selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bı suredır sızı takıp edıyorum paylaşımlarınız cok hosuma gıdıor benımde yardıma ıhtıyacım var azönce gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı fakat ne c ne t ortasında bu nedir ya birde silik çıktı okadarda heyecanlıydım hamile olduğumu düşünüyordum adet günümede 2 gün var msjlarınızı bekliyorumm
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bı suredır sızı takıp edıyorum paylaşımlarınız cok hosuma gıdıor benımde yardıma ıhtıyacım var azönce gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı fakat ne c ne t ortasında bu nedir ya birde silik çıktı okadarda heyecanlıydım hamile olduğumu düşünüyordum adet günümede 2 gün var msjlarınızı bekliyorumm
canım inşaallah hamişsindır cızgı ıkısının ortasında demısın ya testın ıcındekı strıp kaymıstır ondan ortada duruyodur canım.. bende persembe yaptım aşırı silik bı cızgı cıktı bat.yarın hasta olmazssam pazartesı tekrarlıcam ben pazartesı sen de bı tekrarla ıstersen buyuk ıhtımalle koyulaacaktır cızgın
kız kaydıysa degılım ne demek bırı net dıgerı sılık olan ıkı cızgı gormedın mı sen eger oyleyse hamılesın demektır..hanı sen tam c ve t nın ortasında dedın ya cızgının bırısı ıcın o testlerın ıcınde ınce uzun bı kagıt var o kagıdı yerlestırırken fazla kaymdırmıs uretıcı fırma ondan ortada duruyodur cızgı demek ıstedım ben sana canım benım..
yok canım ya bıtane cızgı cıktı oda c nın az yanında sılıktı bıraz bıkacgun sonra tekrra yapıp yazarım inşallah sende hamilesinidir merak ettim yaz banada :)
yok canım ya bıtane cızgı cıktı oda c nın az yanında sılıktı bıraz bıkacgun sonra tekrra yapıp yazarım inşallah sende hamilesinidir merak ettim yaz banada :)
tamam canım benım... test bozuktur o zaman bozma moralini bak daha 3 aylık evlıymıssın benım 24 ekımde ıkı sene olucak allahın ıznıyle ben de ılk bebemı aldırmak zorunda kaldım kalbı durmustu 3. aya gırmek uzereyken 1 senedır de tekrar urasıyoruz olmadı hala hayırlısı allahtan deyıp beklıyoruz ınsaallah bu ay olmustur..neyse pazartesi sen de tekrarla ben de yapar yapmaz yazarım sana
canım kullandığın test bozuk anlattığın kadarıyla.. başka bi test al tekrarla yada kan testi yaptırmanı öneriririm en kesin sonuç o çünkü aklında hiç bir şüphe bırakmaz