Babam var ama yok gibi bişey.Annemin kimsesi yok bırakamam diyince bekar sanmıştım. Babanız varmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam var ama yok gibi bişey.Annemin kimsesi yok bırakamam diyince bekar sanmıştım. Babanız varmış![]()
Aynen böyle yapıldı.ya bunlar trabzonlu veya rizeli benim anladığım
ailenin hepsi laz müteahhit
yaptırmıyor ki, kendileri yapıyor
kocası para gönderiyor çimento alıyorlar, kaba inşaat bitince de fayansını sıvasını yapıyorlar
benim annemin evinin karşısında böyle kürt müteahhit bir abi arasayı aldı, kendi yaptı.
5 katlı 10 daire tam sokak arası türü inşaat
adamın 10-12 yaşında bir oğlu var
annem yemin ediyor tüm inşaatı o çocuk yaptı diye.
Bazen ben mi hata yapıyorum diyorum. aman ev yoğurdu olsun; tavuğun organiği,balık yağının İfos sertifikalı olanı olsun; zeytinyağının yüksek polifenol içereni olsun deyip kaç yıllık karı koca memuruz araba alamadık. Herkesin önceliği farklı demek ki.Bir onceki konuda taze meyve alamadim demisti annesi ile tartismasini anlatirken
Bende ona uzulmustum ek gidaya yeni gecen cocuk, mevsim bahar
Kocaman adam beden gucu ile calisiyor nasil ac dayanabilir 1 gun degil 2 degil
Cidden goz gore gore secimler ve sonuclari agir oden8yoe
Ay çok teşekkür ederim senden böyle bir sey duymak cok güzel. Bu konuda aldığım ilk iltifat olabilir, genelde amaan kimler kimler bakıyor sen mi bakamican derler bana, biraz rahat ve sabirsiz oldugum icinBu arada senin gebeliğini/doğumunu/evlat yetiştirmeni heyecanla bekliyorum.
Muhteşem bir anne olacağına inanıyorum.
Tazminatımı bozdurduk bi kaç bileziğim daha var. Eşimin yiyesi gelmiyormuş yemiyor yani turistlik yerde çalışıyor aşırı pahalı diyor. Zeytinyağlı yemek kek kurabiye yapıyorum sarma falan meyve hazırlıyorum yesin diye. Kahvaltılıkta hazırlıyorum poğaça yapıp dolaba atıyorum.Ben adamın aç kalmasına üzüldüm.
Yani adam açsa bu çocuk ne yiyecek? Şimdi anne sütü/mama neyse de ek gıda bitince normal beslenme düzenine geçince ne olacak?
Bence altınlar da bitmiş olabilir,zamanında hep tatil yapıyorlarmış ya…
Adamı da aç aç işe gönderip de altın tuttuklarını düşünmüyorum.
aynen altın bozmak istemiyorum o yüzden tüm tazminatımı hibe ettim. Ben durumum kötü demiyorum daha kötüye gitmemesi için neler yapabilirim napıyorsunuz tek maaşa düşenler diyorum. Memlekete gitmek istemiyorum insanlar arka sokağa taşınırken bi ton uğraşıyor 800 km gurbete gitmek en son çarem. Kardeşiniz yaşındayım nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz anlamıyorum.Yani lale boşuna çok fazla üzülme, durumu aslında çoğu kişiden daha kötü degil. Evi var arabası var kenarda altınları var. Ac açıkta kalmazlar aslında ama altın bozmak istemiyor, memlekete taşınmak istemiyor. 3 kazanıp 20 kazanan insan gibi yaşamaya devam etmek istiyor. Olmaz. Hak etmediği için degil, olmaz yani yetmez. Kendi maaş grubundakiler nasil yaşıyorsa öyle yaşamayı bilmesi lazım. Ben onun yaşındayken bunların hic birine sahip değildim, bekledim ki önce bunlar olsun sonra diğer şeylere geçeyim. Yani sana da asgari alan çocuk yapmasın dedin diye günümüz şartlarında kızan olmaz merak etme o eskidendi![]()
Bazen ben mi hata yapıyorum diyorum. aman ev yoğurdu olsun; tavuğun organiği,balık yağının İfos sertifikalı olanı olsun; zeytinyağının yüksek polifenol içereni olsun deyip kaç yıllık karı koca memuruz araba alamadık. Herkesin önceliği farklı demek ki.
Üslûp.Ya söyleyince de kızıyor da aklın yolu bir işte. Senin maddiyatini da az çok tahmin edebiliyorum, benimkini de ediyorsundur. Bazı şeyleri oturtmadan cocuk yapmamak lazım sonuçta yine zorluğu bize olmayacak mı? Ben bilmez miydim 27 yaşımda cocuk yapmayı yani? Şimdi bile aslında hayatımız düzgünken evin inşaatı bitsin taşınalım, çalıştığım alanda da biraz isim yapayım diye bekledim. 3 ay oldu eve geçeli yavaştan diziyoruz, isler de düzene girdi neyse ki, artık sıra anca çocuğa gelecek. Kendisi eşim öğlen yemek yiyemiyor aç geziyor, evde domates peynir bile yok diye konu açmış eylül sonunda ama Aralık gibi de hamile kalmış. Yani bu ne öngörüsüzlük? Neye şaşırdın bu kadar da beklemiyordum böyle olacağını dedin? Tuhaf.
Ay çok teşekkür ederim senden böyle bir sey duymak cok güzel. Bu konuda aldığım ilk iltifat olabilir, genelde amaan kimler kimler bakıyor sen mi bakamican derler bana, biraz rahat ve sabirsiz oldugum icinPlanlama öncesi bir süre psikolog ile görüşeceğim, annemin babamın bana yaparken sinir olduğum ama şimdi kendimin yaptığı şeyleri yapmamak için
![]()
Şimdilik part time başlayacağım. Sonrasında kpss bakacağım. Fikir alayım diye konu açtım daha çok canım sıkıldı Lale abla anlamıyorum insanları. İyi akşamlar kapatacağım konuyu.Ay bunu okuyunca öyle üzüldüm ki…
Herkes anneanne çocuk baksın demiş de benim hatırladığım kadarıyla anneanne çocuk bakamıyor ya da bakmak istemiyor.
Bir de piyasayı bilmiyorum da bakıcı ücretleri yüksek deniliyor burada.
Ben asgari ücretle çalışan evlenmesin/çocuk yapmasın dediğimde linçleniyorum da şimdi ne olacak acaba?
Kanaryacım seni severim bilirsin.
Senin durumunda çalışmak da çok avantajlı değil. Bakıcı büyük ihtimalle senin kazandığından fazlasını isteyecek.
Eşin ek iş mi yapar eski çok kazandığı işine mi döner bilmiyorum da çocuğun jimnastiği,anaokulu,yüzmesi kalsın,iyi beslensin bence çok önemli.
Kız dur daha cok varKerkenes birebir cok sohbetimiz yok ama bazi konularda iki sivri oldugumuzu goruyorum benzer bakabiliyoruz Kararina cok sevindim saglikla gelsin bebegin
Estağfurullah rica ederim.Ay çok teşekkür ederim senden böyle bir sey duymak cok güzel. Bu konuda aldığım ilk iltifat olabilir, genelde amaan kimler kimler bakıyor sen mi bakamican derler bana, biraz rahat ve sabirsiz oldugum icinPlanlama öncesi bir süre psikolog ile görüşeceğim, annemin babamın bana yaparken sinir olduğum ama şimdi kendimin yaptığı şeyleri yapmamak için
![]()
Kız dur daha cok varçok gerildim vazgececem
ama teşekkür ederim
![]()
Bilmiyorum ki…Tazminatımı bozdurduk bi kaç bileziğim daha var. Eşimin yiyesi gelmiyormuş yemiyor yani turistlik yerde çalışıyor aşırı pahalı diyor. Zeytinyağlı yemek kek kurabiye yapıyorum sarma falan meyve hazırlıyorum yesin diye. Kahvaltılıkta hazırlıyorum poğaça yapıp dolaba atıyorum.
Kerkenes hanımefendi anlamıyor. Altın tutmuyorum. Nereye kadar böyle nerde hata yapıyoruz çalışayımmı nasıl yapıyorsunuz diye soruyorum taşa tutuluyorum. Taşınmak en son çare 800 km uzağa herşeyi bırakıp gitmek kolay mı ?