Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu yüzden kavga çıktığı, üyeler mahkemelik olduğu için yasak, bu sitede her din ve mezhepten insan olduğu için insanlar birbirinin inancına saygı duymadığı ve din saygı duyulması, asla hakaret kabul etmeyen kutsalımız olduğu için yasak.
Umarım bu sefer açıklayıcı olmuştur.
Şimdi lütfen site kurallarına uyunuz, zira üye olurken kuralları okuyup uyacağınızı taahhüt ediyorsunuz.
Bir de bence kayınvalide altta oturduğu için geri geri gidiyor ayaklarınız, habersiz çat diye çıkıp gelebiliyorlar diye sanırım. Bazı yerlerin de enerjisi tutmaz sadece.
Faturaları kiraya dahil ederek kiraya verebilirsiniz.Yani ortalama ne kadar ödediğinizi hesaba katarak aklınızdan geçen kiraya ''faturalar dahil'' şeklinde kiraya verebilirsiniz.Bu durumda az gelirse fazlası size kalır,fazla gelirse eksiği tamamlarsınız.Uçurum fark olucağınıda zaten sanmıyorum ortalama olarak bellidir sonuçta.
Faturaları kiraya dahil ederek kiraya verebilirsiniz.Yani ortalama ne kadar ödediğinizi hesaba katarak aklınızdan geçen kiraya ''faturalar dahil'' şeklinde kiraya verebilirsiniz.Bu durumda az gelirse fazlası size kalır,fazla gelirse eksiği tamamlarsınız.Uçurum fark olucağınıda zaten sanmıyorum ortalama olarak bellidir sonuçta.
Arkadaşlar hepinize çoook tşk ederim
Bu akşam eşimle konuştuk oda benim gibi oluyomuş ama böyle olduğunu bana söyleyeymemiş biz zamanında eşyaları severek beğenerek almamıştık o yüzden bi eşyaları değiştirelim böyle deneyelim olmazsa başka eve çıkarız dedi maalesef taşınmayı askıya almış olduk bilmiyorum iyi mi yaptık