Aciiiilll gidip vurcam bu adamı

yazılanları ve olayın seyrinin değişip değişmediğini okumadım henüz ama kocanız yazmış etmiş neden diğer kadınlar ***pu oluyor onu anlamadım ben.

Sen güven garibine. Kadın derdini yazmış Şen'de kocişini övdün de övdün ne biliypsn ki yapmadığını belkı başka teli vardır . Nebahat çehre der ki aldatılmayan kadın yoktur . Röportaj yapmıştı gazatecı sordu aldatıldınıx mı ? Oda hayır yada hissetırmedıler aldatulmayan kadın yoktur inanmıyorumm

sende fake hsesap ac onu ekle bi müddet konus sonra camera acalım de pattt yüzünü görsün

O psikologla arkadaşının kocası bir şekil de iletişimde olabilir mi ? Kadın adamın işine yarayacak ne varsa söylemiş arkadaşına

Yorumları sayfa atlayarak okudum hicbsy anlamadm sonlara doğru zaten konu sahıbiyle alakasız şeyler var neler oluo konu sahibi adamı neyapms kafamda deli sorular

ben olsam ben de bi fake face hesabı açar, o konuştuğu bayanlardan biriymiş gibi mesajlaşıp bir de buluşma tekliif ederdim. kabul ettiği taktirde, gittiği yerde karşısında 2 çocuğunun annesini görünceki yüz halini çek ömrün boyunca unutma. o rezilliğini vur yüzüne pis sapığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…