- 30 Mayıs 2016
- 285
- 242
- 103
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu dediklerini denedim fakat şu losyonu denemedim. Ama daha önce pahali bir ürün aldım doğal denildi güzellik merkezi vermişti. Boşa gitti param anlayacağın. Kesin sonuç verir mi acaba? Araştırayım. Bir de bu yüz temizleme gibi operasyonlar oluyor ya onlardan yapar mı güzellik merkezleri?Elbette var. Düzenli cilt bakımı, doğru ürünler ve dogru beslenmeyle cildinizi sıkılaştırabilirsiniz. Bol bol su için, haftada 2 kez kahve peelingi yapabilirsiniz (herhangi bi cilt hastalığınız varsa onu yazarsanız daha iyi bişey önerebilirim) clinique clarifying losyonlar var, cilt tipinize göre o üründen 1 ay bi deneyin ve farkı görün derim![]()
OGF hem de ne sorun bildiğin takıntı yaptım bu durumuBende de var aynı sorun. Konuyu takipteyim
Açıkça söyleyeyim ben o doğal ürünlerin hiçbirine beş para vermem. 1. Doğal olan şeylere de vücut alerjik reaksiyon gösterebiliyor 2. Örneğin bir kremi yapabilmek icin onun o kıvama gelmesi icin belirli kimyasalları kullanmak gerekiyor. Nerde doğal ürün var ben kaçıyorum ordan. Benimde gözeneklerim akneden dolayı çoktu, bahsettigim losyonu düzenli olarak 5 ay kullandım ve şimdi bebek poposu gibi oldu desem abartmış olmam. Özellikle makyaj yapmadan çıktığım zaman yolda tanımadığım insanlar bile soruyor cildinize hangi fondöteni kullanıyorsunuz çok dogal duruyor diye. Ben bunu o losyona borçluyum. Şuan kullanmıyorum çünkü içinde alkol ve hamamelis var ve 5 Aydan sonra alerjik reaksiyon gösterdi cildim, ama attık gerekte kalmadı. Eğer iyi bi güzellik merkezine gidersen sana vitamin peelingi falanda yaparlar oda baya iyi geliyor. Cildini iyi temizle, iyi nemlendir ve silikonu az olan kremler tercih et ( az diyorum çünkü silikonsuz krem yok, varsa da genelde iyi değil) bütçen uygunsa clinique in bakım ürünlerini tavsiye ederim. Fondöten falan kullanıyorsan da estee lauder veya uygun olarak catrice. Cildi kapatmıyorlar genelde gözeneklerin hava alması şartCanım bu dediklerini denedim fakat şu losyonu denemedim. Ama daha önce pahali bir ürün aldım doğal denildi güzellik merkezi vermişti. Boşa gitti param anlayacağın. Kesin sonuç verir mi acaba? Araştırayım. Bir de bu yüz temizleme gibi operasyonlar oluyor ya onlardan yapar mı güzellik merkezleri?
Ayy benimde Malezma sorunum varElbette var. Düzenli cilt bakımı, doğru ürünler ve dogru beslenmeyle cildinizi sıkılaştırabilirsiniz. Bol bol su için, haftada 2 kez kahve peelingi yapabilirsiniz (herhangi bi cilt hastalığınız varsa onu yazarsanız daha iyi bişey önerebilirim) clinique clarifying losyonlar var, cilt tipinize göre o üründen 1 ay bi deneyin ve farkı görün derim![]()
Malezmanın neden kaynaklandığı ve hangi türü olduğuda önemli. Pigmentasyon sorunuyla oluşan küçüklü büyüklü kahverengi lekeler oluyor genelde. Hamilelikten sonra olabilir, genetik olabilir veya hormonal denge bozukluğundan olabilir (Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız) derinliğide önemli, eğer cildin ilk katmanlarındaysa kimyasal peelingle (uzman kişiler tarafından yapılmalı) o lekeler yok ediliyor. Daha derindeyse lazerde yapılabilir genelde 3 seansta bitiyor. Siz iceriginde hormon bulunmayan ürünler kullanmanız gerekiyor. Güneş ışınlarından koruyucu kremler kullanmalısınız ama dikkat edin güneş kremlerindede çok hormon olabiliyor. Size eczaneden iceriginde alfadroksi asit veya Türkçesini bilmemekle beraber butylresorcinol maddesini içeren bi krem tavsiye ederim. Elbette öncelikle uzman bi hekime görünün ama bu hastalığın tedavisi pigmentasyon bozukluğunu gidermek ve ciltteki lekelerin koyulugunu açmak, bunun içinde bu iki madde kullanılıyor. Alanında uzman cilt bakım merkezleri de bu ürünlerden peeling ve bakım yapıyorlar, bi araştırınAyy benimde Malezma sorunum var![]()
güzellik merkezlerinde verilen hele hele doğal denen ürünlere 5 kuruş vermem.hepsi çöp.Canım bu dediklerini denedim fakat şu losyonu denemedim. Ama daha önce pahali bir ürün aldım doğal denildi güzellik merkezi vermişti. Boşa gitti param anlayacağın. Kesin sonuç verir mi acaba? Araştırayım. Bir de bu yüz temizleme gibi operasyonlar oluyor ya onlardan yapar mı güzellik merkezleri?
Muhtemelen cildiniz karma yada yağlı.. yapmanız gereken cildinizdeki fazla yağın kontrolünü sağlamak. bununda altın kurali önce düzenli cilt temizliği ve bol su tüketiminden geçiyor ama tamamen yok olmasını beklemeyin çünkü gözenekler ciltteki fazla yağı dışarı atmak icin genişleyip daha belirgin hale gelir bununda kesin çözümü yok bende burun kenarlarımdaki gözeneklerden çok şikayetçiyim temiz tuttuğunuz sürece o kadar gözümüze batmaz ama ilk is bunu takıntı yapmaktan kaçının.methaba yüzümde gözeneklerim çok açık ve bunu takıntı yapıyorum. Yarım saatte bir evde aynaya bakıyorum yüzüme. Sonra okuldaysam kamerayı açıp derste inceliyorum. Takıntı haline geldi bunun bir tedavisi var mı gözenek küçültücü? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu pembe yesil renkli olanlar miElbette var. Düzenli cilt bakımı, doğru ürünler ve dogru beslenmeyle cildinizi sıkılaştırabilirsiniz. Bol bol su için, haftada 2 kez kahve peelingi yapabilirsiniz (herhangi bi cilt hastalığınız varsa onu yazarsanız daha iyi bişey önerebilirim) clinique clarifying losyonlar var, cilt tipinize göre o üründen 1 ay bi deneyin ve farkı görün derim![]()
Resim eklemeye çalışayım becerebilirsem :) ama clinique clarifying lotion diye geciyor 1-2-3 yanılmıyorsam bide 4 var. 1 kuru ve normal ciltler icin 2 normal ve karma ciltler icin 3 karma veya yağlı ciltler icin 4 de çok yağlı ciltler icindi ama o hala varmı emin değilim. Eğer cildiniz çok yaglıysa bence 3 ye iyi gelecektir hatta ben 2 kullanıyordum cildim çok yağlı olmasına rağmen, çünkü çok fazla kurutmasını istemedim, ben krem çok kullanmıyorum çünkü, belki 2 ayda 1 sürerim. Nem dengesini sağlaması açısından cok kurutmamaya çalışıyordum, ben vitamin e sürüyorum cildime, bazen hergün bazen haftada 2 veya 3 kez. 1-2 damla yetiyor zaten ve ne gözenekler tıkanıyor, nede sivilce yapıyor dikkatli kullanırsanız. Çünkü cilt gerektiği kadar emiyor fazla kullansanız bile almıyor içine ama yinede çok fazla kullanmamaya dikkat etmek lazım. Makyajı çok iyi temizlemek en önemli şartlardan. Ben bunun içinde clinique facial soap kullanıyorum ama illa pahalı ürünlere gerek yok, saf zeytinyağlı sabun Veya defne özlü sabunda işe yarıyor. Saf olmasına dikkat edin çünkü sabun cildin pH dengesini bozabilir. Cildinizi soguk su ile durulayın kışında olsa asla çok sıcak su kullanmam, buz gibi suyla yıkarım. Kan dolaşımını hızlandırır, cildin kırışmasını ve sivilce oluşumunu önler.Bu pembe yesil renkli olanlar mi
Resmini koyabilir misiniz rica etsem.
Bizimdr cildimiz bebek poposu gibi olsa