benimde kapalı yapıldı. Burun ucum büyük görünüyo gözüme :s ama bidaha cesaretim yok
benim ameliyatımda kapalı oldu . Açık teknikte dikiş izleri biraz daha belli oluyor ve bi arkadasımın ameliyatı 3 yıl önce olmasına rağmen burun ucundaki şişliği gitmiyor.
TOSY Evet doktorlar sormuyor hangisi olsun yada yapim diyede benim seçtiğim doktorlar kapalıydı ama ne yazıkki çevremde estetik olan az olduğu için kapalıyla açık ameliyatın farkını bilmiyordum hala burnumun içindeki bi dolu yara şişlikle uraşıyorum
Yarında Emre ilhanla görüşücem o da açık yapıomuş valla düzeltme derken burnuma gene kesikler atılırsa olmam hala ara ara canım acıyorr
3,5 ay olmuş ameliyat olalı , daha ödemlerin vardır . Bildiğim kadarıyla 6 ay dolmadan zaten ikinci ameliyatı yapmıyorlar.
Belki geç iyileşeceksindir. Bende öyle olacağım galiba ..
Benim bugün 19. günüm .
Açık oldum . Benim de canım acıyor , içeriden de dışarıdan da şiş burnum .
Dikiş yerlerimde çok acıyor. Hele sabahları kendime gelmem için 2-3 saat gerekiyor .
Daha 1 ay bile olmadığı için avutuyorum kendimi.
Şişlik simetrikte değil bende . Her taraftan başka biriyim bakıldığında ..
Burun içine krem yapıyomusun benim içten müdehale olduğu için dikiş kaynıyordu içi yarıklar falan ödemler girmişti birbirine bolca krem kullandım hatta diyorumya hala kullanıyorum dikişlerin gerilmesini önlüyor merhem yapmasam ağlardım hehehe benim ilk ay şişlik resmen geziodu ama şimdi çok şükür durdu o gezintiler ama sanırım bende geç iyileşicembaşa gelen çekiiliyor merhem kolik durumundayım bennn halaaa bazen burun kuruluğu yüzünden ameliyattan sonra 1 2 sene merhem kullananlar oluyomuş diye sölemişti doktorlar
TOSY Allahaşkına meraktan çatlıycam bu burun masajını ilk defa kadınlar kulubünde okudum forumlarda bu ödem geçsin diye doktorunuz yapın diyorya bu ödem burun içindeki şişliklerlemi alakalı yoksa bazı burunlarda dışında tümsek falan oluomuş kemikte onun içinmi valla merak ettim iyiceee ???
Açık ya da kapalı olunması hastanın tercihi değil diye biliyorum .
Bana doktorum hangiini istersin diye sormadı.
Sorsaydı da , hangisi benim burnum için sağlıklı olacaksa ve sonuç hangisi ile daha iyi alınacaksa onu yapın derdim .
Açık ameliyatlarda sonuç daha iyi alınıyor diye biliyorum.
Bir de sizin burnunuzda soruna göre değişiyor o .
Kapalı ameliyatta halledilecek gibi ise , kapalı olunur .
Ama açık ile halledilecekken , kaplı olunması bence sorun.
evet doktor banada sormadı hangi teknikle yapayım istersin diye. Kızlar bi bakın burnumun ucuna alıcı gözüyle yaa kötü mü duruyo bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?