Saç Rengi ve Saç Boyama Açık renk saçı siyaha boyama konusunda yardım eder misiniz?

kybele35

Hüzün Kovan Kuşu
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
1.364
167
173
Selamlar
Son 4 aylık saç serüvenimi fotoğraflarla gösterim sizlere.Saç rengim çok yaşlı gösteriyor.Sevgilim de siyah rengin yakıştığını söyler hep.Siyaha boyayasım var o yüzden.fikir ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız rica etsem? :26:

Şuan saçlarım böyle.

Sarı olan saçını çok beğendim ama tabi riskli biraz sürekli yüzünü renklendirmen gerekicek yoksa çok soluk gözükebilirsin :26:

Sarı olan saçını çok beğendim ama tabi riskli biraz sürekli yüzünü renklendirmen gerekicek yoksa çok soluk gözükebilirsin :26:

Sarı olan saçımı da burası sayesinde elde ettim.ben de çok seviyorum tonunu. ama ben daha 23 yaşındayım.hem yaşımdan büyük gösteriyor hem de ne renk makyaj yaparsam yapıyım ne renk giyersem giyeyim avam duruyor çok :26: erkek arkadaşım da siyah istiyor.birden siyaha boyarsam sonuçları nasıl olur ki? :26:

cnm bana kalırsa sakın koyu renk yapma acık renk harıka durmusss hatta uzerıne platın rofle attır

siyah da yaşlı gösterir ama hem de yüz ifadeni sertleştirir.kumral tonlarına geçebilirsin hem genç hem doğal görünür tenine de daha çok yakışır.

Amaan amaan sakın sarıyken siyaha boyama derim. Benim saçlarım belimden biraz daha uzun gür ve sarıydı gittim siyaha boyadım yandı azaldı iğrenç oldu kestirdim. Şuan senin saçlarından biraz daha uzun ama siyah yaptıgım için çok pişmanım gitti güzelim saçlarım :26:

Son düzenleme:
sakın siyah yapma hala kurtulmak için uğraşıyorum saça yapışıyo resmen ve açtırmaktan yaktım saçlarımı kopuk kopuk iğrenç bişey oldu halada turuncu kahretsinki illa koyu yapıcam diyosan kestaneye boya o da siyah gibi görünücek ama açtırmak istersen saçın yanmayacak ve çok kolay açılacak siyaha hiç bulaşma bence

siyah da yaşlı gösterir ama hem de yüz ifadeni sertleştirir.kumral tonlarına geçebilirsin hem genç hem doğal görünür tenine de daha çok yakışır.

Bi kez siyaha dönük bi kahveye boyamıştım.ama kendi saç rengimin üzerineydi.herkes bğenmişti ben sarı sevdam yüzünden onu da değiştirmiştim.yeşermesinden de korkuyorum açıkçası.hem koyu ton olup hem de yeşertmeyecek birşey olmalı.:26:çünkü saçlarımı açtıktan sonra o çiğ sarılığı kumralla kırmıştım.Yeşilliğini de duş jeliyle yıkayarak akıtmıştım.:44:

şuanki saç rengin harika keşke değiştirmesen

Ah ben de çok seviyorum da hem şekilsiz şuan hem de sarı saç kullanmam için erken sanırım :26: ne renkli bişi giyebiliyorum ne de renkli makyaj yapabiliyorum.

Hadi yaa...Kötü olmuş... :26: kademe kademe koyulaştırsam peki?

Kurtulmamak üzere yaptırıcam canım.benm de turunculuk vardı.kuaför birden açmak istememişti.evde kendim deneyip de yıpratmadan açabildim.O da olur.Siyaha dönük bi kahve denemiştim.Ama bu kafayı kapatmaz diye düşünüyorum.:26:

Daha önce siyaha dönük bi kahve yapmıştım demiştim.O da böyle durmuştu.:26:

sevgilin duz soyluyor sari reng insani yasli gosterir o yuzden ben sacimi bu gun capucinoya boyatdim siyahdansa bu guzel benim sacimda sarisi tam seninki rengdeydi tam boya memnun olursun

küllü boyamazsan yeşermez canım koyu kumral ya da açık kestane boya bari hem koyu olur hem de daha doğal bir renk geçişi yakalarsın siyaha göre.bir de saçının yaşlı göstermesinden şikayetçiysen saçlarını uzatmaya çalış.kısa saç yaşı büyük gösteriyor.

bence saclarinizi koyu kahveye filan boyasaniz daha ii olur siyah yuz ifadesini cok sertlestiriyor, birde saclariniz kisa rus ajanlari gibi olma ihtimaliniz yuksek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…