• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açık resimlerim internette :(

Hangi acidan nasi cekilir hayal edemiyorum derken?? Kadin sandalyede oturuyosa ayakta biri foto cekti mi tum dekolte meydandadir

Üstten çekmiş olabilir, üst kısmın tamamını göstermek için. Ben de çekmiştim öyle göz makyajı göstermek için bikaç fotoğraf. Oluyor yani :1:
Konu sahibi arkadaşım bence direk face sayfasına mesaj at, kaldırmalarını iste, anlayış göstereceklerini zannediyorum.

üstten cekse cok yakın cekmeliki. o zamanda sacın modeli tam net gözükmez:6:

cok sıkıntılı durumdayım coook...kendimi öldüresim var

gecen sene mezuniyet töreni için kuaföre gittim. orada saç modelimi cekecekler güya resmimi cektiler. sadece saçı cekeceklerdi.. gece elbisesi oldugu ıcın birazcık gogus dekoltem vardı. ustten cekım yapılınca goguslerim komple gorunmus.mini sutyen taktıgım ıcın nerdeyse gogus ucu dısında hepsi gorunuyor. yüzüm tam net değil.gorunmuyor tamamen yani. arkadasıma gösterdim tanımadı beni. ama ben kendimi tanıdım. facebook sayfasına koyup eklemisler gecen yıldan... sayfadakı numarayı aradım ama kapalı... ne yapayım kızlar fikir verin. cok uzak bir yerdeyim kuaföre

Resmi çektikten sonra bakmadın mı sen?
Rahatsız olmadın mı çıkan resimden o zaman?

Bana konu saçma geldi ne yani saçı çekeyim derken göğsü öyle tepeden yakın çekim nasıl çekebilir ki. Tepeden çekse zaten saçı çeker, yandan çekse yine çıkmaz ayrıca saçın gözükmediği apaçık göğüslerin gözüktüğü bir resmi neden koysunlar saç modellerini göstermek için koyuyorlar tamamı gözükecek kadar bir çekim hayal edemedim gözümde ayrıca saç yapılır ondan sonra elbise giyilir zaten otururken buruşur. Arayacağınıza gidin görüşün ya da başka şehirdeyse bir arkadaşınıza ulaşın orada oturan okul zamanlarından o gidip söylesin resim eklediklerine göre demek ki face hesabı kullanılıyor ama yine de anlamadım ben bu işi direkt göğüsler çekilmiş olsa neden o fotoğraf oraya koyuluyor saç çekilse kafanızdan göğüsler çıkmaz zaten.

Ben o kuaförünü dükkanını başına yıkardım çoktan
Ne kk sı yahu

Ben art niyet arardım. Saçımı mı çekiyorsun göğsümü mü diye :27:

yane...
dekolten gözükürde. gögüs ucuna kadar ne...
o zaman giydigin elbisen baya baya cok fena dekolteli olmalıki. fotoyu cekenin sucu olmamalı
yada cektirirken sana göstermedilermi. itiraz etme hakkın verilmedimi sana:51:

Hangi acidan nasi cekilir hayal edemiyorum derken?? Kadin sandalyede oturuyosa ayakta biri foto cekti mi tum dekolte meydandadir

Hay ağzına sağlık yaa direk olayın altında başka şeyler aranmaya başlıyor burda nasıl birşeyse.

Arkadaşım sen de fotoya tıklayıp şikayet et dersen ve bunu bikaç kişiye yaptırırsan site otomatikman silecektir

Genel anlamda yabancı birinde şu devirde resmimin bulunması beni rahatsız eder. Çok yakın olmadığım insanların karesine bile girmiyorum ki kuaföre dekolteyle poz vermek..

Hay ağzına sağlık yaa direk olayın altında başka şeyler aranmaya başlıyor burda nasıl birşeyse.

Arkadaşım sen de fotoya tıklayıp şikayet et dersen ve bunu bikaç kişiye yaptırırsan site otomatikman silecektir

Pardon da kimse dekoltenin görünmesine birşey demedi.
Göğüs ucuna kadar olan kısım nasıl görünüyor ona anlam veremedik.

Pardon da kimse dekoltenin görünmesine birşey demedi.
Göğüs ucuna kadar olan kısım nasıl görünüyor ona anlam veremedik.

Kafanın üzerinden çekildiği takdirde çok rahat görünür. Benim elbisem abartılı dekolte değildi ama tepeden bakınca baya görünüyodu herşey onu da evde tepeden çekince farketmiştim

Hemen telefonla yada mesajla kaldırmalarını isteyin yoksa ekran görüntüsün alıp dava açın. Benim kuaförüm de istemişti siteye koymak için fotoğraf ama ağzımdan tamam kelimesini alamadığı için düşünemedi bile.

ee ogun hıc mı bı yere oturmadın..

gören herkes görmüştür zaten,otururken böyle frıkık verıyosan..

(baslıgı göruncede bırı sızı uygunsuz videoya cektı,ınternete koydu sandım..neyse o degılmıs en azından)

Yaptırmak için nasıl gittiyseniz şikayet için aynen öyle gidiceksiniz.size sormadan kullanmasıda cabası.tesettür başını bile sormadan izin almadan kullanamıyolar artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuaföre en başta izin vermeseydiniz fotoğraf için daha mantıklı olmaz mıydı? Hani belli ki kuaförün telefon, fotoğraf makinası falan bir şeyle çekilmiş. Azıcık dekolteden nasıl göğüs ucu hariç tüm göğüslerinizin gözüktüğü bir resim çekecek açıyı yakaladılar onu hiç anlamadım zaten de, üstüne bir de tanımadığınız etmediğiniz kuaförün üstten fotoğraf almasına nasıl izin veriyorsunuz...Neyse olan olmuş zaten, saç yaptırmaya nasıl gittiyseniz şimdi de öyle gideceksiniz, buraya yazmışsınız ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok tahmin edersiniz ki.

ee ogun hıc mı bı yere oturmadın..

gören herkes görmüştür zaten,otururken böyle frıkık verıyosan..

(baslıgı göruncede bırı sızı uygunsuz videoya cektı,ınternete koydu sandım..neyse o degılmıs en azından)

aynı şeyi ben de düşündüm. mesela, masaya oturduysa ayaktakiler görmüştür dekolteyi...

konu sahibi netten kuaförün sitesi varsa bak, sitede tel numarası vardır, belki tel. numarası değişmiştir... telefon et... bir de facebooktan da mesaj at.

Back
X