Açık açık söyledi

Daha yeni bir tanışmada neden annelerden bu kadar bahsediliyor ki? birakın anneleri once birbirinizi tanıyın. kultur sanat siyaset konusun. sevdiklerinizi sevmediklerinizi hobilerinizi konusun. hemen yarın nikah masasına mı oturacaksınizki konu ailelere bu kadar çabuk geldi.

Evlenmek için çok erken zaten bosanali bir yıl oldu ama bir yandan da güzel duygulari hatırlamak istiyorum kendimi kaptirmadan tabi yoksa dediğin gibi beni üzecek bir aile yapısına benziyor bu filmi daha önce görmüştüm

Yüz yüze konuşup ne istediğimi söylesem bile söylemekle fikirleri değişecek gibi değil hepimiz biliriz anneci Lutfuleri

yoğurdu üfleyerek yemelisin.

1 haftayken bence uymuyorsa yol ver
Güzel duyguları hatırlamak istiyorum derken bağlanırsın ve bu da ayrılmanı zorlaştırır
Adamı gözünde büyütmüşsün biraz

Annesiyle aranızda ufak bir tartışma çıksa ve siz haklı dahi olsanız sizi savunamaz bu. Onu demek istemiş. Annesiyle kötü olmayı göze alamıyor ve bunun sonuçlarına siz katlanırsınız. Annesiyle bir tartışmanız olmasa bile kendinizi iyi hissetmediğiniz bir gün suratınız azıcık asık olsa annesine karşı, onda bile sorun yaratacak bir tip bence bu adam. Annemin hizmeti, anneme saygı, annem annem.. Öff çok sıkıcı ve değersizleştiren bir söylem.

Niye tek seçenek evlilik onu anlamadım görüşün gezin tozun kafanıza yatmazsa ayrılın zorla değil ya

1 haftayken bence uymuyorsa yol ver
Güzel duyguları hatırlamak istiyorum derken bağlanırsın ve bu da ayrılmanı zorlaştırır
Adamı gözünde büyütmüşsün biraz
Realist bir insanım aslında çok yoğun bir duygum da yok gözümde büyütecek kadar ama dediğim gibi bu kadar kriterlerini karşılayan biri cikmamisti.Mesela bundan önceki ben sevgilimle sex yaparım dedi direkt ben de sana başarılar o zaman dedim ve adam bir daha arayıp sormadıYani böyle tiplerden sonra bana çok masum kalmış geldi sadece

Siyaset de konuşmasınlar bence bazen kötu oluyor

Alması alır da uygular mı bilemem böylelerine laf işlemez çünkü beyni yıkanmış şakirt gibi olurlar

Başınızdan evlilik konusunda pek de iyi anmadığınız bir tecrübe geçmişken bence kumar oynamak mantıklı değil. Bu hissettiklerinizi hayatınızdaki kişiyle paylaşın. Aranızda gizli saklı sır olmasın. O size açıkça ve net bir şekilde annesi ile ilgili sınırını çizebildiyse sizin de kendi çizgilerinizi çekmeye hakkınız var ki öyle olmalı zaten. Etrafımdaki çoğu çift birbirine açık olmadan evlenmiş olmak için evlendi ve evlendikten sonra evliliğe bakış açılarının, beklentilerinin bambaşka olduğunu görüp ayrıldılar. Şüpheleriniz mi var? Alın karşınıza konuşun, paylaşın. Ailesiyle tanıştıktan sonra, size yaklaşımlarını, tavırlarını gördükten sonra da nihai kararınızı verirsiniz.

Hah ben de onu diyorum evlenilecek kategoride değil belli çünkü ailesinden bagimsizlasamamis ama yaşamak da istiyorum
Kimse için tanımadan böyle diyemezsiniz ama geçmişte yaşadıklarınız siz ve eski eşinizin problemleri bu problemler yüzünden yeni giren birine önyargılı olmak yanlış bence benim sorduğum soru şu neden bu ilişki evliliğe gitmek zorunda sizin için bunu merak ettim neden direkt buna göre değerlendiriyorsunuz

Anlatmalı miyim sizce eski kv ve gorumce mevzularini? Baştan mağdur gözükmek istemiyorum ama bir daha aynı şeyleri asla yaşayamam bundan eminim.Bir de eski evliliğimde olan şeyler sonradan bana karşı kullanılırsa diye korkuyorum

Canım daha 1 haftada sex konuşacak değil ya
Sende sanki 5 ay oldu da bahsetmedi gibi konuşuyorsun
Ben erkek olsam bende 1 haftada söylemem ürkütmem yani burcunu sorarım en fazla
Dediğim gibi sen onun ilgisinden hoşlandın o yüzden annesi bile sana kanatsız melek küçük emrahın kadın versiyonu gibi gözükebilir
Görümceleri çaya çağıran güleryüzlü, eltileri kek yapıp getiren dedikodu yapmayan tipler olarak hayal etmen çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…