Bargellodan almış sevgilim.
Pure Poison ilk sıktığımın 2-3 dksı kolonyamsı koktu ama sonra düzeldi gidip Tekin Acarda orjinalni sıktım. Aralarındaki fark çok çok az. Hatta fark edilmez bile.
Bide 1 alana 1 bedava diye Flowerbombu deneyim dedim. Oda benziyor ama flowerbomb bana la vie est belle'den sonra pek çekici gelmedi tabi :)
Canım ben bundan 3-4 yıl önce kullanmıştım orjinalini pure poison'un. Annemin hediyesiydi o zaman. Neredeyse ilk 5. sahip olduğum parfüm listesine girebilr. Vanilyalı bi koku değil. Ama bana bildiğin temizlik, saflık gibi kokuyor. Sanki içinde sihirli çiçekler var gibi huzur gibi:) bargellodaki de orjinali gibi yoğun kalıcı(saatlerce) olmasada %95 benzemiş diyebilirim.Yani kremsi , yumuşak bir koku muymuş açığında da? Tavsiye ediyor musun?
Bir de bargelloda 50lik fiyatı ne kadar?
Canım ben bundan 3-4 yıl önce kullanmıştım orjinalini pure poison'un. Annemin hediyesiydi o zaman. Neredeyse ilk 5. sahip olduğum parfüm listesine girebilr. Vanilyalı bi koku değil. Ama bana bildiğin temizlik, saflık gibi kokuyor. Sanki içinde sihirli çiçekler var gibi huzur gibi:) bargellodaki de orjinali gibi yoğun kalıcı(saatlerce) olmasada %95 benzemiş diyebilirim.
Ayrıca flowerbomb ile la vie est belleyi benzeten bayanların parfüm anlayışına çok şaşırdım.. Özellikle bargellodakini kokladığımda alakaları bile yok.
55mllik var bargelloda 15 tl. 2.yi alırsan 55ml+55ml 20 tl oluyor yani 5 tl fark ödemiş oluyosun sadece:)
bargellada mı var pekı bu koku canımönereceğim açık parfüm markası kesinlikle "MAD"
Normalde kullanmazdım ama arkadaş tavsiyesiyle başlayıp memnun kaldım. Bu kadar kaliteli,kalıcı olamaz gerçekten.
Canım bu yazdığım koku değil. Marka:)bargellada mı var pekı bu koku canım
önereceğim açık parfüm markası kesinlikle "MAD"
Normalde kullanmazdım ama arkadaş tavsiyesiyle başlayıp memnun kaldım. Bu kadar kaliteli,kalıcı olamaz gerçekten.
Mad'den Armani Si ve Coco Mademoiselle almıştım. Coco benzemiyordu pek orijinaline sanırım. Ama armani si çok neredeyse aynıydı ve çok güzel yayılıyordu. Bir de kaldıkça vanilya notası ortaya çıkıyordu. Ayyy alasım geldi ama burada mad yok. Başka markadan alayım.
Canım la vie est belleyi koklamadım bargelloda kalmamıştı. Aslında alıp orjinaliyle karşılaştırmak istedim bende.canım pure poison un kodu nedir acaba.bu kadar övünce bi denyesim geldi.
bir de bargellodan sence hangisi alınmalı flowerbomb mu yoksa la vie est belle mi
Wish dalinin şekerimsi versiyonu. Ben bayildim. Ve ilk sıkıldığında kesinlikle bu dalin kokuyor dedik kardeşimle :)Dalin kokulu bi açık parfüm var onun adını bilen var mıı
Wish dalinin şekerimsi versiyonu. Ben bayildim. Ve ilk sıkıldığında kesinlikle bu dalin kokuyor dedik kardeşimle :)
D&p de denedim ben. 4-5 saate kadar kaldıKalıcı mı peki parfüm
D&p de denedim ben. 4-5 saate kadar kaldı
Çok iyimiş. Kodunu biliyo musun yarın hemen gidip alıcam
Wish'i o kadar övmüşsünüz ki canımı çektirdiniz:)Alırsan buraya da yorum yaz lütfen. Orijinalini kullanıyorum. Çoookkk kalıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?