Sarı olan saçını çok beğendim ama tabi riskli biraz sürekli yüzünü renklendirmen gerekicek yoksa çok soluk gözükebilirsin :26:
cnm bana kalırsa sakın koyu renk yapma acık renk harıka durmusss hatta uzerıne platın rofle attır
siyah da yaşlı gösterir ama hem de yüz ifadeni sertleştirir.kumral tonlarına geçebilirsin hem genç hem doğal görünür tenine de daha çok yakışır.
şuanki saç rengin harika keşke değiştirmesen
Amaan amaan sakın sarıyken siyaha boyama derim. Benim saçlarım belimden biraz daha uzun gür ve sarıydı gittim siyaha boyadım yandı azaldı iğrenç oldu kestirdim. Şuan senin saçlarından biraz daha uzun ama siyah yaptıgım için çok pişmanım gitti güzelim saçlarım :26:
sakın siyah yapma hala kurtulmak için uğraşıyorum saça yapışıyo resmen ve açtırmaktan yaktım saçlarımı kopuk kopuk iğrenç bişey oldu halada turuncu kahretsinki illa koyu yapıcam diyosan kestaneye boya o da siyah gibi görünücek ama açtırmak istersen saçın yanmayacak ve çok kolay açılacak siyaha hiç bulaşma bence
Son hali çok güzel bence sakınnn !!!
Bi kez siyaha dönük bi kahveye boyamıştım.ama kendi saç rengimin üzerineydi.herkes bğenmişti ben sarı sevdam yüzünden onu da değiştirmiştim.yeşermesinden de korkuyorum açıkçası.hem koyu ton olup hem de yeşertmeyecek birşey olmalı.:26:çünkü saçlarımı açtıktan sonra o çiğ sarılığı kumralla kırmıştım.Yeşilliğini de duş jeliyle yıkayarak akıtmıştım.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?