haklısınız.ben aslında okula gıtmek ıstıyorum yanı olmuyo boyle ıs degısıklıgı yapablırsem unıye gtcem karar verdım bu bankacılık bolumune kafayı taktım ben bu sene ıkıncı harcı yatrmasam mı acaba cunkı calısmıyorum hıc ama bı senem bosa gtsınde ıstemıyorum bıde ıs degıstremezsem gdemem saatler uymuyo cıkmazdayım yanı asagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık((
Anlıyorum :))) bende lisede sigortacılık bölümü meznuydum kısa bi süre sigortyla alakalı staj yptım orda çalışanlar 2 yıllık bnkacılık sgrtclık meznuydu ee dedim bnkacı olamıyor musunuz ? bu bölümün bankacılıkla ilgisi olmadığını söylediler sadece banka programı görüolarmış sanırım poliçe programlarına yardımcı olarak.Bölümün adı herkesi yanıltıyor nedense :))) amacınız bankacı olmaksa eğer vazgeçin :) iktisat işletme mezunları zar zor bnkacı olurken bu bölümün şansı oldukça az :) ben sigortacıılık okumama rağmen hiç zaman ısınamadım kendi bölümüme lakin bu yüzden geçen sene 2 yıllık geçiş hakkımı kullanmadım , herkesin kendi görüşü ve idealleri tabi.Allah yolunuzu açık etsin.. :) ocakta ygs bşvuruları var bi şansınız deneyin kat sayıda kalktı inş gönlünüze göre olur.
Son düzenleme: