Açık ögretım bankacılık ve işletme okuyanlar mezunlar bakarmısınız ???

haklısınız.ben aslında okula gıtmek ıstıyorum yanı olmuyo boyle ıs degısıklıgı yapablırsem unıye gtcem karar verdım bu bankacılık bolumune kafayı taktım ben bu sene ıkıncı harcı yatrmasam mı acaba cunkı calısmıyorum hıc ama bı senem bosa gtsınde ıstemıyorum bıde ıs degıstremezsem gdemem saatler uymuyo cıkmazdayım yanı asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık :(((

Anlıyorum :))) bende lisede sigortacılık bölümü meznuydum kısa bi süre sigortyla alakalı staj yptım orda çalışanlar 2 yıllık bnkacılık sgrtclık meznuydu ee dedim bnkacı olamıyor musunuz ? bu bölümün bankacılıkla ilgisi olmadığını söylediler sadece banka programı görüolarmış sanırım poliçe programlarına yardımcı olarak.Bölümün adı herkesi yanıltıyor nedense :))) amacınız bankacı olmaksa eğer vazgeçin :) iktisat işletme mezunları zar zor bnkacı olurken bu bölümün şansı oldukça az :) ben sigortacıılık okumama rağmen hiç zaman ısınamadım kendi bölümüme lakin bu yüzden geçen sene 2 yıllık geçiş hakkımı kullanmadım , herkesin kendi görüşü ve idealleri tabi.Allah yolunuzu açık etsin.. :) ocakta ygs bşvuruları var bi şansınız deneyin kat sayıda kalktı inş gönlünüze göre olur.

Son düzenleme:
Anlıyorum :))) bende lisede sigortacılık bölümü meznuydum kısa bi süre sigortyla alakalı staj yptım orda çalışanlar 2 yıllık bnkacılık sgrtclık meznuydu ee dedim bnkacı olamıyor musunuz ? bu bölümün bankacılıkla ilgisi olmadığını söylediler sadece banka programı görüolarmış sanırım poliçe programlarına yardımcı olarak.Bölümün adı herkesi yanıltıyor nedense :))) amacınız bankacı olmaksa eğer vazgeçin :) iktisat işletme mezunları zar zor bnkacı olurken bu bölümün şansı oldukça az :) ben sigortacıılık okumama rağmen hiç zaman ısınamadım kendi bölümüme lakin bu yüzden geçen sene 2 yıllık geçiş hakkımı kullanmadım , herkesin kendi görüşü ve idealleri tabi.Allah yolunuzu açık etsin.. :) ocakta ygs bşvuruları var bi şansınız deneyin kat sayıda kalktı inş gönlünüze göre olur.

tesekkur ederım :54: bnm arkadasım bu bolumu bıtırdı bankada calısıyor en azından saatlerı ıyı hafta sonu tatılı var bnm suan unıversıteye hazırlanmak ıcın drshaneye gdecek durumum yok calısıyorum vaktımde yok bırseyler yapmak ıstıyorum artık en azından guzel bı ısım olursa kendı bolumumu okuyablırım yıne

tesekkur ederım :54: bnm arkadasım bu bolumu bıtırdı bankada calısıyor en azından saatlerı ıyı hafta sonu tatılı var bnm suan unıversıteye hazırlanmak ıcın drshaneye gdecek durumum yok calısıyorum vaktımde yok bırseyler yapmak ıstıyorum artık en azından guzel bı ısım olursa kendı bolumumu okuyablırım yıne

Bende takip ediyorum alımları sonuçta siz misal 4 yıllık halkla ilişkilerde okusanız,bankanın açtığı sınavı kazandığınızda taktirde bi sorun olmuyor.Ahh maddiyatsızlık anlıyorum çok zor :(:(:( bende kısa yoldan memur olmak istiyorum ama hep bu işler torpile paraya bakıyor bizim ülkemizde .. Ama vakit kaybındansa daha ileriye dönük bi bölüm tercihine girebilirsinizz tabi sevmeniz gerek :)

Bende takip ediyorum alımları sonuçta siz misal 4 yıllık halkla ilişkilerde okusanız,bankanın açtığı sınavı kazandığınızda taktirde bi sorun olmuyor.Ahh maddiyatsızlık anlıyorum çok zor :(:(:( bende kısa yoldan memur olmak istiyorum ama hep bu işler torpile paraya bakıyor bizim ülkemizde .. Ama vakit kaybındansa daha ileriye dönük bi bölüm tercihine girebilirsinizz tabi sevmeniz gerek :)

ya bnde ıstemezmıyım guzel bı bolum okumak asıl bolumum cocuk gelısımı ama unıde kazanamadım dershaneye gdecek vaktım yok ısten cıksam vaktım olcak param olmayacak sıkısıp kaldım :(
en ıyısı ben ders calısmaya baslayayım da gecebıldgm derslerı gecerım...
pekı bn bu sene sınavlara grdım dıyelım seneye buradakı bankacılık bolumu olan bı unıye kaydımı alablıyormuyum ?
en azından bu sene kendımı sıkıp drs calıssam gecsem seneyıde okul gderek bıtırırım dıye dusunuyorum off cok zor cokkk

gelecegın bankacıları sınavlarınız nasıl gectı bakalım beklıyorum hepınızı :46::46::46::46::46:

kızlar şimdi bu bölümden mezun olursak kpss ye girmemiz gerekiyomu atanmak için bir de 4 yıllığa tamamlamak gerekiyo mu?off hiç bişiy bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen:50::50:

ınan bende bılmıyorum ... sende mı bu bolumu okuyorsun ?

ınan bende bılmıyorum ... sende mı bu bolumu okuyorsun ?

ben de bankacılık okuyorum 2yıldan sonra 4e geçiş yapacağım inşAllah. abartıldığı kadar zor olduğunu düşünmüyorum ben düzenli çalışmaya bakıyor iş... sınav günü göreceğiz tabi de:))
lise sonda ziraat bankasında staj yaptım orda sağlık meslek lisesinden mezunlar bile vardı çalışan olarak. bankacılık okuyan biri neden alınmasın ki? üni bitirmişseniz er ya da geç ya da birinin aracığılı ile girilir bir yerlere bence

Back
X