ama kendisi gerçekten çok iyi bir insan.
Bu ikisi yan yana anlamlı bütünler değiller.Benim annem kirmizi çizgimdir anneme saygısızlık yapan birini ben sevemem.Benim dünyada en değer verdiğim varlıktır.Benim hayatımdaki insanın ona yanlısı olamaz "dedi
Ailesini tanımıyorum babasının sorunlu bir tip olduğunu annesini ezdigini soyledi ol dedim içimden anne bir de mağdur hiç şansın yokDaha ailesiyle tanışmadan evham yapmayın derim. Dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz. Bence önce ailesi ile tanışın sonra karar verirsiniz.
Asıl konu şu:Ailesini tanımıyorum babasının sorunlu bir tip olduğunu annesini ezdigini soyledi ol dedim içimden anne bir de mağdur hiç şansın yok
Evet bana da öyle geldi.Annesiyle mutlaka sorun yaşarız yaşamayan yoktur ben eski kocamdan çok severken sogumustum bu yüzden benim yüzde yüz haklı olduğum konuda onu savunmustu bana da suçlu olduğunu biliyorum ama idare et demişti.Gercekten yaşamak istemiyorum bunları bir dahaAsıl konu şu:
Siz zaten herhalde her şey çok iyiyken annesiyle kötü olmayacaksınız
Ama diyelim ki siz haklısınız anne haksız
Bu durumda beyefendi sırf anne diye sizden boyun eğmenizi mi isteyecek yoksa sizden taraf mı olacak?
Bana sanki baştan tüm yolları anam kutsaldır diyerek kapamış gibi geldi
Beni rahatsız eden o oldu
Konu kırmızı çizgiden açıldı orada bahsetti.Ben bir gün öncesinde manipülatif annenin ne kadar tehlikeli olduğundan çocuğunu terk eden döven sovenden bile daha kötü çünkü çocuk kendisine kötülük yaptığını hiçbir zaman anlamıyor ve kabul etmiyor dedim.Galiba onun üstüne soylediSoylediği söz çok itici. daha yeni tanısılmiş "Benim annem... saygısızlık edeni sevmem... vs vs" bunu niye söyleme geregı duyuyor ki? sizi annesinin sevgisini calacak ona saygisızlik yapacak biri olarak gordugu icin bastan kulağınızı mı cekiyor?
Bu arada hayatınizdaki insanın hayatında bir numara olmak istemek sımarıklık değil. Ben esime ilk evlendiğimde hep derdim sen benim hayatımda bir numarasın ben de senin hayatında bir numara değilsem bu beni üzer. Bu ailelerimizi sevmeyelim bir kenara atalım demek değil. sen beni en degerlin yaptıkça ben senin ailene saygisa sevgide kusur etmem biliyorum ki sen de benim aileme saygısızlık yapmazsın.
Ben olsam neden boyle bir cumleyi bana kurma ihtiyacı duydun ki? beni tehlike olarak mı gordun diye sorarım? Ben sana böyle bir cümle kursam benim annem babam her seyden once gelir onları uzenin benim hayatımda yeri yoktur desem sen nereden cıktı simdi bu ben onları niye uzeyim ki diye dusunmez misin? diye konuyu irdelerdim.
hemen kesin atın diyemem ama yavaş ilerleyin. kendinizi kaptırmayın. cok mukemmel tam istediğim gibi diye gozunuzde buyutmeyin.
Kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir. Asla bulamam algısı sizi o kişiye yanlış şekilde bağlar ve gözünüzün önündeki doğruları göremezsiniz.Ha şimdi bitirirsem bir daha böyle birini bulabileceğimden şüpheliyim.
Cok yeni daha bir haftalikNw zamandır tanisiyorsunuz ? sözler bazen yetmez birini tanımak için,vakit geçirmek birşeyler paylaşmak lazım. iyi birimi ailecimi ona göre karar vermek lazım bence...
Hayatında 1 numara hep annesi olacak sen olamazsın bu çok nethayatımdaki kişinin bir numarasında olmak istiyorum.Hayatimiza kimse mudahale etmesin sadece kararları ikimiz verelim benimle aile, es olabilsin istiyorum.Kaynana , gorumce mevzularini kafam goturmuyor artık huzur verecek birini istiyorum.
E peki diyelim annesinin sana bi yanlışı oldu. Eh insanız ya olabilir. Sende dedin annenin şu tavrına kırıldım. O zaman gör cümbüşü.Benim annem kirmizi çizgimdir anneme saygısızlık yapan birini ben sevemem.Benim dünyada en değer verdiğim varlıktır.Benim hayatımdaki insanın ona yanlısı olamaz "dedi
Sonra sen laf yapınca onlar benim ailem aramızda paranın lafı olmaz diyecek sende gelip buraya konu açacaksınortak gelir ortak gider çok sıkıntılıdır.
Görüşmeden tarzlarınız uydu mu yani? Çabuk karar veriyorsun. İnsan evlendiği insanı bile yıllarca zor tanıyor sen hep iyi yanlara bakmak istiyorsun şu an. Bana hiç olumlu gelmedi. Üstelik eski evliliğinde bu tür sorunlar yaşamış biri için çok cesurca bi adım olur bu adamla sevgili olmak. Evlenmek ise bile bile lades olur.Benim tarzıma yakın bir tarzı var şu an karantinada olduğum için görüşemiyoruz
Evet böyle düşünmemiştim belki diğer yengeleri sorun yasiyor ondan beni uyardı ya da eski kız arkadaşı yaşadıKimse bulunmaz Hint kumaşı değildir. Asla bulamam algısı sizi o kişiye yanlış şekilde bağlar ve gözünüzün önündeki doğruları göremezsiniz.
Kimse istemez annesine saygısızlık edilsin. Bu şekilde öne sürmesi beni düşündürürdü. Anneci olmasındansa annesinde bir sorun olduğunu düşündürürdü.
Görüşmeden, iyice tanışmadan bir daha böylesini bulamam diye bağlanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?