Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar acil kilo vermem lazım isveç diyetini buldum internetten uygulamayı düşünüyorum 13 günde 7-20 kilo verdiriyor bu diyet bende 60 kilotum ve 49 kiloya düşmek istiyorum bana bu konuda yardımcı oluunn ... :,(
canım 13günde okadar veremedim ben bugün 11. günüm benim toplamda 6 gitmiş ama 2si ödem ve sudur bence. ilk hafta çok halsiz kalıyorsun onu söyleyeyim direncin zayıfsa başlama[/QUO
benim boyum 167 kilom 60 ve basen bölgemde toplanmış sanki hepsi zaten 10-11 kilo versem iyi benim için bu diyetle beraber yürüyüşte yapmayı düşünüyorum işte sence verebilir miyim ?
canım dediğim gibi sıkı bi diyet sağlıklı oldugunu söyleyemem ama ben verdiğim kiloyu söyledim sana. ilk hafta cok zor geçiyor ama kilon fazla değil senin zamana yay bence öyle ver bide egzersiz yap muhakkak![]()
sorun şu ki sadece yürüyüş yapabilirim çünkü belimde fıtık var çok rahat haraket edemiyorum baya ileri bir seviyede fıtığım sanırım yürüyüşte yeterli olur ama .. herhalde bilmiyorum..
hayalmı goruyorsun 13 gunde 2 kg ancak verırsın he hıc bısı yemıcem dıosan bılmıorm o zaman belkı 6 7 kg verırsın
ayrııca normal yyeme duzenıne gecınce metabolızman cokmus olacagı ıcın hızla kat kat kılo alacagınında farkındasındır umarım
bu sporlar hakkında doktora danışmalısın canım şu yeterli olur yada bunu yap diyemem. geçmiş olsun buarada[/QUOTE
Teşekkür ederim canım. senin yaptığında isveç diyetiydi dimi bu arada?
bu arada google isveç diyeti yazarsan çıkar yorumları okursun insanların kaç kilo verdiğini okursun senin hayal dediğini çoğu kişi gerçekleştirmiş zaten bence bir gir bak
bu sporlar hakkında doktora danışmalısın canım şu yeterli olur yada bunu yap diyemem. geçmiş olsun buarada
Teşekkür ederim canım.Bu arada sen isveç diyetinimi uyguladın?