Mutfak Dekorasyonu Açık mutfak(American mutfak) yapsammı?

Birbahargelecekbirbahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
549
337
133
Bayanlar merhaba benim evim 3+1 mutfak dolaplarım eski 2 yıllık evliyim düğün önce malum birsürü masraf oluyo bide mutfak çıkmasın diye yaptırmadık. Artık değiştirmek istiyorum. American mutfak yapmayı füşünmüyordum aslında ama evim büyük yatak odası,salon,çocuk odası var zaten oturma odam küçük ve mutfakla birleşikler mutfağımda pek büyük sayılmaz. duvarı kırdırıp american mutfakmı yapsam diye düşünüyorum. Sizce? :110:

Bayanlar merhaba benim evim 3+1 mutfak dolaplarım eski 2 yıllık evliyim düğün önce malum birsürü masraf oluyo bide mutfak çıkmasın diye yaptırmadık. Artık değiştirmek istiyorum. American mutfak yapmayı füşünmüyordum aslında ama evim büyük yatak odası,salon,çocuk odası var zaten oturma odam küçük ve mutfakla birleşikler mutfağımda pek büyük sayılmaz. duvarı kırdırıp american mutfakmı yapsam diye düşünüyorum. Sizce? :110:
Bizimde aynı şekildeydi duvarı kırdırmak için çok düşündük sonunda yaptırdık çok memnunuz resim bulamadım bulsaydım atıcaktım süper oldu her gören bayılıyor mutfağımız önceden de büyüktü ama odayla birleşince baya büyüdü komşulara gidince çok sıkışık geliyor şimdi mutfaklar bize :oops:

Bizimde aynı şekildeydi duvarı kırdırmak için çok düşündük sonunda yaptırdık çok memnunuz resim bulamadım bulsaydım atıcaktım süper oldu her gören bayılıyor mutfağımız önceden de büyüktü ama odayla birleşince baya büyüdü komşulara gidince çok sıkışık geliyor şimdi mutfaklar bize :oops:[/QUOTE

Ne güzel bizimde çok küçükj sayılmaz ama daha ferah olsun istiyorum iyice bi düşünüp karar vermek istiyorum. Bide sizin gibi kullanan arkadaşlarda yorumlarını yazarsa daha emin olucam.

Bende ilk evimde yaptırmıştım. Hoş duruyo,pratikte oluyo ayrıca. Ama şöyle dezavantajında varki,her daim toplu olacak. Bir çay kaşığı bile gözünüze batıyo. Yemekten sonra mutfağı toplamak istiyorsunuz fakat eşiniz tv izliyo ve hırsız gibi iş yapmak zorunda kalıyorsunuz:mad:Birde yemeğinizi en erken saatte yapmalısınız çünkü aspiratörde bi yere kadar.illaki koku oluyo

Bence yaptırmayın. Arkadaşımın evinde var. Görüntü olarak bence de çok hoş.
Ancak et falan yapılacak, kızartma, balık ya pis pis kokular koltuklara siner. Kızartma, et kokulu kanepelerde
gelen misafir de oturmak istemez. Dağınıklık konusu da doğru. Bir tane orda çikolatalı kek tabağı dursa,
yarım meşrubat bardağı evi pislik götürüyor izlenimi verir. Boş yere yorulursunuz çalışıyorsanız.
Tabi siz bilirsiniz, ev sizin.

Bayanlar solun yorumlarınız için. aslında ilk zamanlar bende istemiyorudum bu odam ziyan olucak ama. misafir odam var gelen misafiri oraya alırım bide ben çalışıyorum bana kimse öyle çatkapı gelemez. İşte tam karar veremiyorum.

ben de açık mutfak yaptırmak istiyorum ama emin olamıyorum. evim 3+1 oturma odam küçük, mutfakla birleştirirsem daha ferah olur diye düşünüyorum. bir de misafir geldiğinde servisin daha rahat olacağını, sohbetten uzak kalmayacağımı düşünüyorum. fakat yemek kokusu odaya siner mi diye korkuyorum. davlumbaz yeterli gelir mi açık mutfak kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

ben de açık mutfak yaptırmak istiyorum ama emin olamıyorum. evim 3+1 oturma odam küçük, mutfakla birleştirirsem daha ferah olur diye düşünüyorum. bir de misafir geldiğinde servisin daha rahat olacağını, sohbetten uzak kalmayacağımı düşünüyorum. fakat yemek kokusu odaya siner mi diye korkuyorum. davlumbaz yeterli gelir mi açık mutfak kullananlar yorum yaparsa sevinirim.

Aynen cnm kullanan arkadaşalr yorum yaptık kafamızda dahada netleştiririz. Bakalım daha ne yorumlar gelicek. :KK54:

Merhaba;

Sizlere maliyeti düşük bir uygulamadan bahsetmek istiyorum.Ben geçen yıl mutfağımı değiştirmek istedim.Çok maliyetli olduğunu farkedince sadece kapaklarını değiştirdim.Ölçülerinizi veriyorsunuz çok fazla renk seçeneğiyle yenileyebiliyorsunuz. https://www.facebook.com/SilkaTR adresten size yardımcı olabilirler.

valla göruntusu hoş oluyo ama yemek kokusu koltukların uzerıne sınıyo o acıdan kullanıslı olmuo pek

Duvarı kırdırıp, oraya sürgülü kapı taktırabilirsin. Maliyeti çok değil, yemek pişirirken kapatırsın, normal zamanda açarsın canım.

valla göruntusu hoş oluyo ama yemek kokusu koltukların uzerıne sınıyo o acıdan kullanıslı olmuo pek

teşkkürler kızlar yorumunlar için yaza yaptrıcaz mutfağı o zamana kadar bakıcam bi yine

teşkkürler kızlar yorumunlar için yaza yaptrıcaz mutfağı o zamana kadar bakıcam bi yine
Ama soyle birsey var eger havalandirma iyi olursa ve mutfaginda hava sirkulasyonunu saglayacak buyuklukte bir penceren varsa sorun olacagini sanmiyorum

merhaba canım. bende suan tasınacagım evın duvarını kırdırıp amarıkan mutfak yaptırdım ama daha tasınmadım benım sebebım darlıktan yada begenmeden dolayı degılde :
ıkı kucuk cocugum var ve ev koyde sobalı bır ev. cocuklar ben mutfaga gıttıkce arkamdan gelıp kapı hıc kapanmıyor ve odadakı ısı salon buyuklugundekı korıdor ve mutfaga dagılıp ısınamayız dıye.
belkı bırcogunuza garıp gelecek ama cocuklarla aynı odada oturup aynı odada yatıp aynı odada yemek yıyoruz. amerıkan mutfak olursa hıc olmazsa yemek kısmı ayrılacak. ben mutfakta ıs yaparken bır gozumle cocukları takıp edebılecegım. keza mısafırler ıcınde aynı mutfaga gırdıgımde yanlız kalmazlar ve bende eksık kalmamıs olurum :)
mutfagın derlı toplu olmasına gelınce bı yandan tv nı ızlersın hadı tv goruntu acısında degıl ozaman sesını duyarsın :) bı yandan ısını yaparsın esınle muhabbetını edersın (oyle umuyorum)
evet bence bır dezavantajı var oda agır yemeklerdekı kokular. ama ıyı bır davlumbaz alabılırsen o sorunda en aza ıner yada hıc kalmaz.

merhaba canım. bende suan tasınacagım evın duvarını kırdırıp amarıkan mutfak yaptırdım ama daha tasınmadım benım sebebım darlıktan yada begenmeden dolayı degılde :
ıkı kucuk cocugum var ve ev koyde sobalı bır ev. cocuklar ben mutfaga gıttıkce arkamdan gelıp kapı hıc kapanmıyor ve odadakı ısı salon buyuklugundekı korıdor ve mutfaga dagılıp ısınamayız dıye.
belkı bırcogunuza garıp gelecek ama cocuklarla aynı odada oturup aynı odada yatıp aynı odada yemek yıyoruz. amerıkan mutfak olursa hıc olmazsa yemek kısmı ayrılacak. ben mutfakta ıs yaparken bır gozumle cocukları takıp edebılecegım. keza mısafırler ıcınde aynı mutfaga gırdıgımde yanlız kalmazlar ve bende eksık kalmamıs olurum :)
mutfagın derlı toplu olmasına gelınce bı yandan tv nı ızlersın hadı tv goruntu acısında degıl ozaman sesını duyarsın :) bı yandan ısını yaparsın esınle muhabbetını edersın (oyle umuyorum)
evet bence bır dezavantajı var oda agır yemeklerdekı kokular. ama ıyı bır davlumbaz alabılırsen o sorunda en aza ıner yada hıc kalmaz.
Ayy anne olmak boyle bisey her an sakiniyosun gozun uzerlerinde masallah

Cnm benimde evim soğuk doğalgaz sobası bende birleştirmek istediğim odadda oturuyorum kışın kolay ısınıyo küçük diye birleştirirsem ısınırmıki ay düşündükçe kafan karışıyor bak :KK45::KK45:

Back
X