Aciiiilll gidip vurcam bu adamı

Bence uyandirma kendinide hirpalama ne kadar mukemmel bir kadinsan adamin egosunu yerle bir etmissin ozguvenini yitirmis böyle seyler yapmis onada ayni seyi soyle kendini kucultme psikologa gitmesini öner bu bir sizofreni hareketinden baska bisi degil

Arakadaşlar merhaba gece dayanamdım tabiki uyandırdım beni neden aldattım faceni buldum dedim yapmamışsındır öyle bişe diyince tabiki orada ıspatladım
Hemen arkadaşımın onların hepsini arkadaşım yazdı dedi
şimdi o arkadaşını ara dedim arayamadı
Sabah kızımın alerjisi arttı
Bütün gün hastanedeydim ordan ablama geçtim ve herşeyi anlattım
Akşam geldi yalvardı
Özür filan diledi
Dalgasına açtık arkadaşlarla filan dedi
Çocuk kandırmaya devam etti yüzüne bile bakmadım içimden bakmak da gelmiyor
Eve dönmedim

Burada suçlu ben miyim adam yapsın etsin bende aferin mi demeliyim !

Çok geçmiş olsun.
Kızın gıda alerjisi varmış.
Allah şifa versin canım.
Sakın geri dönme sana şiddet uygulayan
Seni aldatan sana geçmişte yapılan hiçbirşeyi unutma...
Lütfen hayatını kur...
Kimseye ihtiyacın yok senin...
Güçlü ol kızına ada hayatını

Bu kırdığı ilk ceviz değil belli.zaten sorunlu bir eş gibi.kendin için ve bebeğin için güçlü ol ve kurtul koca müsveddesinden.sana şiddet bile uygulamış adam bu . Başka söze be hacet.

Öyle zaten kızım için sustum ama buraya kadar

Burada suçlu ben miyim adam yapsın etsin bende aferin mi demeliyim !

Benim yorumu yanlis anladin canim sanirim sana suclusun demedim seni dusunmemis ve seni sevmeyen ozguvensiz sizofren bi adamla hayatini mavfetme hersey koca degil herkesten koca olmuyor ama cocuklarinin bu olayi bilmesi cocuklarin icin iyi olmaz bu arada cok geçmiş olsun cocuguna Allah acil şifa versin o adamı kafana takipta kendini yipratma hasta olursun Allah yardimcn olsn

Dönme de affetme de.. Güçlü ol, dimdik dur, kimse için yıpratma, üzme kendini daha fazla.
Insan hayatta her şeyin üstesinden gelebilir, zorluklar olur elbet ama daha da güçlendirir insanı. Yumuşama zamanla sakın.
Allah yardımcın olsun

Bencede affetme bi kere yapan üstüne koyar fazlasını yapar guvenmedigin adamada yemek yapip yedirme Allah kimseye boyle seyler yasatmasin benim ablamda bosandi 1cocugu var hem anne hem baba oluuor ve bekar hayatiyla vok mutlu korkma Allah haklinin her zaman yardimcisi olur

Ya birde kızım bu durumdayken bana bunu. Yaptı ya bişe diyemiyorum
İçim o kadar dolu ki
Akşam konuşuyo dönüp bakmak bile istemedim
Çok kırıldım çok
Bana ilk defa seni böyle görüyorum diyo bide

Hayır sıcağı Sıcağında yapma sende fake hesap aç kız RESİMLERİ koy onu işlet sonra ortaya Dök kaçacak yeri kalmasın

Ya birde kızım bu durumdayken bana bunu. Yaptı ya bişe diyemiyorum
İçim o kadar dolu ki
Akşam konuşuyo dönüp bakmak bile istemedim
Çok kırıldım çok
Bana ilk defa seni böyle görüyorum diyo bide

Nasil gormeyi bekliyomus msj.larin üstünden kritik mi yapcakmissin gevsege bak sen kendini niye kiriyosun gülüm ya ezik olan o sen ezmissin ki böyle bişi yapmış ezik erkek eksik erkek böyle seyler yapar sen Allah in sevdigi kulusun ki karsina cikartmis zaman harcamana dusunmene degmez Allah cocuklarinla sinav etmesin disarda erkek cok sadece yatakda adam olabilende cok böyle insanlar icin yipranmaya değmez senin 2cocugun var önemli olan onlar ve sensin belli olaylardan sonra karsindakinin ne dediginin hiçbir onemi kalmıyor

Ailevi durumunuzu yaşantınızı sizin için iyi olanı hiçbirimiz sizin kadar iyi bilemeyiz o sebeple affet ya da affetme diyemem. Ama süründür diyebilirim sanırım

kızın ve sana huzurlu musmutlu kapılar yarın ve tüm yarınlar bol güneşli sağlıklı olsun inşallahhhh. Eşine ne söylesem?? İki yakası bir araya gelmesin düştükçe kızı ve sen gel aklına vicdan azabı çeksin kalbi ruhu bedeni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…