Aciill yardım istiyoruuum

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Merhaba
Biz eşimle 5 senelik evleyiz 2 tane çocuğum var biri 4 yasında diğeri 3 aylık yaşadığımız ev kendimizin biraz küçük ama artık o kadar önemsemiyorum
Çünki evden o kadar soğudum ki nedenini bilmiyorum ama evde bunalıyorum sanki hapishaneye gelmiş gibi hissediyorum
İnanın çok kötü bişe
Eşimle bile bu evde aramız iyi dğil başka yere gidince hiç bi sıkıntımız yok. Eve gelince sanki birbirimizden kaçıyoruz
ŞİMDİ BENİM SORUM: EN AZINDAN DENEMEK AMAÇLI KİRAYA ÇIKMAK İSTİYORUM BAŞKA YERDE DE BÖYLE Mİ OLCAK DİYE AMA BUNU NASIL EŞİME SÖYLERİM BİLMİYORUM
LÜTFEEEN YARDIMCI OLUN NASIL SÖYLESEM İKNA EDERİM ÇOK BUNALDIM

Eşinize ne hissettiğinizi güzelce söyleyin. Şimdiki evinizi kiraya vererek masraf yapmadan aynı fiyata başka eve çıkmak istediğinizi daha mutlu olacağınızı söyleyin... Anlayışlı biriyse dinler sanırım ve bence denemeye değer

Merhaba
Biz eşimle 5 senelik evleyiz 2 tane çocuğum var biri 4 yasında diğeri 3 aylık yaşadığımız ev kendimizin biraz küçük ama artık o kadar önemsemiyorum
Çünki evden o kadar soğudum ki nedenini bilmiyorum ama evde bunalıyorum sanki hapishaneye gelmiş gibi hissediyorum
İnanın çok kötü bişe
Eşimle bile bu evde aramız iyi dğil başka yere gidince hiç bi sıkıntımız yok. Eve gelince sanki birbirimizden kaçıyoruz
ŞİMDİ BENİM SORUM: EN AZINDAN DENEMEK AMAÇLI KİRAYA ÇIKMAK İSTİYORUM BAŞKA YERDE DE BÖYLE Mİ OLCAK DİYE AMA BUNU NASIL EŞİME SÖYLERİM BİLMİYORUM
Anladigim kadariyla ev kendinizin ve sadece evden sogudugunuz icin kiraya mi cikmak istiyosunuz ?
Millet bi ev almak icin varini yogunu satiyo evden soguduysaniz eve okuyun üfleyin nazar olmus olabilir ama sirf sogudugunuz icin kiraya cikmaniz kadar mantiksiz bi olay yok yani

Merhaba
İnanın çok kötü bişe
senı ıyı anlıyorum aynı sıkıntı bende de var..Belamızı mı arıycaz kıraya gıdıpte ne guzel kendı evımız dıye gecınen zıhnıyetını bır turlu kıramadıgım bır adamla evlı olunca,ımkansız oluyor kıraya gıtmek..
yasanılan yer,mevkı,semt,ev gercekten cok cok onemlı.

Üzerinizde nazar vardır belkıde bı okuyun ufleyın lutfen kirada olmk kolay değil

Merhaba
İnanın çok kötü bişe
Evde büyü falan olmasın???

Aslında bnmde aklıma o geldi ama inanmayınca tutmaz der hep bnm annem dile dökmeye korkmuştum bnde o sebepten..

Anladigim kadariyla ev kendinizin ve sadece evden sogudugunuz icin kiraya mi cikmak istiyosunuz ?
Millet bi ev almak icin varini yogunu satiyo evden soguduysaniz eve okuyun üfleyin nazar olmus olabilir ama sirf sogudugunuz icin kiraya cikmaniz kadar mantiksiz bi olay yok yani

Sizde benim yaşadığımı yaşasaydınız bu kadar rahat konuşmazdınız

Hocaya okutturduk ama eve okumadı kızlar bildiğiniz gibi değil dışardan bile eve bakınca sanki çok kötü bi yermiş gibi geliyor gözüme eve adım atmak istemiyorum bu akşam eşimle konuşmayı düşünüyorum

Bence önce bir hoca hanım çağırmayı deneyin, Kur'an okusun evinize, belki ağırlığı gider. Olmazsa hep beyaz aksesuarlar ve çiçeklerle donatın evinizi, halılar kahveyse mesela açık krem rengiyle değiştirin, sonra eşinize açın durumu.

Bence önce bir hoca hanım çağırmayı deneyin, Kur'an okusun evinize, belki ağırlığı gider. Olmazsa hep beyaz aksesuarlar ve çiçeklerle donatın evinizi, halılar kahveyse mesela açık krem rengiyle değiştirin, sonra eşinize açın durumu.
Evet evim kahve ağırlıklı

Eger icin daraliyorsa o evde kuran oku icerisinde eger inancliysan ve bu tür seyler hos degil ama muska gibi seyler bulurmusun diye arat malesef cok oluyor bu tür olaylar.. bir cok ise yarayan seyde rukye duasi youtube dan ac sesli bir sekilde

senı ıyı anlıyorum aynı sıkıntı bende de var..Belamızı mı arıycaz kıraya gıdıpte ne guzel kendı evımız dıye gecınen zıhnıyetını bır turlu kıramadıgım bır adamla evlı olunca,ımkansız oluyor kıraya gıtmek..
yasanılan yer,mevkı,semt,ev gercekten cok cok onemlı.
İnş benimki öyle demez bakalım kabul etcek mi cnm

Evet evim kahve ağırlıklı
Bence duvarlarınızı krem rengine boyatın, her şeyin rengini açın, perdeler koyuysa açıkla değiştirin, fazla dekor eşyalarını atın, aynalar asın. Sürekli havalandırın, çiçek oda kokuları var yerleştirin içerisi mis gibi koksun. Evde eşimle kötüyüz diye kendinizi şartlarsanız gerçekten kötü gider, kendinizi telkin edin evimi seviyorum kocamı seviyorum çocuklarımı seviyorum burası bizim yuvamız, iyi anlaşacağız mutlu olacağız diye tekrarlayın, güzel kokulu mumlar açık renk alıp serpiştirin etrafa irili ufaklı kısalı uzunlu, çok şık duruyorlar yakmasanız bile.

• Beğen
Reactions: anu
Hocaya okutturduk ama eve okumadı kızlar bildiğiniz gibi değil dışardan bile eve bakınca sanki çok kötü bi yermiş gibi geliyor gözüme eve adım atmak istemiyorum bu akşam eşimle konuşmayı düşünüyorum

Hic kulaga hos gelmiyor bunlar :KK17:

Eger icin daraliyorsa o evde kuran oku icerisinde eger inancliysan ve bu tür seyler hos degil ama muska gibi seyler bulurmusun diye arat malesef cok oluyor bu tür olaylar.. bir cok ise yarayan seyde rukye duasi youtube dan ac sesli bir sekilde
Ben çöl kuran okurum cnm hatta bazen kalabalık bile okuruz

Merhaba
İnanın çok kötü bişe
BEnimde aynı senin gbi biri 4 diğeri 3 aylık iki oğlum var bnce den biraz bebek bakmaktan falan bunaldın malum kolay degıl lohusalıktan da yeni çıktık ondandır dıyorum kıraya cıkmaktansa bi yakınının yanında bi müddet geçirin bkalım aynımı olıyo sonuç

Back
X