• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciiiilll gidip vurcam bu adamı

Hastanelik et onu bi damla su içmeye mecali kalmasın ateşiyle yansın yansın dursun

önce ekran görüntülerini alıp kendine gönder mutlaka bi kac farklı mail adresine, öyle uyandır mutlaka.

Ya gerçekten merak ediyorum hesabı olup yapmayan erkek var mı? O kadar pis ki sağda solda durduk yere bir konunun altında yorumlarda vs çıkabiliyo böyle açık kadın hesapları. Onu görünce tıklayıp bakarken yorumları okurken kendileri de duramıyo bence o kervana katılıyolar. Hiç güvenim kalmadı bu erkeklere hiç... en temiz görüneninden en safa yatanına en tipsizinden en pişkinine..

Evet o sorucak o söylücek. İnanıp inanmamak onun elinde. İdama giderken bile soruyolar son arzusunu :)

Bizim ileri zekalı Türk irkekleri o sandalyeye vurma karicim diyip ikinci silleyi daha ağır atiyolar. O yüzden bence konusmasina bile fırsat vermesin.

Simdi mesela kocani bi kadinla yatakta bastin. Anlat kocacim dinliyorum mu dersin ? Kocani dinliycegin durum var, tepicegin durum var. Ha sirf meraktan, o panikle ne zirvaliycak ben de dinlerim. Ama ipler miyim ? Cik
Ben dinlerim. Kimse kimseyi boşuna aldatmaz öldürmez. Affetmem ama aldığım ders pahabiçilemes olur

Ya uyandie ortaligi birbirine kat koy kapiya

Yada sus ve hic bilmiyormus gibi yap....

Uyandır tabii. Ya da sabret sabah olunca günaydın de güler yüzle ve sakince anlat onu hayatından def ettiğini söyle. Şok yaşasın kendini toparlayacak vakit bulamasın. Ayrıca kimseye de orospu deme. Sinirlisin ondan söylüyorsun ama hata tümüyle ama tümüyle hayatındaki adamda.
Ağzına sağlık

çocuklariniza uzuldum

yazin sonucu naptiginizi
burada bu konularin sonunda yaz onlarca sayfa yaziliyor bosanma evreleri fln anlatilior yada az sayfa yaziliyorsa kadin yelknleri suya indirmia oluyor baska konu açiyor sonra affettim ama unutamadim diye

seçim senin

Ben dinlerim. Kimse kimseyi boşuna aldatmaz öldürmez. Affetmem ama aldığım ders pahabiçilemes olur
Aldatmaz öldürmez? Derken.
Gerçekten yanlış anlıyorum değilmi, insan öldürene sorup bide ders almayımı düşünüyorsunuz??

Orası heidi'nin bol oksijenleri dağları falanmı? Yada biz fazla karbondioksitmi soluyoruz:işsiz:

Ya gerçekten merak ediyorum hesabı olup yapmayan erkek var mı? O kadar pis ki sağda solda durduk yere bir konunun altında yorumlarda vs çıkabiliyo böyle açık kadın hesapları. Onu görünce tıklayıp bakarken yorumları okurken kendileri de duramıyo bence o kervana katılıyolar. Hiç güvenim kalmadı bu erkeklere hiç... en temiz görüneninden en safa yatanına en tipsizinden en pişkinine..
nasil yapmayan varmi
face den flort etmeyenmi yok diyorsun
biraz agir deilmi bu yani butunn erkekleri içine almasi bakimindan

Back
X