Açık ögretım bankacılık ve işletme okuyanlar mezunlar bakarmısınız ???

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
35
[ı]merhaba kızlar ,
bende acıköğretım bankacılık okuyorum ama nasıl ders calısacagımı bılmıyorum bırı bana akıl versın lutfen hem calısıp hemde acık öğretım okumak cok zormus :(
[/ı]

[ı]merhaba kızlar ,
bende acıköğretım bankacılık okuyorum ama nasıl ders calısacagımı bılmıyorum bırı bana akıl versın lutfen hem calısıp hemde acık öğretım okumak cok zormus :(
[/ı]

bende dondurdum 1.sınıfta yasım 25e geldi hala yapamıyorum o babam benı okutmadı dıe ıcımde uhte..
kalıyorum okuymaıyorum bir okusam neer olucak ne iş kapıları ama işteee:50:
3 ders verdim 3 sene kaldım olcak iş değil ooof offf hiç sorma benimde bankacılık sigortacılık..çalışıyorum bende cnm
Sen yenimi yazıldn?

cvp verdıgın ıcın tesekkur ederım canım...bende 1. sınıfım ama ders dınlmeden olmuyo gercekten sen hangı kıtapları aldın calısmak ıcın bn murat yayınları aldım...
gecmıs yılların soruları cıkıyormu sınavlarda ?

Canım bende Bankacılık ve Sigortacılık okuyorum. 2.sınıftayım. Gecen sene kaydımı dondurdum bu 5.dönemim olacak. Bu sefer azimliyim... İstekliyim. Önemli olan da bu zaten bunu anladım. Eskiden bir derse baslayınca 3.ünitede bi kapatım daha acmazdım. Simdi 2 dersimi bitirdim sayısalları.

Bende Murat ve Karacan yayınlarını calışıyorum. Öncelikle üniteleri okuyup notlar alıyoum.. Sonra testlere gecip onları çözüyorum eğer ki eksiğim varsa tekrar notları yazıyorum.. En iyisi yazarak calışmak bana göre. Başarılar canım.. :54:

cvp verdıgın ıcın tesekkur ederım canım...bende 1. sınıfım ama ders dınlmeden olmuyo gercekten sen hangı kıtapları aldın calısmak ıcın bn murat yayınları aldım...
gecmıs yılların soruları cıkıyormu sınavlarda ?

rica ederim canım..
murat yayınları evet ama hevesli oluyorum ama sonraları kitabı acınca sıkılıyorum olmuyorrrrrrrrrrrrr ben böle değildim ama bilmiyorum cok zorr dinlemeden aynen:14:

rica ederim canım..
murat yayınları evet ama hevesli oluyorum ama sonraları kitabı acınca sıkılıyorum olmuyorrrrrrrrrrrrr ben böle değildim ama bilmiyorum cok zorr dinlemeden aynen:14:

ben calısıyorum ıs yerınde bol bol vaktım oluyor ders calısmak ıcın ama gel gör kı kıtabı acınca sıkılmaya baslıyorum aynen dedıgın gbı ben adam olmam :43:

canım karacan yayınları nokta atış ve çıkmış sorulara çalış eşim öle bitirdi bende çok fayda gördüm hem murata hem bunlara çalıştım 2 yılda tamamladım kolayca

Canım bende Bankacılık ve Sigortacılık okuyorum. 2.sınıftayım. Gecen sene kaydımı dondurdum bu 5.dönemim olacak. Bu sefer azimliyim... İstekliyim. Önemli olan da bu zaten bunu anladım. Eskiden bir derse baslayınca 3.ünitede bi kapatım daha acmazdım. Simdi 2 dersimi bitirdim sayısalları.

Bende Murat ve Karacan yayınlarını calışıyorum. Öncelikle üniteleri okuyup notlar alıyoum.. Sonra testlere gecip onları çözüyorum eğer ki eksiğim varsa tekrar notları yazıyorum.. En iyisi yazarak calışmak bana göre. Başarılar canım.. :54:

bn cocukgelısımcıyım aslında muhasebe matematık cok yabancı oldugum konular kazanamadım kendı bolumumu bankacılıga merak saldım baslarda azımlıydım not tuttum bıraz sonra saldım kıtabı acınca bıyerlerımın agrıyacagı tutuyo uykum gelıyo fılan bn bıtıremıcem bu okulu galıba :(
acaba gecmıs yıllarda cıkan soruları alıp dırek onlara mı calıssam olur mu kı ?

canım karacan yayınları nokta atış ve çıkmış sorulara çalış eşim öle bitirdi bende çok fayda gördüm hem murata hem bunlara çalıştım 2 yılda tamamladım kolayca

konu calısınca anlıyorum ama bu derslere yabancı oldugum ıcın unutuyorum calıstıgımı da eskıden cıkmıs sorulara calısmanın faydası oluyor mu onu merak edıyorum :14:

epey faydalı gecen bütte 21 bi dersten 18 bi dersten çıkmış soru vardı konular aynı oldugu için sorular aynı bak bence

bn cocukgelısımcıyım aslında muhasebe matematık cok yabancı oldugum konular kazanamadım kendı bolumumu bankacılıga merak saldım baslarda azımlıydım not tuttum bıraz sonra saldım kıtabı acınca bıyerlerımın agrıyacagı tutuyo uykum gelıyo fılan bn bıtıremıcem bu okulu galıba :(
acaba gecmıs yıllarda cıkan soruları alıp dırek onlara mı calıssam olur mu kı ?

Haklısın canım, ben ticaret mezunuydum.
Senin de dediğin gibi bak bu 6. yılım gecen sene dondurmustum. Derste oturunca her yerim ağrıyor uykum geliyordu.. Bu sefer öyle olmadı.
Madem o kadar zorlanıyorsun dershaneye yazılsan? Daha verimlli olur senin için.

Testlerden calışsammı demişsin? Senin hevesini kırmak istemem de nereye kadar ezber yapacaksın.. Matematiği, Muhasebeyi? Bilemiyorum canım bana da hep test çöz dediler ama bilmediğim birşeyi nasıl çözücektim. Umarım içine heves gelir ve azimle calişirsin.. İstek cok önemli canım, yapabilirsin.

Haklısın canım, ben ticaret mezunuydum.
Senin de dediğin gibi bak bu 6. yılım gecen sene dondurmustum. Derste oturunca her yerim ağrıyor uykum geliyordu.. Bu sefer öyle olmadı.
Madem o kadar zorlanıyorsun dershaneye yazılsan? Daha verimlli olur senin için.

Testlerden calışsammı demişsin? Senin hevesini kırmak istemem de nereye kadar ezber yapacaksın.. Matematiği, Muhasebeyi? Bilemiyorum canım bana da hep test çöz dediler ama bilmediğim birşeyi nasıl çözücektim. Umarım içine heves gelir ve azimle calişirsin.. İstek cok önemli canım, yapabilirsin.

dogru soyluyorsunda baska carem yok bugun bı arkadasımla gorustum face den unı ıcın canakkaleye gtmıstı gelmek ıstemıyormus buraya tekrar kocaelındeyım bn ne yalan soyleyeyım cok ozendım bnde bıtırmek ıstıyorum ıyı bı ısım olsun ıstıyorum ama anlamıyorum hanı soruları cozersem anlamadıgım yerde konu calısırım olur belkı napım buda son cozumum heralde dershane ısını de dusundum ama artık konuları anlatmaya baslamıslardır bn sımdı gtsem gerı kalmıs olcam bılmıyorum ya dua edelım bırbırımız ıcın olur mu sagsalım bıtsın su okul :43:

dogru soyluyorsunda baska carem yok bugun bı arkadasımla gorustum face den unı ıcın canakkaleye gtmıstı gelmek ıstemıyormus buraya tekrar kocaelındeyım bn ne yalan soyleyeyım cok ozendım bnde bıtırmek ıstıyorum ıyı bı ısım olsun ıstıyorum ama anlamıyorum hanı soruları cozersem anlamadıgım yerde konu calısırım olur belkı napım buda son cozumum heralde dershane ısını de dusundum ama artık konuları anlatmaya baslamıslardır bn sımdı gtsem gerı kalmıs olcam bılmıyorum ya dua edelım bırbırımız ıcın olur mu sagsalım bıtsın su okul :43:

Üzme o kadar kendini, normal bi üniversite aöf den cok daha kolay.. Bizim işimiz hakikaten cok zor.. Kendini yıpratma canım aöf de kacıncı senen?
Evet benim de o yaptığım birşey.. Mesela ünite bana cok mu zor geldi, ünite sonu testini aciyorum ordaki sorulardan yola cıkarak ünite içeriğini karıştırıyorum.. O şekilde de yapabilirsin, hem de daha kolaylık olur. Zaten ünitelerin bitince de cıkmus soruları al Muratın ( ben aldım 2005 den bu yana cıkmıs soruları ) inan coğu aynı bakıyorsun bir vize 2005 sorularına bitiriyorsun 2006 2007 de de en az 5-6 tane aynı soru cıkmıs.. Daha fazlası bile cıkıyor sorular aynı.. İnsallah canım birbirimize destek olmalıyız..

benım daha ılk senem ve cok zorlanıyorum ne yapmam gerektıgını de bılmıyorum acıkcası calıstgm yerdekı muhasebecı de acık og. ısletme mezunu bna dıyorkı sımdıden calısma son ay calısırsın gecersın :)
gülermısın aglarmısın kafam karıstı cok:37:

murat acıkögretim kitaplarını kullan konuları bir kez dikkatlice oku. ve deneme sorularını kafana iyice yerlestir tamamdır bu iş :)

murat acıkögretim kitaplarını kullan konuları bir kez dikkatlice oku. ve deneme sorularını kafana iyice yerlestir tamamdır bu iş :)

soru bankası bıle aldım cıkmıs sorulara da calısıyorum bazenn ama kendı kendıme dıyorumkı ıkıncı harcı yatırmasammı gecemeyecekmısım gbı gelıyo ya

gecersin üzülme. dediğim gibi konuları anlaman bile yetiyoo soru hiç çözmesen bile.
anlamadıgın derslerden bir kursa gitt sadece dersi dinle o bile yeter çok zor bi yanı yok yanii :D

kursa gdecek vaktım yok ne yazıkkı :(
kendım calısmak zorundayım onuda yapamıyorum

ders çalışma konusunda sıkıntı çekiyrosunuz isterseniz tekrardan girip sınava sözel bi bölüm tercih edin.

ders çalışma konusunda sıkıntı çekiyrosunuz isterseniz tekrardan girip sınava sözel bi bölüm tercih edin.

haklısınız.ben aslında okula gıtmek ıstıyorum yanı olmuyo boyle ıs degısıklıgı yapablırsem unıye gtcem karar verdım bu bankacılık bolumune kafayı taktım ben bu sene ıkıncı harcı yatrmasam mı acaba cunkı calısmıyorum hıc ama bı senem bosa gtsınde ıstemıyorum bıde ıs degıstremezsem gdemem saatler uymuyo cıkmazdayım yanı asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık :(((

Back
X