- Konu Sahibi Hazal zamani
kimliğini belli etmeden karısına söyle direk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin bu olay bana yabancı gelmedi aynı işyerindeki çalışma erkek arkadaşım her tlf çaldığında odadan dışarı çıkardı ve her gün hüzünlü aşk şarkılar dinlerdi meğerse dershaneye giden kıza aşık olmuş oysaki hanımı liseden sonra 5 yıl beklemiş aşk evliliği ve 1 oğlu vardı 23 yaşında evlenmiş ben senin güzin ablanım dedim anlata bilirsin bana dedim o da anlattı bu olaydan sonra aşk evliliklerine inancım kalmadı tabi bunları anlattıktan sonra beni tehdit etti sakın hanıma anlatma diye
hiçbişi yapmasaydınız gerçekten üzülürdüm. her ne şekilde olursa olsun bu çirkinliğe şahit olmuşsunuz, bence bu boşuna değildi. sizin de yapmanız gereken birşey vardı. ve yaptınız. tebrik ederim gerçekten. sizin yerinizde olup da suya sabuna elini sürmeyecek çok kadın var maalesef, burada da görüyoruz. siz en doğru olanı yaptınız bence. acaba son durum nedir ben de merak ettim..
bir önceki ileti için yazıyorum....Gençlik işde. 23 yaşında birini evlendirirlerse öyle olacağı belli. Lise aşkı gelir geçer ki... En iyisi 28-30 yaşında aklı başında olmaya daha yakın biri ile evlenilmeli. Bir bayanda 24-30 arası en ideal eş seçimi, yapar. Bazende kadınlar hatalı çocukları için kendilerini harab ediyorlar belkide bizle hatalıyız daha fazla işve cilve öğrenmeliyiz. Hanım hanımcık olmak iyi değil.
bana da tam evlenileceksin kızsın diyenler olur.
Ne hikmetse çok havalı mı gözküyorum bilmem kimse yaklaşamıyor....
Sadece kayınvalide adayları için beğenilen bir şey hanım hanımcık olmak.
Belki çok güzel çocuk yetiştiririz biz bayanlar.
Peki eşlerinizin başka bayanlara ilgi duymaması için her gün onun içim giyinip süsülenip bakım yapıyormusunuz?
Eşiniz için neler yapıyorsunu?
Dün akşam bir film seyrettim de psikolojim bozuldu. BU devirde hanım hanımcık olmayacaksın bacıııım. İŞve cilve eksikliği eşlerin başka kadınlara kaymasını sağlıyor...
Çok üzüldüm ya dün akşam "öyle bir zaman geçer ki" adamı dövesim geldi yaaa.
susayım yani...doğru kardeşim değil akrabam değil...onların meselesi
Bilmiyorum bende takılıyorum o cümleye ... Kısmetlerim oluyor fakat nasip olmuyor sanırım, neden olmuyor o zaman diyorum...
işde çözüm yolu bulamıyorum. Aklım karıştı o yüzden karmaşık bir cümle olmuş.
evlenilecek kızlar nasıl tabir edilir bilmiyorum ama bir kaç ark. ve bayan arka. böyle söylerdi ama sonuçta halen bekarımçabuk yuva kuran biri olamadım. Onlar direk evleneceğimi düşündüler sanırım.
Ama bende bi sorun var sanırım
:sinifsinif: Hiç heyacan ya olabilir mi acaba diyemiyorum... Ya da tam olabilir dediklerim, bana uygun olmuyor. Ailemin beğendikleiri ben, benim beğendikleirmi ai,lem beğenmiyor bir sürü şeyler söyliyorlar araştırmalar felan yapılıyor , istareler yatırılıyor .. kafalarında olumsuz düşündükleri için kötü rüyalar görüyorlar sonrada bana olmaz bı. yine de sen bilirsin gibi cümleler.
Diyorum daha oturup konuşmadım benden karar vermemi beklemyin.
sonuçta seçe seçe sanrıım evde kalıcamzemuszemus![]()
Tam evlenilecek erkek diyemediiiiiiiim sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:smiley-cool:
bir önceki ileti için yazıyorum....Gençlik işde. 23 yaşında birini evlendirirlerse öyle olacağı belli. Lise aşkı gelir geçer ki... En iyisi 28-30 yaşında aklı başında olmaya daha yakın biri ile evlenilmeli. Bir bayanda 24-30 arası en ideal eş seçimi, yapar. Bazende kadınlar hatalı çocukları için kendilerini harab ediyorlar belkide bizle hatalıyız daha fazla işve cilve öğrenmeliyiz. Hanım hanımcık olmak iyi değil.
bana da tam evlenileceksin kızsın diyenler olur.
Ne hikmetse çok havalı mı gözküyorum bilmem kimse yaklaşamıyor....
Sadece kayınvalide adayları için beğenilen bir şey hanım hanımcık olmak.
Belki çok güzel çocuk yetiştiririz biz bayanlar.
Peki eşlerinizin başka bayanlara ilgi duymaması için her gün onun içim giyinip süsülenip bakım yapıyormusunuz?
Eşiniz için neler yapıyorsunu?
Dün akşam bir film seyrettim de psikolojim bozuldu. BU devirde hanım hanımcık olmayacaksın bacıııım. İŞve cilve eksikliği eşlerin başka kadınlara kaymasını sağlıyor...
Çok üzüldüm ya dün akşam "öyle bir zaman geçer ki" adamı dövesim geldi yaaa.
yaş kaç canım...
27 şakkıdı ama iş-okul derken bu günlere geldim. çok şanslıyım arada kederleniyorum ama olsun saglıgım sıhatim yerinde. Aç değil açıkd adeğilim tek sıkımtım bu olsun. canım sağ olsun :hulya:kaydirigubbakcemile3bayanssulusmilezemuszemus:asigim::asigim: