Aciil yardım ablalaaar yaa :((

ellemekle hamile kalındığı nerde görüşmüş allah aşkına yaa buraya konu açıyorsunuzda neden internetten böyle şeyleri araştırıp bilgilenmiyorsunuz acaba 19 yaşında ve bu kadar cahilsiniz 15-16 yaşındaki insan sorsa neyse böyle şeyler yapıp hayatınızı zehir etmeyin

ertesi gün hapı almayı bilen birinin nasıl hamile kalınacağını bilmediğine inanmam

ben ki onca senelik evliyim ertesi gün hapını kk'dan öğrendim,asıl cahil benmişim

Ablacım sen hamile değilsindir stresten adetin gecikmiştir de buradaki sözde ablalara bir iki şey söyleyeyim,
Kız bir soru sormuş cevabını vereceksen doğru düzgün ver kabalaşmaya, karşındaki 19 yaşında kızı azarlamaya ne hakkın var?! Kız reşit istediği şeyi yaşar bu 1, dinimizce haram diyenler belki kız sizin dininizden değil bu 2, dinimizce haram diyenler siz dininizi dört dörtlük yaşıyorsanız bir diyeceğim yok ama sanmıyorum ki din ile ilgili konular sadece kişiyle inandığı yaratıcı arasındadır kimseyi ilgilendirmez bu 3, bir baktım 19 yaşında seni istemeye gelecekleri zaman falan diyen var. Siz nerede yaşıyorsunuz ya, siz ne yaşıyorsunuz? Oturup onun bunun namusuna laf edeceğinize kendi ahlakınıza bakın insanların yaşadıkları da sizi ilgilendirmez ayıplamak vah-vahlamak da saçma.
Genel olarak da diyecek birşeyim var, siz kadınlar karşı cins size kötü davrandığında, eşitsiz davrandığında onlara kızmayın çünkü erkekleri de yetiştirenler anneleri. Keşke bütün anneler oğullarını ve kızlarını eşit yetiştirse oğlunu 14 yaşında genel eve gönderip, 19 yaşındaki kızına şunla gezme bunla çıkma demese..

Afedersin ama boku yiyosunuz nazil temizlic ez diye de üçbuçuk atiyosunuz .... hamile değilsindir de inşallah hamilesindir ;D

yazmıyım diyorum ama böyle insanlar görünce insanlığımdan soğuyorum ya sanane arkadaşım kız sana beni bu vicdan azabından kurtar yaptıklarımı yüzüme vur filan yazdı da ben mi okuyamadım ne kadar gaddarca yorumlar yazık sizin insanlığınıza. sen burada bu yorumla eleştiride bulundunda öbür dünyadaki hanene 1000 point mi işlendi. insanoğlu beşer arada bir şaşar kimse günahsız değil. Neden burada bazılarınız namus bekçisi kesiliyor hiç anlamıyorum yazık valla.. kimse sınanmadığı günahın masumu değildir demişler..

Ertesi gun hapina kadar ogrenmissinde oyle hamile kalip kalinmayacagini mi bilmiyorsun. Bir de saf salak ayagina soruyorsun.

Hey Allah im ne gunlere kaldik. Ertesi gun hapina kadar bil, hamile kalip kalamayacagini bilme. Kizim git dersini calis sen o haltlari yiyecegine. Boyle bu yasta cinsellik yasarsan erkek arkadasinin gozunde de kuculursun soyleyim, degerin kslmaz. Neden seni kullanmasina izin veriyorsun ki...

Pimpiriklilikten ölücem ne bileyim başıma ilk defa geldi böyle bir şey

25 aralıkta adet oldum,29 aralıkta adetim bitti ve 30 aralık gecesi eşim içime boşaldı tamamen korumasız 2 saat sonra norlevo aldım ve sabah tekrar akıntı şekilinde kanamam oldu(az),ilk kez ertesi gün hapı kullandım. Bildiğim kadarıyla bu ilaçta hormon seviyesi çok yüksek fakat ben hiper triodi hastasıyım hormonlarım çok yüksek bu ilaç bende kesin etki gösterir mi? Sabahına kollarımda kabarıklar oluştu ve şu an kabarıklar dağıldı çok kaşınıyor ve ğöğsüme kadar yayıldı,bunun nedeni ilaç mı?

Sizce?

bilgin olmadığın şeyleri nden yapıyosun o zaman madem sonuçlarına katlanamiyosun yapma o zaman. Sonra yine üzülen Biz bayanlar oluyoruz şu erkek milletine bu kadar güvenmiyin bu kadar dediklerini yapmayın sizi seviyosa fikrinize saygı duyar eğer isteyerek yapıyosan internetten biraz araştır nasıl hamile kalınıyo diye yok canım merak etme o kadar basit değil hamile kalmak biraz öğren bu kadar korkma sana da yazık.

Ya Adamın Canı Sıkılmış Dalga Geçiyor Yazmayın Prim de Vermeyin Bölelerine Kimbilir Hangi Sözlükten Geldi Norlevoyu Biliyor Nasıl Gebe Kalınır Bilmiyor Burdan Anlayın Dalga Geçtiğini

Ya Adamın Canı Sıkılmış Dalga Geçiyor Yazmayın Prim de Vermeyin Bölelerine Kimbilir Hangi Sözlükten Geldi Norlevoyu Biliyor Nasıl Gebe Kalınır Bilmiyor Burdan Anlayın Dalga Geçtiğini

cok cahil hissettim,
norlevo-y ne desem? kızın kullandıgı hapın adı mı?

Hamile falan değilsin tabiki, keşke önce biraz araştırma yapıp sonra burda sorsaydın. Hamile kalmayı geçtim aranızda bir ilişki bile olmamış ki nasıl düşünebiliyorsun hamile olabileceğini ilginç.. Bu arada ertesi gün hapı öyle sandığın gibi masum bir hap değil. %70 koruyor belki ama bütün dengeni alt üst ediyori hormonlarını bozuyor. Ayrıca şunu da bildireyim bu hap yılda en fazla 2 defa kullanılabiliyor ki o bile sakıncalı. Bir daha kulaktan dolma bilgilerle bu hapı içme diye söylüyorum.

Bence korktugun seylerin ustune gitme bu kadar sikintiya degmez. Bu forumda ne kadar ilginc insanlar var, anlamadim ben sizi. Tamam arkadas sen iliskiye girme, dinini dort dortluk (!) yasa, sana karisan var mi? Sende karisamazsin hic kimseye. Herkesin dini de ayni olcude kuvvetli olacak diye bir sey yok, ben cekecegim cezayi goze almisken konusmak bir baskasina dusmez. Uyarini yaparsin elbet ama guzel bir sekilde. Bu tarz konularda hep ayni seyler oluyor cok kirici...

Afedersin ama boku yiyosunuz nazil temizlic ez diye de üçbuçuk atiyosunuz .... hamile değilsindir de inşallah hamilesindir ;D

Bu yorumu yapan benim bir hemcinsim olamaz. Dahasi vicdani olan bir insan olamaz. Imani kuvvetli bir insan da olamaz. Cunku "insan, kinadigi seyi yasamadan olmez." Diye bir hadis oldugunu bilir ve inanir.

Merak icerisindeyim, konu sahibi yaptigi hatasindan oturu hamile kalsa magdur olsa elinize ne gececek ki insallah oylesindir diyorsunuz? Madalya mi takilacak, boyunuz mu uzayacak?

Hatalar da insanlar icindir. Bugun bu konu sahibinin basina gelen yarin senin benim de basima gelebilir. Bunu unutmamak lazim.

Soyleyecek cok sey var ama boyle kendini bilmez bir yorum yuzunden ceza almak istemiyorum.

Acil yardım eder misiniz lütfen.
Benm 28 kasımda şüpheli ilşkmm oldu norlevo kullandm 30. saatte flan 5 aralıkta adet olmam lazımdı adetim 5 gün gecikti sonra 3 gün sürdü. ben tatmin olmayıp 13. günde kan testi yaptırdım 0.07 çıktı bu seferde erken mı diye düşündüm.Daha sonra idrar testi yaptım negatif çıktı norlevodan sonra olan kanamaya göre ayın 10 unda mı adet olmam gerekiyor yardım edersenız çok sevınırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…