- Konu Sahibi Belatrixxx
-
19 bitti bitecek :/
Geçen hafta erkek arkadasimla yakınlasma olmustu aramızda kendi pnisini elledikten sonra vjinamı ellemisti zaten elini pnisinden çıkardıktan 2 3 dakika sonra ellemişti ama yine de bende pimpiriklenmistim biraz her ne kadar elinde dl olmadığını bilsemde öyle diyor içime kurt düştü ertesi gün hapı aldım Norlevo normalde 3 veya 4 Ocakta adet olmam gerekti ama hala bi belirti falan yok napıcam ben akıntılarım kesildi üstüne üstlük çok stresliyimde ya sizce haptan mı stresten mi gelmedi adetim ilk defa bu hapı aldım hiç bir yan etkisinide göstermedi acaba antidepresan kullanıyorum depresanlar mı ilacın etki etmesini engelledi üstlük bu olaydan sonra erkek arkadaşımla da biraz tartıştık hoşuma gitmedi yaptığı öyle sizce nedir sorunum yaa
Burda napıcam napıcam diye dolaşacağına bir test yap...
Bu deli cesaretini de anlamıyorum ben. Ucunda gebelik gibi bir durum varken hiç bir önlem almadan bu tür yakınlaşmalara nasıl giriyorsunuz hayret vallahi...
19 bitti bitecek :/
Araştırdım biraz okşama yoluylada eğer döl varsa olabiliyormuş erkek arkadaşım yok diyor bastıra bastıra içim rahat etsin diye hapıda almıştı hiçbir yan etkisini görmemişken hapın adetimi böyle yapması
Geçen hafta erkek arkadasimla yakınlasma olmustu aramızda kendi pnisini elledikten sonra vjinamı ellemisti zaten elini pnisinden çıkardıktan 2 3 dakika sonra ellemişti ama yine de bende pimpiriklenmistim biraz her ne kadar elinde dl olmadığını bilsemde öyle diyor içime kurt düştü ertesi gün hapı aldım Norlevo normalde 3 veya 4 Ocakta adet olmam gerekti ama hala bi belirti falan yok napıcam ben akıntılarım kesildi üstüne üstlük çok stresliyimde ya sizce haptan mı stresten mi gelmedi adetim ilk defa bu hapı aldım hiç bir yan etkisinide göstermedi acaba antidepresan kullanıyorum depresanlar mı ilacın etki etmesini engelledi üstlük bu olaydan sonra erkek arkadaşımla da biraz tartıştık hoşuma gitmedi yaptığı öyle sizce nedir sorunum yaa
Araştırdım biraz okşama yoluylada eğer döl varsa olabiliyormuş erkek arkadaşım yok diyor bastıra bastıra içim rahat etsin diye hapıda almıştı hiçbir yan etkisini görmemişken hapın adetimi böyle yapması
İstediğim bir şey değildi zaten ama ne bileyim olayın cazibesine kapılıyoruz nolucak şimdi napayım ben bu stresten eriyip gidicem
Spermlerin bulaştıkları yerde hayat sürdürme ve öyle yumurtalıklara koşturma, atlama zıplama gibi kabiliyetleri yoktur..
Yakınlaşma bahsettiğin kadarsa yani cinsel birleşme olmadıysa nasıl hamile miyim diye şüphelenebiliyorsun? Üstelik bir de ertesi gün hapı almışsın..
Allah rızası için biraz açın okuyun yahu. Hamile olma ihtimalin %-100
Korktuğunuz şeylerden uzak durun biraz.
ertesi gün hapı ne:26: allahım 30 yaşındayım ama bu konularsa süzme safım az yetiştirin beni nolur
Cinsel birleşmeden sonraki 72 saatte alınan ve gebeliği önleyen acil durum hapıdır..%70 gebeliği önleme sınırı vardır..
Tecavüz ve acil durumlarda alınır genellikle..
Ama ülkemizde çok acil birleşildiği için sevgililer arasında kullanım oranı yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?