Açık kahverengi akıntı ne demek?

Ela_Duru

Minnok kızım benim:))
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
3.190
10
116
Kocaeli
Kızlar selam,

otomatik hesaplayıcılara göre 4+4 günlük hamileyim. Dün adet günümdü,dün gece normal akıntının bir ton koyusu şeklinde 1 damla, birde sabah 1 damla bu şekilde akıntım oldu. Sürekli tuvalete gidiyorum bakıyorum.Ama sürekli bişey yok.Peçeteyle siliyorum ama yine bişey yok. Normal mi sizce?
Doktoru aramalımıyım?

yerleşme kanaması olabilir canım benimde öle olmustu ama seni üzmek istemem ama adette oluyor olabilirisn

canım seni korkutmak gibi olmasın ama gecen ay bendede olmuştu ve maalesef kaybettim bebegimi yat dinlen agır iş yapma ve doktounu ara arkadaşın dediği gibi yerleşme kanamasıda olabilir ama sen genede temkinli ol sağlıkla kucagına almanı temenni ederim

Kızlar yerleşme kanaması döllenmeden 1 hafta sonra olmuyormu?

Bu arada artık normale döndü akıntım. Zaten 1-2 damla şeklindeydi...

Canım geçti artık, 1-2 damla oldu sadece. Senin nasıl olmuştu?

aynen canım benimde öle olmustu adet olmamgerkekn gün vcye gitmiştim baktım cok az kan gelmiş dediğin gibi 1 2 damla anca eder bende adet oldum sandım fakat normal beyaza dönünce akıntım ve iki böle devam edince test yaptım hamileydim yani yerlesme kanaması olmusum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…