- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstten çekmiş olabilir, üst kısmın tamamını göstermek için. Ben de çekmiştim öyle göz makyajı göstermek için bikaç fotoğraf. Oluyor yani
Konu sahibi arkadaşım bence direk face sayfasına mesaj at, kaldırmalarını iste, anlayış göstereceklerini zannediyorum.
cok sıkıntılı durumdayım coook...kendimi öldüresim var
gecen sene mezuniyet töreni için kuaföre gittim. orada saç modelimi cekecekler güya resmimi cektiler. sadece saçı cekeceklerdi.. gece elbisesi oldugu ıcın birazcık gogus dekoltem vardı. ustten cekım yapılınca goguslerim komple gorunmus.mini sutyen taktıgım ıcın nerdeyse gogus ucu dısında hepsi gorunuyor. yüzüm tam net değil.gorunmuyor tamamen yani. arkadasıma gösterdim tanımadı beni. ama ben kendimi tanıdım. facebook sayfasına koyup eklemisler gecen yıldan... sayfadakı numarayı aradım ama kapalı... ne yapayım kızlar fikir verin. cok uzak bir yerdeyim kuaföre
yada kuaförün objektifinin baya geniş alanı vardı![]()
Ben art niyet arardım. Saçımı mı çekiyorsun göğsümü mü diye![]()
Hangi acidan nasi cekilir hayal edemiyorum derken?? Kadin sandalyede oturuyosa ayakta biri foto cekti mi tum dekolte meydandadir
Hay ağzına sağlık yaa direk olayın altında başka şeyler aranmaya başlıyor burda nasıl birşeyse.
Arkadaşım sen de fotoya tıklayıp şikayet et dersen ve bunu bikaç kişiye yaptırırsan site otomatikman silecektir
Pardon da kimse dekoltenin görünmesine birşey demedi.
Göğüs ucuna kadar olan kısım nasıl görünüyor ona anlam veremedik.
Kafanın üzerinden çekildiği takdirde çok rahat görünür. Benim elbisem abartılı dekolte değildi ama tepeden bakınca baya görünüyodu herşey onu da evde tepeden çekince farketmiştim
Ama konu sahibinin birazCIK dekoltesi varmış.
O işte de bişey olabilir tabi hiç bişey yazmamış bilemem orasını tabi...
Burası çok enteresan şeylerle doluu :44:
ee ogun hıc mı bı yere oturmadın..
gören herkes görmüştür zaten,otururken böyle frıkık verıyosan..
(baslıgı göruncede bırı sızı uygunsuz videoya cektı,ınternete koydu sandım..neyse o degılmıs en azından)