ben düz lise mezunuyum ve çocuk gelişimi seminer eğitimi almak istiyorum ama önce açık liseden mezun olmam gerekiomuş,kaç sene açık lisede okumam gerekiyor ve hangi dersler görülüyor,yardımcı olursanız sevinirim.
mrb ben acik ögretim lisesini okuyorum 4 yil okuman gerekiyor acik ögretim lisesini ,ama benimde okudugum düz lise umarim bu sana yardimci olur ben bu okulu direkt türkiyeden degil bati anadolu üniverstitesi üzerinden yapiyorum ( köln )
yeni yil kayitlari gecen yil 14-28 eylül 2007 arasi yapilmisti ve heryil 300 € ödemen gerekiyor kayit islemlerini gönderirken
ama bence orayi ilk ara iyice arastir cünki ben anlamiyorum eger türkiyede düz lise yamissan burda neye bastan acik ögretim okuman gerek ??? cocuk gelisimi seminar egitimi tam olarak ne oluyor ? yani kreste felanmi calismak istiyorsun ?
ozaman belki bunlara bile gerek kalmaz diye düsünüyorum cnm ..
ilk dönem benim aldigim dersler
ders adi kredi
din kültürü 1
tarih 2
cografya 2
matematik 4
yabanci dil 3
turizm 4
dil ve anlatim 2
türk edebiyati 3
fizik 2
kimya 2
biyoloji 2
saglik bilgisi 2
desler cok ama asiri zorda degil aslinda aam verdikleri süre cok az ,kitaplar gelmeden sinav tarihlerii veriyorlar mesela benim kitaplarim sinava 3 ay kala gelmisti CADIARZU
simdiyese kitaplarim sinava iki ay kala geldi cnm ... ama yapina hepsi oluyor
bu arada nerde oturuyordsun cünki sinavlar almanyanin üc sehrinde yapiliyor berlin-stutgart-münih benim bildigim kadariyla sen gene bi sorarsin cnm eger degisikse banada haber verirmisin ?
anadolu üniversttesi acik ögretim bati avrupa programi :0221-5110 47
hafta ici hergün :08:00_12:00 ve 13:00_17:00
tlf danisma saatleri 13:00-17:00
umarim sana yardimci olur biraz cnm a.s. iki hafta sonrada benim sinavim var :Saruboceq: