Saç Rengi ve Saç Boyama Açık renk saçı siyaha boyama konusunda yardım eder misiniz?

Hadi yaa...Kötü olmuş... :26: kademe kademe koyulaştırsam peki?

öyle olabilir ama zaman alır. illa koyu bir renk istiyorsan koyu kumral veya koyu kahve yapabilirsin hem tekrar açması kolay hem de siyah gibi saça işlemedigi için saçın yanmaz. Her rengi denedim hemen hemen hatta cogu zaman kendim boyadım saclarımı koyu kumralla çikolata kahveyi karıştırmıştım bir kere gayet güzel siyaha yakıın bir renk olmuştu öylede deneyebilirsin ama tabii ki senin kararın. :)

Asla siyah yapma.. bir kaç hafta önce kopkoyu bir kahveye boyadım.. küllü sarı istiyorum... millet açıcı ile açmış ama ben korkuyorum ne olur bilmiyorum.. Bence şuanki halin çok şeker ama küllü sarıda çok yakışır sana ama sakın ha siyah boyama derim...

ayrıca koyu renk bence daha yaşlı göstermiş... sarı genç göstermiş seni tatlım

bu arada saçım için önerisi olan varmı? açsammı palette renk açıcı ile ne dersiniz.

Son düzenleme:

O sarının üzerine palette kahve yaptım canım.Şuan aktı altta sarı olduğu için ve kumral oldu.Dipten kendi saç rengimle çok güzel uyum sağladı.Ben resimdeki boyaları kullandım o sarıya ulaşmak için canım.

açıcıyı 20 dakika, palette kumral boyayı 15 dk beklettim ama ayna karşısında yaptım bu işlemi.Tabi kumralın sarı üstünde yeşertme gibi de bi etkisi olduğundan 2 yıkama kadar falan duş jeli kullandım akıtsın diye şampuandan önce.

masallahin varmiss yuzunu bari kapataydin nazar degicek:) bu arada uc renkte gitmis yuzune ama ilk fotoğraftaki renk inanilmaz durmus yuzunde, ortadaki biraz soluk gostermis ama ilkinde gözlerin dudaklarin iyice ortaya cikmis cok sevdim o rengi. sari da ayri yakismis. hepsini kendin yaptiysan bravokuafore boyatmak icin hic gitme bundan sonra bence

ek olarak,sevgilin de koyu rengi yakistirmis demek ki. kesinlikle siyah da muthis durur kas goz yapin siyah icin cok uygun, hic cekinmeden deneyebilirsin. oyle mavi siyah degil de cok koyu kahve var mesela lorealin. ben siyaha dönmek istediğmde onu kullandim cok guzel bi siyah olmuştu. fotoğrafini atarim

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür ederim canım.Yüzüme gidip gitmeyişini görsünler diye açık ekledim :) Şuan palette yoğun bakır yaptım.Ondan da dönmeye karar verirsem nasıl kurtulacağımı öğrendim. Sarı tonları beni çok soluk gösteriyo bi de kısa saç rengi çok göstermiyo.Şuan kütler.Bioblasın sarmaşık özlü şampuanıyla uzatmayı deniyorum bakalım :)

ay ama siyah çok güzel bi renk cidden.ama öyle kömür siyah değil.senin de fotoğraflarında vardı doğal duran.Sana da çok yakıştırdım ben.siyaha dönük kahve boyadım.cesaret edememiştim yorumları görünce.lorealin kahve tonlarını hiç denemedim ama çokça merak ediyorum.

Son düzenleme:

lorealin cok koyu kahve diye bi rengi var simdi numarasini ve hangi seriye ait unuttum ama kendime boya almaya gittigimde bakar yazarim sana.

cok dogal bi siyah oldu bende. oyle komur siyah ben de sevmiyorum hele mavi siyah cok itici geliyo bana.

sacin kutse koyu renk muhtesem olur yuzune gozlerinin iriligi koyu renkte iyice ortaya cikmis.

uf valla bana da siyaha don diyen cok özellikle annem:) o yuzden cok kararsizim hala. ama 26 sene siyah siyah icim sisti o yuzden dayanamadim gecen sene kimseyi. dinlemedim gittim actim. cok da iyi geldi değişiklik.

tam sacimi boyaticam kac gundur boyatma boyle güzel ya da siyaha don yorumlariyla karsilasiyorum, kac kere dondum kozmetikciden sayisini ben bile unuttum, bakip bakip cikiyorum boyalara :)

Çok sevinirim canım.

benim annem de kendi saç rengine dön diyor çok.:) küllü koyu kumral tonlarında kendi saç rengim ve bana sıradan geliyor.İşte en son yukardaki sarının üstüne palettenin koyu kahvesini yaptım ve geçen sene marttan beri dokunmamıştım.yılbasından önce bi cesaretle gittim yoğun bakır yaptım.trafik lambası gibi oldu ama sevdim.iyi geliyor dediğin gibi :)
Saçlarımı açmadan önce ben de öyle olmuştum :)) açsam mı açmasam mı..kumrala mı boyasam sadece diyodum... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…