aldatilmis akli basindan gitmis dediginiz laflara bak. Kocanizi övecek baska topic bulamadiniz mi?
Ipe götürürler insanıadam nutuk atmıs facebookta ben anlamadım nerden cıkardınız aldattıgını
Kadın söyledi :)adam nutuk atmıs facebookta ben anlamadım nerden cıkardınız aldattıgını
Bide sevgi icin deil sadece cinsel degisiklik icin tercih ediyolarmisya erkekler ..uzmanlar bile orospuysa cinselllik icin diyip dogal gormeye baslamis arkadasimdan biliyorum.psikologu nerdeyse kizi suclamis seni yeterli gormuyor mu beklentileri neler karsilanmiyorsa bu yolu tercih ediyolar falan.ay bu erkek milletine zerre guven olmaz.bunlari okuya okuya paronayak oldum kocam bosiycak yakinda beni surekli sıkbogaz etmemden :)