- 27 Şubat 2012
- 16.975
- 28.704
- 798
Kuzum yaz arada ozelden. Aman iyi ol ya nolursun, seviyoruz seni cok.
Yazarım kuzucum. Bende sizi seviyore
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum yaz arada ozelden. Aman iyi ol ya nolursun, seviyoruz seni cok.
Evet o sorucak o söylücek. İnanıp inanmamak onun elinde. İdama giderken bile soruyolar son arzusunu :)Neden aldattigini mi dinlicek.
Evet o sorucak o söylücek. İnanıp inanmamak onun elinde. İdama giderken bile soruyolar son arzusunu :)
Ben dinlerim. Kimse kimseyi boşuna aldatmaz öldürmez. Affetmem ama aldığım ders pahabiçilemes olurSimdi mesela kocani bi kadinla yatakta bastin. Anlat kocacim dinliyorum mu dersin ? Kocani dinliycegin durum var, tepicegin durum var. Ha sirf meraktan, o panikle ne zirvaliycak ben de dinlerim. Ama ipler miyim ? Cik
Ağzına sağlıkUyandır tabii. Ya da sabret sabah olunca günaydın de güler yüzle ve sakince anlat onu hayatından def ettiğini söyle. Şok yaşasın kendini toparlayacak vakit bulamasın. Ayrıca kimseye de orospu deme. Sinirlisin ondan söylüyorsun ama hata tümüyle ama tümüyle hayatındaki adamda.
Kaç yaşındasınız acaba merak ettim?Ben dinlerim. Kimse kimseyi boşuna aldatmaz öldürmez. Affetmem ama aldığım ders pahabiçilemes olur
Boşuna aldatmaz derken ? Laf mı şimdi bu?Ben dinlerim. Kimse kimseyi boşuna aldatmaz öldürmez. Affetmem ama aldığım ders pahabiçilemes olur
Aldatmaz öldürmez? Derken.Ben dinlerim. Kimse kimseyi boşuna aldatmaz öldürmez. Affetmem ama aldığım ders pahabiçilemes olur
nasil yapmayan varmiYa gerçekten merak ediyorum hesabı olup yapmayan erkek var mı? O kadar pis ki sağda solda durduk yere bir konunun altında yorumlarda vs çıkabiliyo böyle açık kadın hesapları. Onu görünce tıklayıp bakarken yorumları okurken kendileri de duramıyo bence o kervana katılıyolar. Hiç güvenim kalmadı bu erkeklere hiç... en temiz görüneninden en safa yatanına en tipsizinden en pişkinine..