- 28 Kasım 2017
- 35
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Birerkekannesi
1 aydir meme ucuma yakin yerde irin gibi birsey var kahve rengi yerde korkuyorum cok..... sikinca icinden beyaz kanli birsey akiyor boyle birsey yasayan oldumu??? Eki Görüntüle 2072939
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden sıkıyorsunuz sıkmayın daha beter yaparsınız acilen doktora gidin bu gibi durumda 1 ay beklemeniz hata.1 aydir meme ucuma yakin yerde irin gibi birsey var kahve rengi yerde korkuyorum cok..... sikinca icinden beyaz kanli birsey akiyor boyle birsey yasayan oldumu??? Eki Görüntüle 2072939
Neden 1 aydir bekledin.doktora git acilen
CUMA GUNU GENEL CERAHI MEME POLIKILIGINE GIDECEGIM INSALLAH BIRSEY OLMAZ GECER DIYE UMMUSTUM :-(
Gittim 4 ocak Tarihine Meme Ultrason usg itarihi verdi doktor cok uzun sure diye ozele gidip baktirmayi dusunuyorumbu kadar acilse, niye 1 aydır doktora gitmiyosun
1 aydır bekletmemeliydiniz ciddi birşey olabilir.1 aydir meme ucuma yakin yerde irin gibi birsey var kahve rengi yerde korkuyorum cok..... sikinca icinden beyaz kanli birsey akiyor boyle birsey yasayan oldumu??? Eki Görüntüle 2072939
1 ay olmuş daha fazla vakit geçirmeden doktora gidin.Belki antibiyotik kullanmanız gerekebilir.